waafroangel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Selamlar , Evet arkada$lar R402'deki bazı errorleri çözemedim , düzeltemedim. Error ; ERROR:(Bugfix.scp,688)Can't resolve ßirde $unu istiyorum , bende newbie silahların üstünde newbie yazmıyor.ßunu nasıl düzeltebilirim. ßir$ey daha , silahı tıkladığımda silahın min ve max dmgleri ve hızı'nın yazmasını istiyorum.ßu scripti gönderebilecek olan varmı... Saygılarımla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waafroangel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ßilen ßiri yokmu arkada$lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 beyler aynı versiyonda internete bağlanmadan servera giremiyorum localden 18:57:11c:Client connected [Total:1] ('127.0.0.1' 1/1) 18:57:11c:Login 'wasabi' 18:58:ERROR:wasabi (11c):Bad Msg(91) Eat 65 bytes, prv=0d9, type=4 18:58:11c:Client disconnected [Total:0] ('127.0.0.1' 0/0) ama nete bağlanıp servera girebiliyorum birazz acaip diimi yani kendi makinemden actıım servera giremiyorum ¿? yardım ederseniz iyi olur walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Wasabi revisionda oluyor bazen o interneten bağlandıktan sonra sunucuya gir ve bağlantını kes bişi olmaz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waafroangel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Arkada$lar yanıtı biliyormusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 abi iyide dial ile bağlanıyorum düşünsene zewk için server acip bişiler düzenlemek istiom canım sıkıldığı zaman servi acmak için nete girersem uhuuuu telfaturası girer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Malesef revizyon kullanıyorsan baglantı gerekiyor. Başlığı açan arkadaş burayı okursa sorununa çözüm bulabilir, http://forum.paticik.com/view.php?id=85581&page=1 ve başka aramalarda da bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thengel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 itemlerin isimlerini yapmak icin yada newbie olup olmadıgını zebula ocak sayısı no 654654 a bak zebula da olcaktı[signature][hline]Sokoko Rulaz Just Fun DeCoder Ne Demiş!!! Benim Playerim işini iyibilir ( Abusede yapar Hack de :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar