Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R402'deki sorunu çözemedim.Yardımcı olurmusunuz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar , Evet arkada$lar R402'deki bazı errorleri çözemedim , düzeltemedim.

Error ; ERROR:(Bugfix.scp,688)Can't resolve

ßirde $unu istiyorum , bende newbie silahların üstünde newbie yazmıyor.ßunu nasıl düzeltebilirim.

ßir$ey daha , silahı tıkladığımda silahın min ve max dmgleri ve hızı'nın yazmasını istiyorum.ßu scripti gönderebilecek olan varmı...

Saygılarımla ...
Mesaj tarihi:
beyler aynı versiyonda internete bağlanmadan servera giremiyorum localden

18:57:11c:Client connected [Total:1] ('127.0.0.1' 1/1)
18:57:11c:Login 'wasabi'
18:58:ERROR:wasabi (11c):Bad Msg(91) Eat 65 bytes, prv=0d9, type=4
18:58:11c:Client disconnected [Total:0] ('127.0.0.1' 0/0)

ama nete bağlanıp servera girebiliyorum birazz acaip diimi yani kendi makinemden actıım servera giremiyorum ¿? yardım ederseniz iyi olur walla
Mesaj tarihi:
Wasabi revisionda oluyor bazen o interneten bağlandıktan sonra sunucuya gir ve bağlantını kes bişi olmaz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
abi iyide dial ile bağlanıyorum düşünsene zewk için server acip bişiler düzenlemek istiom canım sıkıldığı zaman servi acmak için nete girersem uhuuuu telfaturası girer :)
Mesaj tarihi:
Malesef revizyon kullanıyorsan baglantı gerekiyor.

Başlığı açan arkadaş burayı okursa sorununa çözüm bulabilir, http://forum.paticik.com/view.php?id=85581&page=1 ve başka aramalarda da bulabilirsin.
Mesaj tarihi:
itemlerin isimlerini yapmak icin yada newbie olup olmadıgını zebula ocak sayısı no 654654 a bak zebula da olcaktı[signature][hline]Sokoko Rulaz
Just Fun

DeCoder Ne Demiş!!!

Benim Playerim işini iyibilir ( Abusede yapar Hack de :D )
  • Yeni Oluştur...