Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Owner İle Admin-Developer-Gm-Seer-Consuler-Player-Guest Arasındaki Fark

nopel

Öne çıkan mesajlar

Durum aslında sizin düşündüğünüz gibi değil.
Ben kaç yaşındayım ister benden yıllarca küçük birine istersede yıllarca büyük birine abi diyebilirim bu bir arkadaşlık dostuk + larıdır.Abi şu adam bug yapmış abi şurada eksik var.
Birde şöyle bir durum var adam çalışmış script yazmış shard açmış parasını aylık olarak vermiş 300 player yapmış sen o adama abi de diyeceksin efendimde diyeceksin lordumda diyeceksin ama zorlamak yok tercih sana kalmış.Toplasan türkiyede 10 ownerdan fazla owner çıkmaz script bilmeyen owner olmaz.[signature][hline]| VAV Ultima Online | Oxygen10line Forumları |
Mail/MSN: [email protected] , my master The Coder.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm hazir konusu acilmisken size bir ornek vereyim arkadaslar.

said:

Quaxis forumlarindan alintidir.

Kisisel islerimden dolayi bir sure ilgilenememistim . Acı ile seyrediyorum ki; nacizane sahsIm olmayInca isler yurumuyor . Bundan sonra sizlerleyim .
Antiphates.

kendini begenmislik cok kotu bir sey. Bu kisi owner sifati ile geziyor birde, hayatinda pvp bile yapmamis birisi, silahlari say desen skill'lerin sayamaz yani o kadar. isin ilginc tarafi bunlar tabii.

[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!

[Bu mesaj Math- tarafından 27 Şubat 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
1llusion, 27 Şubat 2005 11:54 tarihinde demiş ki:
Ben adminimdim, counselor benden büyüktü abi diyordum oda bana kardeş diyordu alalal olaylar nekadar degişmiş

kısa ve öz bir açıklama.

ayrıyetten bu aradaki plevel farkından kaynaklanan abi, ahmet bey tarzı konuşmaları admin olan şahıs hem kafasını kullanarak ama aradaki mesafeyi korumak şartı ile kendisine karşı olan bu tür konuşmaları kaldırabilir bu admin olan şahsın elindedir.[signature][hline]

Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu

Sosyal ağlarda paylaş

said:
EXAA, 26 Şubat 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
Bu bir Kısır Döngüdür ARkadaşlar Sırasıyla Sayalım

Player Counsa Yalanır
Couns Seere Yalanır
Seer gm E Yalanır
Gm Admine Yalanor
Admin Ownere Yalanır
Owner Host Firmasının SAhibe Yalanır
Firmanın Sahibi Kimseye Yaranmaz :D

Pıf geç bunları
Sosyal ağlarda paylaş

Serverda Rutbe ıle saygı kazanılmaz kı...Ben Bırcok ust rutbelı staff gordum oyuncuların saygı gostermedıgı ama bunun yanında bırcok dusuk rutbelı staff da gordum oyuncuların saygı gosterdıgı bu tamamen Staff olan ınsanın karakterıne baglı bır olay ve saygı zamanla kazanılır... Owner olan kısının yonetıcıgı cok ıyı bılmesı gerekıyor scp bılgısı olmasına gerek yok zaten staff ı genelde teknık konular ıcın secıyorlar...Developer ların gercek gorevı yazılımsal konulardır...Bunlar benım dusunculerım katılan katılır , katılmayanın keyfı bılır... Saygılar[signature][hline]Everybody Shall meet with Thanatos....
Sosyal ağlarda paylaş

Kişilik onemlidir ben ownerim ....im edalarinda gezen tipler zaten fazla duramaz o noktada yada kendi onune koyulan yalaktan nasibini alir. Her ne kadar bilgi on planda olsa bi nevi artik abiler ablalar konusma tarzimiza burunmus bize gore bizden ustun olduguna inandigimiz sahsiyeti hemen abimiz ablamiz yapiyoruz ki işimiz gorulsun ? Ama gereksiz karsidaki kişilik daha saglamsa owner da olsan kralda olsan o kişilik seni pek ....lemez. Muhim olan bu baglamda cerceveye birde arkasindan bakmaktir. Belki bir not dusulmustur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...