nopel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Beyler Ben Anlamıyorum Ownerler Hep Bana Saygı Göstereceksin Bana Abi Diyeceksin Bana Tapacaksın Bana Efendim Diyeceksin Falan Diyorlar. Hatta Bizden Küçük Olsa Bile O Lafları Söyletiyolar. Owner Bir İnsan Değilmidir. Onu da Allah Yaratmamışmıdır Birisi Bana Söyliyebilirmi? Her Ownere Öyle Diyeceksek İşimiz Çok. Yani Bence Ownerlerin Bu Konuyu Abartmalarına Gerek Yok. Adam Owner Olunca Dostunu Unutuyor Kendisine Abi Dedirtiyor. [signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri [Bu mesaj nopel tarafından 26 Şubat 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waafroangel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Sadece gerektiği kadar saygı göstereceksin , Abi Efendim gibi kelimeler kullanmak zorunda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Onu Bende Biliyorum Ama Neden Böyle Yaptıklarını Soruyorum. Aramızda Bazı Ownerler Varda[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 onlar kendilerini "owner" sanan tipler, salla.[signature][hline]Kurtlar Vadisin'de iz sürmek hem kahramanlık hemde ölümüne yalnızlıktır!. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 öyle salla deyip geçme. adam 30 yaşında 15 yaşındaki kişiye abi çekiyo... bu kadar saygısızlık olmazki[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesala?[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya dedim ya 30 yaşındaki adam 15 yaşındaki adama abi diyo. hangisinin abi demesi gerek gibi[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ego tatmini oluyo o :)[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 *!owner bir insan değilmidir* :) gerçekten hoş bir cümle. Askeriye de ki rütbe sistemini ultima da kullanılması kanımca yanlış. Bunu yapmak isteyen kişi sadece egosunu tatmin etmek için yapıyordur. Lakin iyi serverlar böyle ayakta kalıyor(yine kendi görüşüm). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 böyle yapanlara hiç rastlamadım nedeni ise her açılan sharda atlamamdan dolayıdır sanırım :) (oyuncu olarak) zaten o tipler nicklerinin başında Owner yazması için shard açma girişimine bulunmuş 3 5 günlük shard sahipleridir veya stafflarıdır.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ownerlere Abi Diyincemi Ayakta Kalıyo. Nebu**'da Silincere Abi Çekiyolardı Ondan O Kadar Ayakta Kaldı Dimi. Allah Allah Ya. Öyle Daha Az Ayakta Kalır.Sence Ownere Abi Diyen Bir Serverde Staff Kalırmı[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Xharloan, 26 Şubat 2005 18:20 tarihinde demiş ki: böyle yapanlara hiç rastlamadım nedeni ise her açılan sharda atlamamdan dolayıdır sanırım :) (oyuncu olarak) zaten o tipler nicklerinin başında Owner yazması için shard açma girişimine bulunmuş 3 5 günlük shard sahipleridir veya stafflarıdır. Katılıyorum[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bakın dunyadaki herşeyde astın üstüne üstünda asta saygısı wardır ama bu bitek ultimada gecerlidir bi dusununn ailenizde iş hayatında bi uo da bite askerlikde bu boyle deildir.bunu demen yapıolar anlamıyorum ki birileri ona abi veya efemdim diiince bi taraflarımı kalkıo boylarımı uzuo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: nopel, 26 Şubat 2005 18:03 tarihinde demiş ki: Beyler Ben Anlamıyorum Ownerler Hep Bana Saygı Göstereceksin Bana Abi Diyeceksin Bana Tapacaksın Bana Efendim Diyeceksin Falan Diyorlar. Hatta Bizden Küçük Olsa Bile O Lafları Söyletiyolar. Owner Bir İnsan Değilmidir. Onu da Allah Yaratmamışmıdır Birisi Bana Söyliyebilirmi? Her Ownere Öyle Diyeceksek İşimiz Çok. Yani Bence Ownerlerin Bu Konuyu Abartmalarına Gerek Yok. Adam Owner Olunca Dostunu Unutuyor Kendisine Abi Dedirtiyor. Bu tip insanların serverlarını ne için kurduklarına bakarsan bunun altında aslında bu amaç yatıyor.Normal hayatta gerçekleştirilemeyen ego tatmini,sürekli ezilen ve saygı duyulmayan bir bünye ve gerçek dışı abi,efendim vs gibi saygı sözcükleri duyarak kendine saygı duydurma isteği.[signature][hline]Tüm hatalarından ders alsan da,hayat yeni hatalardan ders alınarak öğrenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goktug Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Saygi gosterirken "abi" mi deniliyomus ? yada "abi" diyen saygili mi oluyor ?[signature][hline]"Thief" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Goktug, 26 Şubat 2005 21:13 tarihinde demiş ki: Saygi gosterirken "abi" mi deniliyomus ? yada "abi" diyen saygili mi oluyor ? ewt oyle[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 oyle owner zaten kucuk yasta olanlardır yası 16 17 yi geckin olan kişiler boyle yapacaklarını pek zannetmiyorum ben senin ownerınım yerim seni gibi bir deyiş olmamalı olursada serverda zaten duzen olmaz bu bir oyun sonucta disipline ediceksin tabide boyle efendim abi gibi laflara buyuk bir saygı gostermene gerek yok.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bu bir Kısır Döngüdür ARkadaşlar Sırasıyla Sayalım Player Counsa Yalanır Couns Seere Yalanır Seer gm E Yalanır Gm Admine Yalanor Admin Ownere Yalanır Owner Host Firmasının SAhibe Yalanır Firmanın Sahibi Kimseye Yaranmaz :D[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kate Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 exaa ya katılıyorum ben zannetmiyorumki hiç bi insan böyle laflar sarfetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Peki bir owner bir owner a ne gösterir :) Bu arada ben iki ownerım önümde diz çözün www.sindarin.gen.tr ve www.chaos.gen.tr :) :) :) Alakasız şeyler o tip insanların sunucusunda oynamaya deymez bile (bence) dediğim gibi bende ownerım hakaret düzeyine gelmediği sürece bizlerde labali olabiliyoruz.[signature][hline]Level Sistemi + 80 yeni yaratık + 20 yeni silahlar + 20 yeni zindan + 20 yeni binek + hergün bir event... daha neler neler... www.chaos.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sizin server MUHTEŞEM OYNUYACAMDA NERDNE ACCOUNT AÇTIRCAZ[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 * Kızarır * walla dostum ve ekip arkadasım chrysaor un istegi üzerine ingilizce sitemiz ama yabancı player sayısı az olursa türkçeye dönecek. en tepede register die bişi var oradan kayıt oluyorsunuz. Starter kit - map - verdata üçlemesini çekince rahatlıkla oynayabilirsiniz. accountunuz anında aktif oluyor. Not: Download programları ile download etmeyin hata verir.[signature][hline]Level Sistemi + 80 yeni yaratık + 20 yeni silahlar + 20 yeni zindan + 20 yeni binek + hergün bir event... daha neler neler... www.chaos.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bu forumu acanın kesın bır ust level i banlamiş :)[signature][hline]Always Club Mode On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 tcip falla hepsini indirdim sadece cynasor un kine kayıt oldum siteye forumlara walla deidigim gibi kızarma süper server işşalh uzun ömürlü oslun birazcık zevkini çıkaralım her türlü yardıma varım maddi-manevi[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bi kere bi serverın adam olması için insanların kardes gibi olması lazım.stafftan bahsediyorum.Oyle yok sen bana abi diceksin,sen nasıl bana kanka dersin flm ayagına bi owner yatıyorsa, zaten onun g*tu yerden 15 km kalkmıstır havaya.o yuzden insanlar kardes gibi olurlarsa ,bence ortada bi sorun kalmaz, abi flm ayagı plevel ayagıdır bence,plevel almak için abi der bi cons yada seer ama ben demem.efendim bile demem staffa cunku onun gorevi bu sorunumu belirtirim.genelde birader derim.:P[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar