Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: DiaBLeSSe, 20 Şubat 2005 17:12 tarihinde demiş ki: YOk öle daha iyi bıkbık die birşey her köpeğin özelikleri farklıdır Daha iyi yoktur, tercih vardır [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Legolas [arrow] ork Legolas [arrow] ork ork: "AIMBOT!" ork: "turn it off!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 husky forever[signature][hline]Aliko the Animal Tamer -Paticik UO- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yaruların hepsi güseldir[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 haski :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 en iyi köpek severken ısırmayan köpektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 daha neler. köpekler ısırmaz birkere yalar. yalakadırlar fakat manyak tatlıdırlar :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:163/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yok valla orc hepsi öyle olmuyor hele kanişler fln varya bazıları direk ısırıyor bi tanesini seveyim derken kaptırıyordum kolu :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nameless_One81 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Valla en iyisini bilmem ama en kötüsü insan formunda olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bence de Doberman.. zekası, duruşu ve sadakatiyle inanılmaz bir canlıdır..[signature][hline]www.evciltoplist.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: uncla, 23 Şubat 2005 08:55 tarihinde demiş ki: yok valla orc hepsi öyle olmuyor hele kanişler fln varya bazıları direk ısırıyor bi tanesini seveyim derken kaptırıyordum kolu :-P ha onları ayırmak lazım :-p gerçekten bazen çok gıcık olabiliyorlar..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:164/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 valla bencede husky ama dobermanlarda cok asil görünürler goldenlar cok sevimli Kusura bakmayın ama kanisler bana kedi gibi gözüküyo herseye havlamaları deli ediyolar bazen tekme at falan gibi geliyo futbol topu gibiler:) sakası bi yana elbette kedilerideseverim :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Nameless_One81, 23 Şubat 2005 13:36 tarihinde demiş ki: Valla en iyisini bilmem ama en kötüsü insan formunda olanlar hiç karşılaştınmı sokakta?:D[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 iyiden kastin nedir? saldiri ozelligi acisindan mi?, zeka acisindan mi? Golden Retriever'larin diger irklardan daha zeki oldugu bir gercek ve ben Golden Retriever oneririm. Iyi egitildiginde inanilmaz yaratiklar oluyorlar.. :-)[signature][hline]Yeni Konu | Yanıtla Arama | Ayarlar | Özel Mesaj | Çıkış [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 27 Şubat 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hurafe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bende bilimsel bir gercek olarak biliyorum..[signature][hline]Yeni Konu | Yanıtla Arama | Ayarlar | Özel Mesaj | Çıkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 golden retriever'a 2x2 kaç desen bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 goldenler uysal olduğu için seviliyordur belkide. bir köpeğin kafası ne kadar büyürse o kadar aptal olabiliyor. örneğin: husky'lerin hayvan gibi kafaları var, gerçekten inatçı ve aptallar. kanişlere bakalım küçük,zeki,duygusal biraz hırçın ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:168/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 adam husky besliyor aptal diyor köpeğe ya. biraz saygı göster köpeciğine :P hem oda hurafe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 aptal olduklarını kabul etmek lazım. birtek samuai miydi neydi bembeyaz olanları var onlar aşırı derecede zeki. küçücük husky'im var, aşırı derecede inatçı :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:168/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Daha once bir gazetede okumustum ancak gazete websayfalarinda bulamadim. Neyseki baska bir sayfada alinti yapilmis.. "Bebek bakıcısı köpekler Keskin zekaları ve aşırı sadakatli oluşuyla dikkat çeken "Golden Retriever" cinsi köpekler, 1 aylık eğitimle bebeklere bakıcılık da yapabiliyor. 20 Ağustos- Türkiye'de 2 yıldır popüler olan "Golden Retriever"'lar, bir bakıcı gibi refakatçisi olduğu bebeği koruyor, battaniyesini örtüyor, emziğini, biberonunu ağzına veriyor." Kaynak:http://www.veterinerx.com/basin1.htm Ayrica Rehber Kopek diye adlandirilan ve gorme engellilere rehberlik eden kopek irklarinin en basinda Golden Retriever geliyor. Arama kurtarma calismalarinin bir numarali irki oldugunu soylememe zaten gerek yoktur sanirim. Bircok Retriever irki gibi Golden Retrieverde aslinda bir av kopegidir ve koku alma duyusu cok gelismistir! Bu ozellikleri Golden Retrieverlar'da genetik olarak vardir ancak onemli olan tabiki bu ozellikleri gelistirmektir. Yoksa evinize bir tane alip hic ilgilenmezseniz ve dogru duzgun hic egitim vermezseniz kopekten birseyler beklemeniz yanlistir. Bu her irkta boyledir.[signature][hline]Yeni Konu | Yanıtla Arama | Ayarlar | Özel Mesaj | Çıkış [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 27 Şubat 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 tüm köpekler akıllıdır tüm köpekler koku alma yeteneğine sahiptir. bazıları kolay eğitilebilir bence bu köpek için akıllılık değil aptallıktır bazı köpekler eğitilemez.hür yaşamayı sever emir almaz.bence o köpek akıllıdır. arama kurtarma köpeği diye bi köpeğe akıllı denemez.eğitim almıştır sahibine itaat eden tutsak ve salak bi köpektir o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Zaten butun kopeklerin koku alamadigini iddia etmedim. Golden Retriever'lar ustun koku alma yetenegini zekalariyla birlestirerek bircok iste oldugu gibi arama kurtarma isinde de bir numara oluyorlar. Ayrica soyledigin hur yasamayi sevmek yada itaatkar olmak kisilik meselesidir zekayla alakasi yoktur. Hur yasamayi sevenlere ve itaatkar olmayanlara evcil denmiyor zaten. Bahsi gecen sey pet![signature][hline]Yeni Konu | Yanıtla Arama | Ayarlar | Özel Mesaj | Çıkış [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 27 Şubat 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 o zaman bütün pet'ler salak bana göre. aha budur benim görüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 @ Fistan: supersin , kutluyorum seni.. // @ genel: bu arada tum irklar aptal, salak sadece Golden retriever akilli demiyorum. Yanlis anlasilma olmasin. Benin savundugum nokta en zeki irkin "Golden Retriever" oldugudur.[signature][hline]Yeni Konu | Yanıtla Arama | Ayarlar | Özel Mesaj | Çıkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 aa duymamış olalım fistan :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:168/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar