Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 liverpool dk 1 gol rise[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>Dimble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hangi kanal veriyor falan bi açıklasaydın. bilmeyenler olabilir hani?[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker -- Bayat , 23 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Tek elle yazmak zor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 kanalturk edit:bu arada maç carling cup final maçı. [Bu mesaj -Apex- tarafından 27 Şubat 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bu kadar şanssızlık olmaz.Ne şanssız bi takım şu liverpool ya offFFf[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yeter abi valla ya liverpoolu bu kadar seviyorum ve cok uzuluyorum once liverpool sonra fb valla o kadar seviyorum[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>Dimble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 chelsea bu alttan girer üstten çıkar.[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 liverpool özellikle bu sene çok şanssız.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 son 2 gol komikti baya.ikisi de aynı şekilde gerçekleşti.duran toptan orta, kalenin önünde charlie chaplin filmlerini andıran karambol eheh gerçi l.poollu eleman kafayı iyi vurmuş. drogba nın taçtan asist aldığı gol de ilginçti baya. gerrard ın kendi kalesine attığı golü göremedim o da ilginçtir herhalde. premier league maçları dışında bütün ingiliz kupa maçlarını kanaltürk veriyor, kablolu tv de mevcut bi kanal olmakta kendileri.[signature][hline]Gnome Warrior? WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brookhaven Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: fizban, 27 Şubat 2005 21:20 tarihinde demiş ki: hyppia nın yaptığı hatayı servet yapmaz. +13146846[signature][hline]:tebrikz: (Soldan Sağa) Charlotte,Montena,Valeri,Elrond Ar'Feinel,Jale,Lila Ar'Feinel,Potasyum :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ne olursa olsun : you'll never walk alone...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: -Wissy, 27 Şubat 2005 22:53 tarihinde demiş ki: Ne olursa olsun : you'll never walk alone... Always[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 gene mi kazandı bu çelsi Old Trafford da çakıcaz bunlara kısmetse[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sheff en son ne zaman premier league'deydi ?[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 4 kupayı alacağız bu sene başka yolu yok,kıskananlar çatlayıp patlasınlar öyle veya böyle aldık işte.barça'ya yenildikten sonra chelsea'nın düşüşünü bekleyenlere kapak olsun efem bu kupa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 CL'de ne yazıkki Chelsea'nin olacak, benim tahminim.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar