Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bu garibana bir wow lazım. key alırım, net olur, ikinci el olur, onlar sorun olmaz fakat önce şu cdyi ele geçirmek istiyorum. şartlarım şunlar: -el ele tutuşmam, öpüşmem -cd kapınıza kadar gelinip alınır -istenirse cd getirilir -teşekkür edilir -diğer tüm şartlar kabul edilir şincuk, ben anadoluhisarında ikamet eylemekteyim. bu akşam bile gelebilirim. kurtar bizi bu dünyadan süpermeeen[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 oha şartlara bak :) hatta karantinaya alınmış bir odada buluş sen cd yi alıcagın kişiyle yada kapının onune bıraksın cdleri sen git al hemen bir de not bırak tesekkur ederim diye..[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>Elanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 diyorum ya tüm şartlar kabul :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 astronot kıyafetli adamlar ellerinde beyaz eldivenlerle cd keyi kabından cıkarıp verdiler bana[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected - and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Korsan CD satan mekanlara düşmüş oyun galiba. Bir göz at Kadıköy'e..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Kadıköy'de WoW'un single player versiyonu da var.[signature][hline]Cultist of LagChecker [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 27 Şubat 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 utanmak lazım utanmak.... [Bu mesaj Eno tarafından 27 Şubat 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 CD'nin kağıdında "World of Warcraft, Single or Multi" yazıyor. Nasılını sormaya cesaret edemedim. :)[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya zaten gidersin beleşe serverda oynarsın bi de aylık 15$ mı vercen ona ya[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 o nasil oluyomu$ eheh bele$ servermi varmi$?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaximanrus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=119096 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Hassan, 27 Şubat 2005 22:02 tarihinde demiş ki: o nasıl oluyor ? ben diyorum kürtler special adamlar, millet alay ediyor. insanların etnik kimlikleriye alay edebilme hakkını nerden buldun? keşke şu forumlarda yaş limiti olsa, özellikle akıl yaşı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 şikayet tuşunu kullanıp konuyu saptırmasak..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 kullandım merak etme de arkadaşı da uyarmak gerek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 güzel......[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 kadıköydeki cdcilerde satılıyor, aldım evden deniyeceğim[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar