Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazır Dünya İçin Yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba Arkadaşlar,
Doğu Akdeniz Üniversitesinde okuorum. Okulumuzun firewall u izin vermediği için dışardaki server lara girme şansımız yok bizde kendi çapımızda okulda açılan serverlarda oynuyoruz. Fakat server la ilgilenen arkadaş bıraktı ve server kapandı işin kötüsü oynadığımız hazır dünyayıda silmiş. Bende bu duruma karşılık gaza geldim ve bende bi server açabilirim die düşündüm. Ama 2 haftadaır uuraşıorum gerçekten baya kasıldım. Sizden istediğim Yaklaşık 50 kişinin rahatça oynıyabiliceği spawnları ve ve vendorları olan bi hazır dünya bulma şansım nedir netten indirdim bir rus sitesinden ama ruo gibi koşarak büyü yapması ne biliyim bandajı bile koşark yapması falan bi türlü bunları delay lı hale çeviremedim. EĞER BİLDİĞİNİZ HAZIR DÜNYA SERVER LAR YADA PAYLAŞABİLİCEĞİNİZ SERVERLAR VARSA ÇOK SEVİNİRİM.
Mesaj tarihi:
ilk once sphere yi kur www.paticik.com/scripts e gir spawn diye arat orda spawnworld olcak onu cek scripts e at sonra

zebula scp lerini al bi kac bug fix le oynarsınız kendi aranızda
Mesaj tarihi:
spawn world diebişi buldum scriptler arasında ama sayfada download imkanı yok adminden 10 puan almış fakat indremiorum başka biyerden indirme şansım varmı?
Mesaj tarihi:
cartacell port kırmayı denesne lag olur ama oynarsın 2593 portunuda actirabilirsin bi$ey demiyorlar bizim staff oyle giriyor[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp

[Bu mesaj Kronosh tarafından 28 Şubat 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...