CarteCell Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Merhaba Arkadaşlar, Doğu Akdeniz Üniversitesinde okuorum. Okulumuzun firewall u izin vermediği için dışardaki server lara girme şansımız yok bizde kendi çapımızda okulda açılan serverlarda oynuyoruz. Fakat server la ilgilenen arkadaş bıraktı ve server kapandı işin kötüsü oynadığımız hazır dünyayıda silmiş. Bende bu duruma karşılık gaza geldim ve bende bi server açabilirim die düşündüm. Ama 2 haftadaır uuraşıorum gerçekten baya kasıldım. Sizden istediğim Yaklaşık 50 kişinin rahatça oynıyabiliceği spawnları ve ve vendorları olan bi hazır dünya bulma şansım nedir netten indirdim bir rus sitesinden ama ruo gibi koşarak büyü yapması ne biliyim bandajı bile koşark yapması falan bi türlü bunları delay lı hale çeviremedim. EĞER BİLDİĞİNİZ HAZIR DÜNYA SERVER LAR YADA PAYLAŞABİLİCEĞİNİZ SERVERLAR VARSA ÇOK SEVİNİRİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ilk once sphere yi kur www.paticik.com/scripts e gir spawn diye arat orda spawnworld olcak onu cek scripts e at sonra zebula scp lerini al bi kac bug fix le oynarsınız kendi aranızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CarteCell Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 spawnworld.scp yi script dosyasına atıcam tamam orası ok ama zebula scp lerini nerden bulucam gene aynı yerden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 evet paticik.com/scripts'de mevcut[signature][hline]Kurtlar Vadisin'de iz sürmek hem kahramanlık hemde ölümüne yalnızlıktır!. Member of AAL'05 www.andoria.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CarteCell Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 z harfini arattırdığımda zebula ile ilgili sadece tek dosya var oda ocak ile ilgili ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CarteCell Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 www.geocities.com/deathandfuneral/class.zip böyle bir link var ama oda çalışmıor malesef zebula ile ilgili bi tek bunu bulabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CarteCell Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 spawn world diebişi buldum scriptler arasında ama sayfada download imkanı yok adminden 10 puan almış fakat indremiorum başka biyerden indirme şansım varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 http://members.lycos.co.uk/ozdalcom2/sphereworld2.zip[signature][hline] [NOS]RedHotRyder değerini bil o kadar upload ettim siteye :) [Bu mesaj Worth tarafından 28 Şubat 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 cartacell port kırmayı denesne lag olur ama oynarsın 2593 portunuda actirabilirsin bi$ey demiyorlar bizim staff oyle giriyor[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp [Bu mesaj Kronosh tarafından 28 Şubat 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 çok sağlam bağlantınız olmasına rağmen kazaa lime wire gibi şeyleri kullanamadığınız içn ne kadar çok küfür ettiğinizi bilmiyorum sanmayın :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar