Xasf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: jacabo, 14 June 2003 12:58 tarihinde demiş ki: peki sen bugun allah icin ne yaptın? bu soruyu kendıne sor ve .. nese of sacmalıyorum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize bkz. Bugün ÖSS için ne yaptın? [hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Lan ben bitanesinde zorlanıom o herif 150 tane ohauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: orc_lord, 13 June 2003 16:58 tarihinde demiş ki: Japonya'da bir liseli genç 140 siteyi hack etti Japonya'da 15 yaşında bir lise öğrencisi, Irak savaşını protesto amacıyla 140 siteyi hack etmekle suçlanıyor. Adı açıklanmayan gencin, suçlamaları kabul ettiğini belirten polis yetkilileri, gencin girdiği sitelere ABD karşıtı mesajlar bıraktığını söyledi Internet-Magazine.com web sitesindeki habere göre, protestocu genç hacker, mart ayında hack ettiği 140 siteye 'Bu eylemi ABD'nin kendisine bakması ve bu bencil savaşta neler yaptığını görmesi için gerçekleştirdim' mesajını bıraktı. Polisin, gencin hack eylemlerini evindeki bilgisayardan yaptığını tespit ettiği belirtildi. Hacker'ın Amerikan, İngiliz ve Japon web sitelerine savaş karşıtı mesajlar bırakmak için Tokyo'daki bir server'ı kullandığı öğrenildi. Kaynak: Hürriyetim[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Zeki kızmış helal olsun. :lol:[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Regency, 14 June 2003 16:38 tarihinde demiş ki: Her hackere helal olsunmu diyorsunuz ya emekle yapılan ve hacklanan sitelere ne diyeceksiniz. işşallah sizin başınıza gelirde ne olduğunu anlarsınız .![hline]( a.k.a. ranger - jukas ) Benim sitem yoqqi . 8-)[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Pardon yukarida kız yazdım . Kafam yerinden değilki. :-?[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: behran, 13 June 2003 19:59 tarihinde demiş ki: nasıl belirlediler adamı acaba[hline]Dj KeSh pazar 13-15 arası isteks->20474989 internette herkesin ip adresi vardır ve bütün serverlar yapılan işlerin logunu tutarlar. ki buna göre bulmasıda çok kolay kullandığın ip nin hangi iss ye ait olduğu bellidir. Polis ISS ye o gün o ip yi belli bir saatte kimimn kullandığını sorduğu zaman (dial up ise ve dijital hattan bağlanıyorsa) telefon numarasını olmadı kullanıcı bilgilerini her şeyi verirler. Yakalamak saklanmaktan daha kolay.(Bürokrasi işleri hariç tabii)[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: DeMiRMaSKe, 15 June 2003 22:40 tarihinde demiş ki: said: behran, 13 June 2003 19:59 tarihinde demiş ki: nasıl belirlediler adamı acaba[hline]Dj KeSh pazar 13-15 arası isteks->20474989 internette herkesin ip adresi vardır ve bütün serverlar yapılan işlerin logunu tutarlar. ki buna göre bulmasıda çok kolay kullandığın ip nin hangi iss ye ait olduğu bellidir. Polis ISS ye o gün o ip yi belli bir saatte kimimn kullandığını sorduğu zaman (dial up ise ve dijital hattan bağlanıyorsa) telefon numarasını olmadı kullanıcı bilgilerini her şeyi verirler. Yakalamak saklanmaktan daha kolay.(Bürokrasi işleri hariç tabii)[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? İlla evden mi heckliycek cafe var zart var zurt var :)[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: DeMiRMaSKe, 15 June 2003 22:40 tarihinde demiş ki: said: behran, 13 June 2003 19:59 tarihinde demiş ki: nasıl belirlediler adamı acaba[hline]Dj KeSh pazar 13-15 arası isteks->20474989 internette herkesin ip adresi vardır ve bütün serverlar yapılan işlerin logunu tutarlar. ki buna göre bulmasıda çok kolay kullandığın ip nin hangi iss ye ait olduğu bellidir. Polis ISS ye o gün o ip yi belli bir saatte kimimn kullandığını sorduğu zaman (dial up ise ve dijital hattan bağlanıyorsa) telefon numarasını olmadı kullanıcı bilgilerini her şeyi verirler. Yakalamak saklanmaktan daha kolay.(Bürokrasi işleri hariç tabii)[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Hehe insanın Uplink oynayası geliyor...[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Helal olsun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Liselim azmış :lol:[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar