vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Arden, 26 Şubat 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Bu arada Fransiz dayagi nasıl oluyor açıklarmısn bana Ha bu arada bu olaylar bu yüzden çıkıyo sadece baktıgı için insan öldüren insanlar senin gibi insanlardan oluyo burda yazdıgm sözler eger seni rahatsız ediyosa ancak kavga ederek halledebiliosun sanırm sözlerinin beni rahatsiz ettigi falan yoktu,kavga falanda ettigimi sanmiyorum? sadece kendi fikrimi savunuyorum.. fransiz dayagi derken arkasindan onu geyik bi tarzda söyledigim lol dememden belli oluodur heralde, benim gibi insanlardan oluyomu$ lol,bu arada söyledigin seyi kendin yapiosun $u an bilmem farkindamisin .. ben kavga falan etmeyede kalkismadim ?! sadece kendi fikrimi söyledim tabi fikirler ve görü$ acisi sana tersse tabiiki benim söylediklerimi böyle yorumlarsin,$u anda kavga baslatcak birisi varsa oda sensin,adami resmen son sözlerinle kavga etmeye ,tartismaya te$vik ediosun.. takil sen.. bi insan seninle ayni fikri paylasmadigi zaman demek hemen kavga cikarmi$ oluyo?[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... [Bu mesaj vaniLLe tarafından 27 Şubat 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Mehteran, 27 Şubat 2005 21:30 tarihinde demiş ki: ağlamak lüzumsuz saçma konuşuyorsun. Kulaktan dolma bir kaç bilginle ben biliyorum edasıyla burnu bir metre havada laf söylüyorsun. Neye dayanıyorsun ki? Yabancı okulda mı okuyorsun. Hiç sanmıyorum. Ben de okumuyorum yabancı okulda. Ama en azından biliyorum ney ne... Bir kaç kişi yüzünden hiç bir yere laf atamazsın. İstersen şimdi bana ABD Özentisi de istersen yurt dışı hayranı de. Ama ben senden daha çok seviyorum vatanımı milletimi merak etme... Ayrıca ne demek delikanlı adam devlet okuluna gider ya. Saçmalama 2 dakika... "delikanlı adam" muhabbetleri hala devam ediyor anlaşılan. Sizin dediklerinizle delikanlı olunsaydı......[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 27 Şubat 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ne bitmez kavgaymış :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:168/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 döveriz biz...desemde çok saçma buluyorum böyle kavgaları.hadi adam gibi bi neden olsa tamamda.bide gidipte niye önüne cıkanları dövüyosun git erkek arkadasını fln döv kızın dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 asinanyacuz, bak özel okulları senden daha iyi biliyom ben öyle kulaktan dolma bilgiyle konuşmuoz burda, vatanını milletini seviosan ne mutlu sana helal olsun derim, ama bu sosyete bebelerin çoğu vatanını düşmana iki dakkada satar bi şey bilerek söylüyorum, kulaktan dolma ne demekmiş ya![signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Mehteran, 26 Şubat 2005 22:42 tarihinde demiş ki: özel okul muhabbeti dönmüş hemen bi açıklama yapim, Fransız okuluymuş bilmemneymiş hepsi sosyete bebelerin mekanı, parası olanın düdüğünü çaldığı yerler, baba parası yiyen sosyete bebelerin Türklüklerini unutmalarına sebep oluyo böyle okullar zaten o sosyete bebelerden hayır gelmez bu vatana o ayrı, adam zamanını caddelerde, starbuckslarda, yok efenim özenti işlerinde geçiriyo, yazık günah ya elimde yetki olsa bütün yabancı özel okulları kapatırım, babalar gibi devlet okuluna gidecen kardeşim! yok öyleee, delikanlı adam devlet okuluna gider zaten, öyle misyoner yerlerinde zaman geçirmez sen bu soylediklerinde ciddimisin? yada yeni acc aldinda dalgami geciyorsun? bu vatana hayir gelmez ha?bu vatana senin gibilerden hayir gelmez durust insani ailesi yetistirir okul degil. okul durust insani sahtekar dolandirici yapmaz cevresi yapar. inan bircok ozel okulun cevresi bir cok devlet okulundan daha iyi. sosyele bebelere gelince bunun ustunde yorum yapmiyorum senin safligina veriyorum. delikanli adam devlet okulunda okursa o delikanliligyla kalir ondan bi halt olmaz. yapilmasi gereken eldeki imaknlardan maksimum derece faydalanip alinabilecek en iyi egitimi almaktir ki vatana millete kendine faydali bir insan olabilesin. ben robert te sj de okuyabilecek durumdaysam neden ''hey be ben delikanliyim'' diyip bana bu okullarin vereceginden azini verecek bir okulda okuyim?salakmiiym ben? hayir degilim.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 +1[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Tharkas +1[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar