thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Ya millet benim aylık ödemem ayın 10undaydı fakat hala kartımdan para çekilmedi ve acc hala açık. 2-3 arkadaşımın da öyle.. sebebi 25inden itibaren fiyatların değişeceği, payment methodları çekmek için değil mi? yani 25inde çekecek. doğru mu onaya ihtiyacım var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 account registration sayfasini ac, orda billing tarihi yazar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Benimde durum öle ayın 10'unda çekmesi gerekiyor fakat hala çekmedi ve active account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bak görüyormusun adamlar ne kadar anlayışlı, giremediğimizi öğrenmişler para çekmiyorlar, acayip centilmen adamlar. Bizde heriflere gavur diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 account sayfasında ücretlendirilecek tarih çoktan geçti, hepimizn geçti.. biz de seviniyorduk ayın 10unda çekecek bir aydan itibaren 12.99 ödeyecez diye.. bak adamlar 15 gün sonra çekiyorlar daha fazla alıyorlar.. aç osi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 onlar açsa bizim ölmüş olmamız lazım o 15 günlük süre zaten 2 ay boyunca eski fiyatmış gibi olmasına neden oldu ince hesapsa alın size ince hesap ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ben 1 gun oncesınde ıptal ettırmıstım,ama yınede hll olsun eger gercekten dusunuyorlarsa[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Yahu ben latife yaptım, ciddiye almayın. Adamlar ticaret yapıyor sonuçta, ücret neyse onu alırlar. Kampanya falan yaptılarsa bilemem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar