Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 abi kısacası önemli olan yobazlık ve müslümanlık arasındaki ince çizgiyi tutturmak. Zaten geçen gün camide hocada söylemişti ne aşırıya kaçılmalı nede tam tersi diye.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bu topic kapanır...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bırakın o onların mantıksızlıgı[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yahu ben dinimin islamiyet oldugunu nüfus kagıdımda yazdıgı için öğrendim nerden bileyim ben 8 yaşında ne dinine inandıgımı şuan napılıyor cocuk 5 yasında 6 yasında okuma yazma ogrenecegi yere kuran kursuna gönderenler var bune ya zorla din mi olur anası babası yobaz tipler kafayı neden kapattıgını bilmeyenler kız cocugu 10 yasında başı örtülü bu ne şimdi? Yahu nüfus kagıdında neden dini: islamiyet yazıyor? hangi akla hizmet? oldu olacak Tuttugu takım: gs Siyasi görüşü: komunist ekleyelim birde ten rengi olsun tamamdır[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Penthesilea, 16 Şubat 2005 21:36 tarihinde demiş ki: said: crocodile, 16 Şubat 2005 21:09 tarihinde demiş ki: tabiki tutupta yok ben ateşe tapıyom puta tapıyom gibi seyler soylemezseniz. Niye? yapma gozunu seveyim ya yeryüzünde boyle bi dinmi var?? yada sen bunlara eger din diyosan bise demicem walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kimseye baskı uygulamıyorum diyorsun, kötü kalpliyim diyorsun? hangisi karar ver.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Dynamıck e katılıyorum. 10 yaşında kızların başlarını kapatıyorlar.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 nüfus cüzdanındaki din hanesine hep karşı oldum. bahane olur da bu seferki olay, kalkar kurtuluruz inşallah. ama şu şeytana tapmanın da anlatılması meselesi... saçmalamanın daniskasıdır kusura bakmayın. ilköğretimin kapsamı yalnızca bilgi diktesi değil aynı zamanda eğitimdir de. eğitimle, kişisel gelişme ve öncelikle toplumsal anlamda bireyi hazırlama amaçlanır. bu kapsam altında evil içerikli bir öğretinin anlatılması kadar absürd bir istek olamaz.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 nedenki ( gerçekten bilmiyorum)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 şeytana tapmak heh şeytan sitiline hastayım tapıyorum sana bitiriyorsun beni :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 :) doğru haklısınız. ne adamlar var brutal, scream vokalli müzik dinlediğim için beni satanist sananları bile var.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 gerçekten durumu bilmek istediğim için soruyorum: benim nüfus kağıdımda zaten polisin gözüne batabilecek bir dini ibare bulunmadığı için hiç başıma gelmedi. etrafımda da olmadı böyle bir olay doğal olarak. cidden merak ediyorum paticik ahalisinden gayrimüslim olup da din hanesinde islam yazmayanlar sorunlar yaşıyorlar mı? yaşanıyorsa ne derece bir öküzlükle karşılaşıyorlar? paylaşırlar da birinci ağızdan bizleri mevcut durumdan haberdar ederlerse sevinirim. dediğim gibi hiç tanık olma ihtimalim olmadı şimdiye kadar. durum nedir, pratikte polisin emniyetin yaklaşımı nedir merak ediyorum. edit: ha bu soruyu; "bakın yokmuş böyle bir durum hede hödö" demeye fırsat oluşturmak için sormuyorum. din hanesinin kalkmasına uzun yıllardır taraftarım. böyle bir durum olsa da kalksın olmasa da kalksın.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 [Bu mesaj Sufi tarafından 16 Şubat 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sufi hemşehrisi çıkana bile ayrı muamele çeken, siyasi görüşünü sorgularda ilk etapta soran polisin dini görüşü alet etmeden adil davranabilecegini düşünme bari ;)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hayır dyna öyle düşünüyorum demedim. ama benim "kesin böyle yapıyordur bunlar" diye düşünmem mevcut durumu göstermiyor. bu konuda polise güvenmiyorum tabi ki.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ''meclis başkanı cumhurbaşkanından sonra ükenin ikinci büyük yöneticisidir.'' hayır 2. büyük başkanı yürütmenin sorumlu başı olan başbakandır[bakanlar kurulu] ,cumhurbaşkanı sorumsuz başıdır. sıralama yetkiye ve sorumluluğa göre yapılır cumhurbaşkanının 1. olması da kendi sorumluluğundan kaynaklanır onur konusu bambaşkadır [Bu mesaj paranoidandroid tarafından 16 Şubat 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sıralama sorumluluğa ya da yetkiye göre yapılmaz, makamın taşıdığı onura göre yapılır. cumhurbaşkanından sonra millet meclisinin başkanı sonra başbakan gelir.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 [Bu mesaj Sufi tarafından 16 Şubat 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: crocodile, 16 Şubat 2005 21:54 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 16 Şubat 2005 21:36 tarihinde demiş ki: said: crocodile, 16 Şubat 2005 21:09 tarihinde demiş ki: tabiki tutupta yok ben ateşe tapıyom puta tapıyom gibi seyler soylemezseniz. Niye? yapma gozunu seveyim ya yeryüzünde boyle bi dinmi var?? yada sen bunlara eger din diyosan bise demicem walla. Şamanizm var bilindiklerden.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 iyi de sen sadece nüfus cüzdanlarından din ibaresinin kaldırılmasını yazmışsın, onun yanında okullarda din kültürü dersinin kaldırılmasını da istiyorlar[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben Şamanizmin; Orta Asya daki Göktanrı inancındaki büyücülükle,paranormal güçlerle ya da mistizmle ilgilenen bir kol oldugunu biliodum.Yani Şamanizm bir din degil,Göktanrı inancında yer alan bir bölüm.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 mehteran isabet olur.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: DynamicK, 16 Şubat 2005 22:24 tarihinde demiş ki: mehteran isabet olur. nasıl isabet olur? gençlik din öğrenmesin de ahlaksızlık mı olsun, din ahlak demektir ahlak da din demektir, bilmem biliyor musun ama avrupa ülkerenin hepsinde din kültürü dersi var[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 mehterancıgım galiba bütün avrupa ülkelerinin egitim sistemini biliyormus gibi konusuyosun ama bir kaynak gosterebilir misin?[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Mehteran, 16 Şubat 2005 22:25 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 16 Şubat 2005 22:24 tarihinde demiş ki: mehteran isabet olur. nasıl isabet olur? gençlik din öğrenmesin de ahlaksızlık mı olsun, din ahlak demektir ahlak da din demektir, bilmem biliyor musun ama avrupa ülkerenin hepsinde din kültürü dersi var Din kültürü eşit değildir islam dersi beyefendi. Ayrıca din <=> ahlak da değildir, ikisi de bir bireyde birbirlerinden farklı olarak bulunabilirler.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 din kültürü ahlak bilgisi dersi görenler ahlak lı mı oluyor? forumda takılan 18- yüzlerce insan var hepsi ahlaklı mı bunların şimdi en yakın örnek bunu vereyim mesela ahlak insanın kendindedir, aile eğitimidir din kültürü senin Allahla arandaki bağdır yokas bütün sınıfa sübhaneke yi ezberletmek dili dönmeyene sözlüden 0 vermek degildir sen o dersi geçmek için alıyorsun kimse takmıyor ne öğrendigini varsa yoksa öss derdi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 isminin zaten din dersi yerıne İslam Eğitimi falan olması gerekiyor.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar