Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Birliği'nin yeni emri ve insanımızın komik tavrı.

elaidi

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Yahu ben dinimin islamiyet oldugunu nüfus kagıdımda yazdıgı için öğrendim
nerden bileyim ben 8 yaşında ne dinine inandıgımı

şuan napılıyor cocuk 5 yasında 6 yasında okuma yazma ogrenecegi yere kuran kursuna gönderenler var

bune ya zorla din mi olur
anası babası yobaz tipler
kafayı neden kapattıgını bilmeyenler
kız cocugu 10 yasında başı örtülü
bu ne şimdi?

Yahu nüfus kagıdında neden dini: islamiyet yazıyor? hangi akla hizmet?
oldu olacak

Tuttugu takım: gs
Siyasi görüşü: komunist

ekleyelim birde ten rengi olsun tamamdır[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 16 Şubat 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
said:
crocodile, 16 Şubat 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
tabiki tutupta yok ben ateşe tapıyom puta tapıyom gibi seyler soylemezseniz.

Niye?

yapma gozunu seveyim ya yeryüzünde boyle bi dinmi var?? yada sen bunlara eger din diyosan bise demicem walla.
Sosyal ağlarda paylaş

nüfus cüzdanındaki din hanesine hep karşı oldum. bahane olur da bu seferki olay, kalkar kurtuluruz inşallah.

ama şu şeytana tapmanın da anlatılması meselesi... saçmalamanın daniskasıdır kusura bakmayın. ilköğretimin kapsamı yalnızca bilgi diktesi değil aynı zamanda eğitimdir de. eğitimle, kişisel gelişme ve öncelikle toplumsal anlamda bireyi hazırlama amaçlanır. bu kapsam altında evil içerikli bir öğretinin anlatılması kadar absürd bir istek olamaz.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten durumu bilmek istediğim için soruyorum: benim nüfus kağıdımda zaten polisin gözüne batabilecek bir dini ibare bulunmadığı için hiç başıma gelmedi. etrafımda da olmadı böyle bir olay doğal olarak. cidden merak ediyorum paticik ahalisinden gayrimüslim olup da din hanesinde islam yazmayanlar sorunlar yaşıyorlar mı? yaşanıyorsa ne derece bir öküzlükle karşılaşıyorlar? paylaşırlar da birinci ağızdan bizleri mevcut durumdan haberdar ederlerse sevinirim. dediğim gibi hiç tanık olma ihtimalim olmadı şimdiye kadar. durum nedir, pratikte polisin emniyetin yaklaşımı nedir merak ediyorum.

edit: ha bu soruyu; "bakın yokmuş böyle bir durum hede hödö" demeye fırsat oluşturmak için sormuyorum. din hanesinin kalkmasına uzun yıllardır taraftarım. böyle bir durum olsa da kalksın olmasa da kalksın.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005

[Bu mesaj Sufi tarafından 16 Şubat 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

''meclis başkanı cumhurbaşkanından sonra ükenin ikinci büyük yöneticisidir.''

hayır 2. büyük başkanı yürütmenin sorumlu başı olan başbakandır[bakanlar kurulu] ,cumhurbaşkanı sorumsuz başıdır.

sıralama yetkiye ve sorumluluğa göre yapılır
cumhurbaşkanının 1. olması da kendi sorumluluğundan kaynaklanır

onur konusu bambaşkadır

[Bu mesaj paranoidandroid tarafından 16 Şubat 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sıralama sorumluluğa ya da yetkiye göre yapılmaz, makamın taşıdığı onura göre yapılır. cumhurbaşkanından sonra millet meclisinin başkanı sonra başbakan gelir.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005

[Bu mesaj Sufi tarafından 16 Şubat 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crocodile, 16 Şubat 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 16 Şubat 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
said:
crocodile, 16 Şubat 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
tabiki tutupta yok ben ateşe tapıyom puta tapıyom gibi seyler soylemezseniz.

Niye?

yapma gozunu seveyim ya yeryüzünde boyle bi dinmi var?? yada sen bunlara eger din diyosan bise demicem walla.

Şamanizm var bilindiklerden.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 16 Şubat 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
mehteran isabet olur.

nasıl isabet olur? gençlik din öğrenmesin de ahlaksızlık mı olsun, din ahlak demektir ahlak da din demektir, bilmem biliyor musun ama avrupa ülkerenin hepsinde din kültürü dersi var[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mehteran, 16 Şubat 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
said:
DynamicK, 16 Şubat 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
mehteran isabet olur.

nasıl isabet olur? gençlik din öğrenmesin de ahlaksızlık mı olsun, din ahlak demektir ahlak da din demektir, bilmem biliyor musun ama avrupa ülkerenin hepsinde din kültürü dersi var

Din kültürü eşit değildir islam dersi beyefendi.

Ayrıca din <=> ahlak da değildir, ikisi de bir bireyde birbirlerinden farklı olarak bulunabilirler.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
din kültürü ahlak bilgisi dersi görenler ahlak lı mı oluyor?
forumda takılan 18- yüzlerce insan var
hepsi ahlaklı mı bunların şimdi
en yakın örnek bunu vereyim mesela

ahlak insanın kendindedir, aile eğitimidir
din kültürü senin Allahla arandaki bağdır yokas bütün sınıfa sübhaneke yi ezberletmek dili dönmeyene sözlüden 0 vermek degildir
sen o dersi geçmek için alıyorsun kimse takmıyor ne öğrendigini varsa yoksa öss derdi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...