elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 burası türkiye..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 git afrikaya.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Kaldırılsa da kaldırılmasa da birşey farketmez. Nufüs kağıdımın üstünde yazan bilgilere göre yaşıyorsam vay halime.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: 333, 16 Şubat 2005 17:14 tarihinde demiş ki: git afrikaya. sadece böle ufak tefek yobazların bağnazların beni bu ülkeden soğutup atabilceni mi düşünüyosun.. gülü sevip dikenine katlanıyorum. senin böle bişey demeye zaten hakkın yok.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya tartışma çıksın diye sölemiyorum ama kimseninde burası Türkiye demeye hakkı yok[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 16 Şubat 2005 17:21 tarihinde demiş ki: sadece böle ufak tefek yobazların bağnazların beni bu ülkeden soğutup atabilceni mi düşünüyosun.. gülü sevip dikenine katlanıyorum. senin böle bişey demeye zaten hakkın yok. mesela sen adamın nufuz cüzdanında n yazdığına bile bakmadan yobaz vs. diye hakaret etmeye başladın ben boşuna demiyorum önemli olan insan olmak diye ps: anlama zorluğu çekiyorsun genelde; ilk cümlede ironi yaptım diğer cümleler de herhangi bir ironi yok[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Kaldırılmalı bence de, çünkü devletlerin dininin olmaması gerekir bence ve nüfus cüzdanında din hanesini saçma buluyorum. Bağlı olduğumuz din illa nüfus cüzdanında yazan olacak diye birşey yok, ki doğduğumuz an dan diye islam yazılıyor. Bana kimse sormadı oğlum dinin ne senin, kime inanırsın kime taparsın? diye. Dan diye islam yazdılar. Ne biliyorsun Thor'a tapıyorum ben belki? Loki Loki diye adak adıyorum? Din hanesinin kaldırılması isteği AB'nin ilk bizim yararımıza olan isteği olmuş bence de. Artık pagan inanışlarımı rahatlıkla sürdürebileceğim oley! Bülent Arınç ile ilgili fikirlerimi buraya aktarırsam ban falan yerim mazallah, saklı tutayım en iyisi:-) pagan olayı geyiktir, şahsım normal bir müslümandır. Niye belirttiysem böyle küçük küçük heh[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! [Bu mesaj Heffer tarafından 16 Şubat 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Heffer tarafından 16 Şubat 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Gereksiz bir uygulama, nufus cuzdanindan din hanesinin kaldirilmasi iyi olur. Boyle tartismalarla daha fazla vakit ve enerji kaybetmesin Turkiye. Hristiyan olalim kurtulalim diyen arkadasa cok guldum, hristiyanlarda bir cok anti-demokratik uygulama yapmaya calisiyorlar, haberi yok arkadasin. Ben abd'de yasiyorum, yaklasik bir ay once bir senator, hristiyan olmayanlar meclise secilmesin, guvenlik acisindan tehlikeli diye oneri sundu. Yakinda oylanacak, tartisiyorlar. Ayrica hristiyan olmayanlarin gunluk hayatta benzer sekilde asagilanmasi veya adam yerine konmamasi da her gun rastladigimiz gunluk olaylar. Ornegin sadece gecen sene tek bir eyalette, Hindu-Sih dinine inanan yuzlerce kisi dayak yedi, saldiriya ugradi, onlarca isyerleri yakildi yikildi. Sebep: baslarinda sarik takiyolar, diye bunlari musluman zannediyorlar. ki aslinda musluman bile degildir Sihler. Disarda yasayip gormeden, orada gunluk haberleri takip etmeden, orada soyle bizde boyle diye ahkam kesmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kalksa ne farkeder onlara göre mi şekil alıyoruz[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Delanoresse, 16 Şubat 2005 15:45 tarihinde demiş ki: höbealeaaaaa bizim dinimezeaaaaaa dokuneamazsineaaaz gavu4rlreaaaar. yassa fettullah efendiiiiii diyen denyolari icinizde eritirseniz musluman olani adamdan saymama ekolune de sekte vurursunuz horace efendi. yok ya? harikaymış. peki höbelalalaleaeaaaaa, layikliimize tokunamassınız zktirin irana gidin leaaan yobazleaaağaar. diyenleri napıyoruz? argüman mı bu şimdi?[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 dinsiz diyosunuz ve ceza almıyosunuz.. yargıtay kabul etti saolsun hükümet.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Iran gelecek vaad etmiyor pek. Ona göre.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bi de böyle müslümanlara yönelik böyle bişi yok diyenler bi ara ben yengenizle dolaşırken yanımızda bulunsunlar en azından. "sen çirkinsin! çirkin! bak arkadaşına niye onun gibi diilsin sen" diye başörtülü olduğundan gayrı bir sebep olmaksızın bağıran insanlar sadece bir örneği bunun. "oohooo müslümanlara yönelik böyle bişey yok. ama sen başörtüsü takarsan böyle namaz filan kılar arapça kuran okursan o zaman zaten senin.." diye bişi söyleneceğini de tahmin ediyorum. netekim fikrisabit fikrisabittir. rasyonalizmden anlamaz. müslümanlığın tanımına da müslüman olmayanlar karar veriyo hem artık. bu tür rezil postlar görmemek için ne yapmam lazım benim anlamıyorum ki. olan tek şey, nasıl aynı ülke içinde ortak paydalarda yaşamamız gerekiyorken birbirimizi yiyorsak, burda da aynı patinin içinde birbirimize kin beslemek oluyor. olmasın bu. paticik kendi sınırları içinde bir bütündür ve bölünemez. starcraft-age of empiresa, bethesda sucks mı diil mi ye benzemiyo bunlar... neyse ya..valla çok fena küfür edesim var.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 iyi demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: horacegoesskiing, 16 Şubat 2005 17:57 tarihinde demiş ki: müslümanlığın tanımına da müslüman olmayanlar karar veriyo hem artık. sen misin buna karar vermesi gereken müslüman?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bence bu adam karar vermeli.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Abi bence kaldırılsada olur kaldırılımasada ne fark ederki benim arkadaşım kendisi ateisttir nufus cüzdanında ateist yazıyor.Aslında insanlarında hoş karşılaması lazım ateist olabilir ama anarşi çıkarmadıktan sonra kimseye zarar vermedikten sonra adamlara kızmak saçmalık olur.(Ben de kızıyordum şimdi kızmıyorum herkesin inancı kendinedir dimi?)[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Alexi rofl Hastasıyım o programın, rastlaşıyorum habire izle izle yamuluyorum sonra gülmekten. Adamlar orda devleti kurtarıyor kan nakli caizdi bilmemneydi diye biz burda tartışıyoruz :D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Müslüman olmak aşırı dincilik değildir,yobazlık değildir Laik olmak dinsizlik değildir, Küfür etmek benim dinime göre günahtır,kime olduğu önemli değil ister hristiyan ister başkası, Küfür etmeyelim ağzımızı bozmayalım, Fetullah Gülen gibi bazı ... adamlar yüzünden kavga etmeyelim,o adamlar vatan hainidir, Başka bir din mensubu diyerek(veya dinsiz diyerek)insanları hor görmeyelim insanlığımızdan vaz geçmeyelim, BİR GÜNDE KAVGA ETMEYİP İNSAN GİBİ YAŞAYIN! [signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. [Bu mesaj Cyan_Bloodbane tarafından 16 Şubat 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Çatışmak insanın doğasında olan birşey gerçi ama neyse.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 O zaman doganizi kontrol edin biraz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Valium alıyorum. Yardımcı oluyor.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 küfür etmek mekruhtur benim bildiğim haram olan tanrıya şirk koşmaktır oda küfür olarak geçer belki karışmıştır.[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Babam paladin.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Alexi resim süperdi. nerden aklına geldi ya.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar