Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 en çok aradığım oyunGabriel Knight 2: The Beast Withinve Phantasmagoria: A Puzzle of Flesh.bu iki oyunu anadolu yakasında bulamadım.daha bugün kadiköyden geliyorum,baktım yine yoktu.avrupa yakasında bir yerde bulabilirmiyim?[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 walla o kadar eski oyunlari bulman bayaaa bi zor ama istersen besiktas sinanpasa pasajina bi bak ama tekrar soliim bulman cok zor burdan birinde varsa konus anlas o sana versin bende yok sahsen[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 kadıköy tılsım'a baktın mı? aradığım her oyunu ordan buldum. ben de geçen haftalarda öğrendim yerini. sanatçılar sokağında ilerde. sanatçılar sokağı da bahariyeden yukarı çıkarken hemen solda.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Yahu ben dah alien vs. predator 2 ' yi bulamıyorum...Senin nları bulabilmen imkansız gibi..Anca bir arkadaşından filan 2. el :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 abi netten indirin ya veya cable bi arkadaşınız varsa o indirip cd ye çekin yada hdd yi alın ondan :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bende cable varda bir türlü kazaa'dan nasıl oyun indirişeceğini çözemedim:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 annaaa kazaadan oyun iniyo mu yaf bilmiodum bi annatırsanız cok mesud olurum ...[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 aradığın oyunu aratıyorsun başka bir olayı yok :)[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bu tür olaylar için ShareReactor 'u kullanalım. Misler gibi ISO CD indirirsiniz.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 share reactor ne yav * hec bilgim yoktur o tip seylerde eheh biraz daha acın ....[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar