Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 en çok aradığım oyunGabriel Knight 2: The Beast Withinve Phantasmagoria: A Puzzle of Flesh.bu iki oyunu anadolu yakasında bulamadım.daha bugün kadiköyden geliyorum,baktım yine yoktu.avrupa yakasında bir yerde bulabilirmiyim?[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 walla o kadar eski oyunlari bulman bayaaa bi zor ama istersen besiktas sinanpasa pasajina bi bak ama tekrar soliim bulman cok zor burdan birinde varsa konus anlas o sana versin bende yok sahsen[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 kadıköy tılsım'a baktın mı? aradığım her oyunu ordan buldum. ben de geçen haftalarda öğrendim yerini. sanatçılar sokağında ilerde. sanatçılar sokağı da bahariyeden yukarı çıkarken hemen solda.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
wraog Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Yahu ben dah alien vs. predator 2 ' yi bulamıyorum...Senin nları bulabilmen imkansız gibi..Anca bir arkadaşından filan 2. el :P
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 abi netten indirin ya veya cable bi arkadaşınız varsa o indirip cd ye çekin yada hdd yi alın ondan :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bende cable varda bir türlü kazaa'dan nasıl oyun indirişeceğini çözemedim:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 annaaa kazaadan oyun iniyo mu yaf bilmiodum bi annatırsanız cok mesud olurum ...[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 aradığın oyunu aratıyorsun başka bir olayı yok :)[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart!
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bu tür olaylar için ShareReactor 'u kullanalım. Misler gibi ISO CD indirirsiniz.[hline] -ee
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 share reactor ne yav * hec bilgim yoktur o tip seylerde eheh biraz daha acın ....[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein
Öne çıkan mesajlar