Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki tane oyun arıyorum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en çok aradığım oyunGabriel Knight 2: The Beast Withinve Phantasmagoria: A Puzzle of Flesh.bu iki oyunu anadolu yakasında bulamadım.daha bugün kadiköyden geliyorum,baktım yine yoktu.avrupa yakasında bir yerde bulabilirmiyim?[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Mesaj tarihi:
walla o kadar eski oyunlari bulman bayaaa bi zor ama istersen besiktas sinanpasa pasajina bi bak
ama tekrar soliim bulman cok zor
burdan birinde varsa konus anlas o sana versin
bende yok sahsen[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
kadıköy tılsım'a baktın mı?

aradığım her oyunu ordan buldum. ben de geçen haftalarda öğrendim yerini.

sanatçılar sokağında ilerde. sanatçılar sokağı da bahariyeden yukarı çıkarken hemen solda.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
abi netten indirin ya veya cable bi arkadaşınız varsa o indirip cd ye çekin yada hdd yi alın ondan :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Mesaj tarihi:
annaaa kazaadan oyun iniyo mu yaf bilmiodum bi annatırsanız cok mesud olurum ...[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
aradığın oyunu aratıyorsun başka bir olayı yok :)[hline]What's your please, Sir?
Aaahhh the suffering...the sweet suffering
One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
Oh,no tears please, it's a waste of good suffering
But if you cheat us, we'll tear your soul apart!

Mesaj tarihi:
share reactor ne yav * hec bilgim yoktur o tip seylerde eheh biraz daha acın ....[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
  • Yeni Oluştur...