THiM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Bugün bana ne oldu anlamadım sınavdan önce erken kalkmaya çalışırdım beceremezdim bugün saat 6 da fırladım yataktan İşin garip tarafı yapacak bir şey de yok[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 :) EEE erken kalkmak gerekmiyor ya o yüzden :) Kesin leb demeden leblebiyi de anlıyorsundur bugün.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Fizban sende abartma yav o kadar da geç yatılmaz hehehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 hehe gazetedeki öss sorularına baktım hepsi çok kolay geldi nedense :)[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: THiM, 16 June 2003 10:21 tarihinde demiş ki: hehe gazetedeki öss sorularına baktım hepsi çok kolay geldi nedense :) sanki daha önceden bilmiyormuşum gibin tek trek sözeli çözdüm baştan [hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... [hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... bu mesajı değiştirip yazıcaktım böyle oldu neyse artık temmuz sonunu bekliyorum dört gözle [Bu mesaj THiM tarafından 16 June 2003 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 e iyi be 11 de yatıp 9 da kalkmak. ben 3 de yatıp 9 da kalkıorum[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ben dun 3 te yattım sabah 7de kalktım yine de uykum yo.Ben neymısim be yaw[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: fizban, 16 June 2003 11:20 tarihinde demiş ki: kardeşim uyuyamıyorum. bi büyüğe rağmen bu kadar az mı uyur insan. çıldıracam. böhüeaaa ben eski fizbanı özledim 14 saat uyurdum be beheuahe Bi 35'lik daha fizban :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar