Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artık UfoLar Deniz Anası olmuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arkadaşlar Şuan Yazarken Yerlerdeyim REsmen Sirius ufo Merkezinin Sitesindeki Ufo Fotolara Bakarken Böyle Bir rEsim GÖrdüm Cidden Komedi REsmen Photoshop ile deniz anasını kopyalamışlar [signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!

Mesaj tarihi:
usolar var bide belki ona yapcakken böle yanlışlıkla havaya yapmışlardır photoshopu :P (uso-unidentified swimming objects)[signature][hline]Aliko the Animal Tamer
Draconiac the Necro-Mage
Nike the Tailor
Mesaj tarihi:
maşllah benim posta madalyalılar basmış :)[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Mesaj tarihi:
Yok BE Abicim Böyle Ufomu Olur REsmen SAçmalık[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Mesaj tarihi:
Fistan Ne Dİyon abicim Sen Ya[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Mesaj tarihi:
Napıyoruz Deniz Anasını Kopyaladıktan Sonra Smudge Tool İle Koyulaştırıyoruz ve Bugunku Gaz Yapımıda Hazırrrr Afiyet Oslun TÜrk Halkı[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Mesaj tarihi:
hakket öle resmen deniz anası Ee Artık İyicene Zıvanadan Çıktılar Yakında Defeleride Uzaylı Diye Tanıtırlarsa Hiç Şaşmayın[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Mesaj tarihi:
bilmiyorum ama çok benziyo[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Mesaj tarihi:
zaten uzaylılarlarda "bizim bi fotoyu alsınlarda öle gidek 999999999999 milyar ışık yılı uzaktan gelmişiz" diyolardı

:lol:[signature][hline]Aliko the Animal Tamer
Draconiac the Necro-Mage
Nike the Tailor
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 26 Şubat 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
evet ya..
zoom yapıp bakın..
alttaki resmen gaz..

deniz anası tam salarken çekmişler demek :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Mesaj tarihi:
merak ediyorum uzaylilarda kendi gezegenlerinde bugun f 16 gecti diye copy paste edip haberlerine sunuyolarmidir[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Hayır bence o Cthulhu...R'lyeh'den çıkıp dünyaya kaos getirmeye geliyor ehah...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
  • Yeni Oluştur...