Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goblin Village??


hellish

Öne çıkan mesajlar

Kimse cvp vermio, garip insanlar varya bu serverda. turk diye adamlarla konumaya calısıoz adamlar takmıo. ilginc, asosyal, lamer tipler. gavurlar daha yardım severde onlarlada anlaşamıoz:) bi tane turk kesebilrmisin bilmiyom dedi sona anlatmadan gitti :)
bi yardım eli uzatın su garibe :P[signature][hline]†Live Long Heavy Metal†
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Goblinleri nerede arıyorsun?Bizim oynadığımız serverlar ise ares,diez,xigenon da isen human isen Kalluga'ya gideceksin.Sonra oraya geldikten sonra solo döneceksin bayırdan aşağı ineceksin karşında 100 lerce goblin çıkacak.Ama neden bu kadar goblin istiyorsun.Moradonda 250.000 ile 500.000 arasında setleri satıyorlar.Yinede sen bilirsin ama yemin ederim Orc için olan yerleri bilmiyorum :( Kusura bakma.[signature][hline]Nation :EL Morad
Server :Ares
NicK :Zeyno
CLaN :SatanicS
LvL :5x Mage
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diez i bilmiorum ama areste feci ötesi bi lag var. eğer diez de öyleyse bence şu anda kesme.

pianaya git. gateden "kalluga valley entrance" yi seç. spawn olduğun zaman sola dön. sağında solunda death knight olan yokuş aşağı bi yol göreceksin. o yokuştan aşağıya in. görürsün zaten.
kesmeye kobold'dan başla. Baktın rahat kesiosun bugbear kesmeye başla. Bugbear'ıda zorlanmadan kesersen pookaya geç. baktın onda da zorlanmıosun Goblin bouncer'e geç.
Ama keserken dikkat et. Ben orada bi kaç kez Hop Goblin'e rastladım. Affetmeden çatır çatır kesio.. Sende rastlarsan o mevkiden inceden uzaklaş :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

Nick : PaperQueen
Clan : The_Others
Server : Ares

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fato anlattı zaten söylememe gerek kalmadı ama bi tavsiye veriim bugbearlar kalabalıkken dalma çünkü 1 ine daldıgın an digerleri kahvenin delikanlıları gibi sana dalmaya başlarlar. ufak tefek durduklarına bakma fena okutuyolar damageları.
goblin bouncer>pooka>bugbear>kobold

lag aresle alakalı diil fato yurtdışı baglantılarında bir sorun var galiba[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez
lvl 46 assassin - karus -diez
(clan teklifleriniz degerlendirilir)
http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...