hellish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 BU goblin köyü nerde bilen varsa yardımcı olabilirmi?? Ben oyuna yeni başladım, bi türlü 1000 den yukarı koordinatlı yerlere gidemiyorum. Bide goblin armorlar bi işe yararmı... dandikse boşuna uğraşmıyım :)[signature][hline]†Live Long Heavy Metal†
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 işe yaramaz olur mu. Oyunun olmazsa olmazlarından.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 koordinatlarla bulamassın. Şimdi nasıl anlaticam oyundan birine söle o götürsün seni işte[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest [b]Tr-Game Zenith Uo Vampire Mage
hellish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Kimse cvp vermio, garip insanlar varya bu serverda. turk diye adamlarla konumaya calısıoz adamlar takmıo. ilginc, asosyal, lamer tipler. gavurlar daha yardım severde onlarlada anlaşamıoz:) bi tane turk kesebilrmisin bilmiyom dedi sona anlatmadan gitti :) bi yardım eli uzatın su garibe :P[signature][hline]†Live Long Heavy Metal†
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Goblinleri nerede arıyorsun?Bizim oynadığımız serverlar ise ares,diez,xigenon da isen human isen Kalluga'ya gideceksin.Sonra oraya geldikten sonra solo döneceksin bayırdan aşağı ineceksin karşında 100 lerce goblin çıkacak.Ama neden bu kadar goblin istiyorsun.Moradonda 250.000 ile 500.000 arasında setleri satıyorlar.Yinede sen bilirsin ama yemin ederim Orc için olan yerleri bilmiyorum :( Kusura bakma.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :SatanicS LvL :5x Mage
hellish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ben diez2 de oynuyorum.. bide kallugaya nasıl gidilio :D teleporter falanmı var bi yerde diğer şehirlere nasıl gidiceğimi keşfedemedim daha.[signature][hline]†Live Long Heavy Metal†
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 orcsan breth/bellua yada breth/linate ten gidiceksin humansan kallugadan gidiceksin ırkını söyle ona göre daha ayrıntılı anlatiim[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
hellish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 humanım ama kullaga ya nasıl gidiceğimi de bilmiorum :([signature][hline]†Live Long Heavy Metal†
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 diez i bilmiorum ama areste feci ötesi bi lag var. eğer diez de öyleyse bence şu anda kesme. pianaya git. gateden "kalluga valley entrance" yi seç. spawn olduğun zaman sola dön. sağında solunda death knight olan yokuş aşağı bi yol göreceksin. o yokuştan aşağıya in. görürsün zaten. kesmeye kobold'dan başla. Baktın rahat kesiosun bugbear kesmeye başla. Bugbear'ıda zorlanmadan kesersen pookaya geç. baktın onda da zorlanmıosun Goblin bouncer'e geç. Ama keserken dikkat et. Ben orada bi kaç kez Hop Goblin'e rastladım. Affetmeden çatır çatır kesio.. Sende rastlarsan o mevkiden inceden uzaklaş :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 fato anlattı zaten söylememe gerek kalmadı ama bi tavsiye veriim bugbearlar kalabalıkken dalma çünkü 1 ine daldıgın an digerleri kahvenin delikanlıları gibi sana dalmaya başlarlar. ufak tefek durduklarına bakma fena okutuyolar damageları. goblin bouncer>pooka>bugbear>kobold lag aresle alakalı diil fato yurtdışı baglantılarında bir sorun var galiba[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
hellish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 çok saolun. tavsiyelerinizi dikkate alıcam. bekleyin beni goblinler ben geliyorum!!!! :D[signature][hline]†Live Long Heavy Metal†
Öne çıkan mesajlar