kickass Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 evt evt Fistana katılıyorum afalladım ilk okuduğumda yanlış okudum fln sandım :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zirtan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yok bu balinalar insanda kafa bırakmadı.[signature][hline].:. | HostBaba.COM | .:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 kesinlikle öle bişi olsa gerek :D telekomdada ayı şey war galba baksana ATM fiyatlarına Düşman bu adamlar[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 02.30 pinging www.yahoo.akadns.net 68.142.226.48 cevabı: bayt=32 süre=1772ms TTL=48 68.142.226.48 cevabı: bayt=32 süre=1743ms TTL=49 68.142.226.48 cevabı: bayt=32 süre=1724ms TTL=49 68.142.226.48 cevabı: bayt=32 süre=1713ms TTL=49[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sanmıyorum normal gidiyor. download 30'u buluyor şuanlarda :) kablonet ankara/or-an[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 126) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 30 mu? ben 700 byte/sec görüyorum yahoodan max..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 evet 30kb/s..?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 126) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Marmara denizinin balinalarıda güzeldir hani=)[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Nedense hep yağmur uzun sürünce böyle yavaşlamalar oluor. Bu balinalar hep yağmura mı denk getirio :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 uo patch yüklüorum aynı ajda türkçe bir siteden download yapıp gmail den dosya indiriyorum gmail den indirme hızım 15 kb larda dolaşıyor fena değil gibi(su ana dek yasadığım sorunlar düsünülürse)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Baggio, 19 Haziran 2003 15:59 tarihinde demiş ki: T urkiye'nin E n L aubali E n K otu O rganizasyon M erkezi [signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc [Bu mesaj rockncoke tarafından 17 Ocak 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 cok igrencccc:hrr:[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Allah belasını versin bu telekomun. Zaten hayvan gibi para alıyorlar, dünya standartlarının çok üstünde bir fiyat ödüyoruz. Bir de bu aksamalar, gecikmeler insanı çileden çıkarıyor.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 beyler ne zaman duzelıcek varmı bılgı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 http://haber.mynet.com/detail_news/?mainPage=1&which=center&ref=haberHome&id=X1105930448353&date=17Ocak2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ------------ MAĞDUR DURUMDAYIZ! Bende bir internet cafe işleticisiyim ve her ay sonu faturamı düzenli ödüyorum ve hemen her ay sorunlar çıkıyor bağlantı konusunda.biz bu işten ekmek paramızı kazanıyoruz vergimizi faturalarımızı ödüyoruz!ilgililerin bu konuyla gerçekten İLGİLEN mesini istiyoruz tüm cafe işletmenleri olarak bizi mağdur etmeye hiç hakkınız yok ------------ muska tak kardeşim yararı varmış :) (bkz: 2004 yılının akla ziyan olayları) [Bu mesaj nedanko tarafından 17 Ocak 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 geberdi geberecek benim hem pc hemde internet ya.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 abi bu ne, sabahtan beri dl durdu resmen...[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ne zamn sorunsuz bağlanabilecez ?[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 garip olan şey normal aşrtlarda 15dk. kesilmeden ve sıkıntı yaşamadan baglanamayan ben su anda 4 saattir kesintisiz baglanmıs bulunmakta ve cok da sıkıntı cekmeden yabancı sitelerden download yapmaktayım???[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ya ona bakarsan 10-15k arası dl yapıyorum ama emule kullanılmaz durumda torrentle çekiyorum ancak bazı yabancı sitelereyse nerdeyse hiç girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 216.557 ben baktigimda bu kadar kisi haberi okumustu.demekki bu kadar kisi tt ye karsi ilginc sozler kullanmis diye bir sonuc cikarabilirmiyiz?[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 http://www.isnet.net.tr//channels/haber/guncel_detail.aspx?Rowno=8&ID=35526 Tipik TT açıklaması[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu kablonun kopmasından sonra torrent indirenler varsa hızlarının yavaşlayıp yavaşlamadığını söyliyebilirlermi[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 wowda 1200 ping var bi kaç oyuna daha baktım onlarda oyle yurt dısı baglantısı olan bir yerden download denedim ortalam 10 15 kb cıvarıydı umarım cabuk duzeltirler[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar