tunch Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Arkadaşlar nedir sizde durum? sanırım bi yerlerde deprem oldu yine. saat 16.00 dan sonra çok kötü bende bağlantı. Kablo - üsküdar[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 20 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 symantec'e pingim 1300 gibi :P Berrbat- bi araştıralım bakalım nedir nedendir[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L33 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darth_Sidiuos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 aynen bende de çok kötü yurtdışı pingler rezalet Kablo - kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bendede aynı durum 1 saatır kımse topıc acmadı bende kıl oldum bendemı dıye rahatladım (ttnet 56k :P)[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 vayy be 3 dakikada 3 cevap geldi :) tetikle bekliyormuşus birinin konu açmasını...[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L33 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Adsl - üsküdar dediğiniz gibi maşallah çok hızlı hatlar. şaka maka download yapılmıyor yaaaaaa[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 adsl-kirikkale turkiyeden cikista pingim 1500 e firliyor(telia)[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bursa,ADSL 256k The-Underdogs'tan indirme hızı; 1 kb/sn[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: kturumtay, 16 Ocak 2005 18:00 tarihinde demiş ki: bendede aynı durum 1 saatır kımse topıc acmadı bende kıl oldum bendemı dıye rahatladım (ttnet 56k :P) nasil topic acmadi kimse.. bunu gormuomusun? akilli bir arkadas acmis iste konu hakkinda topic. http://forum.paticik.com/view.php?id=107143[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 berbat oyun oynayamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 şimdi aradım kabloneti bana verilen bilgi telekomu aramışlar. telekom bizde sorun yok siz halledin olmuş. ama kablonetteki görevlinin bana söylediği "telekoma kadar sorun yok ondan sonra başlıyor" oldu. kafam girsin telekoma[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 20 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: UnKnownTR, 16 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: said: kturumtay, 16 Ocak 2005 18:00 tarihinde demiş ki: bendede aynı durum 1 saatır kımse topıc acmadı bende kıl oldum bendemı dıye rahatladım (ttnet 56k :P) nasil topic acmadi kimse.. bunu gormuomusun? akilli bir arkadas acmis iste konu hakkinda topic. http://forum.paticik.com/view.php?id=107143 aa görmemişim topic başlıgı hmm[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: UnKnownTR, 16 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: said: kturumtay, 16 Ocak 2005 18:00 tarihinde demiş ki: bendede aynı durum 1 saatır kımse topıc acmadı bende kıl oldum bendemı dıye rahatladım (ttnet 56k :P) nasil topic acmadi kimse.. bunu gormuomusun? akilli http://forum.paticik.com/view.php?id=107143 evet,balina dendiginde aklima internet gelmeli degilmi?diger arkadas kadar akilli oldugun sonucuna vardim buradan.[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 swg eclipse 1300 ping[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 benimde ark balina dedi aklıma telekomun çöktüğü geldi zaten[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Leathas, 16 Ocak 2005 18:20 tarihinde demiş ki: said: UnKnownTR, 16 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: said: kturumtay, 16 Ocak 2005 18:00 tarihinde demiş ki: bendede aynı durum 1 saatır kımse topıc acmadı bende kıl oldum bendemı dıye rahatladım (ttnet 56k :P) nasil topic acmadi kimse.. bunu gormuomusun? akilli http://forum.paticik.com/view.php?id=107143 evet,balina dendiginde aklima internet gelmeli degilmi?diger arkadas kadar akilli oldugun sonucuna vardim buradan. ben burada zaten kturumtay'a degil konuyu o sekilde acan arkadasa taslama yapiyorum! anlayamadin galba..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ee geldimi bağlantı bende yok hala[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darth_Sidiuos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hala 1k ping ya duzelen yok dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ıhhh :([signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ehm.Igneleme yapmak icin biraz edebi sanat kullanabilirdin orada,pek anlasilmiyor :)[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 eet battlenete baglanamıom bile :([signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bende sorun yok şu anda[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 20 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 üsküdar berbat[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darth_Sidiuos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hala sorun var kablo-kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar