Sorj Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Lara World wonder c bilmemne varya onun ordaki kafşağın güzel oba tarafında (amma uzattım haa) deli kokareççi var :) arkadaşla yediydik 2 yarım ohş yarasın... ben sevmem zaten öle migros şeyede yeni mm açılmış laraya giderken laruane miş ne öle abuk piyasa cix tikky yerleri açılmış nefret ediyom ya oralardan geçen gittim cıktım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Wendigo, 17 Ocak 2005 13:27 tarihinde demiş ki: biz kırcamiye cok yakınız g-mall vs dibimizde degirmen fln da yakın babacım iyi güzel ben narenciyenin otaraflardayım tam bilmiyorum millete kır cami diyip geçiom adil tolunay ın orası kavakmeydanımı ne orada işte yeni taşındık goca goca siteler :) orada lokanta felan bi mok yok bulursan anca gece 2 gibi kofteci kokocu bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Erutan biz kırcami ile Demanın tam arasındayız. dedeman ve gmall a yuruyerek 5 dakkika sende bu taraftaysan nasıl gidilcek yer yok diosun anamadım?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Antalya'da otelden başka bişi var mı ya ehuehue[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Penth seni bir döverim =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Penth gelse buraya geri dönemezde bilmiyo işte cocuk affet.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 =oPPP We live in Paradise sizin haberiniz yok =o) Gerçi bilmesenizde olur hücum falan edersiniz rahatımızı bozmayın =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Yok ama olcak =o) Nasılmı ? yakında görürsünüz =o) + benim gibi bi şef varken olmama olasılığı ne kadar Gvvvviiiiizzzzzz bey!?![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 18 Ocak 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mekancı olmuşsun diap. Başka yere post atmıyorsun. N'oluyoruz ?[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ilgimi ceken veya yorumumu gerektiren pek bi$i bulamadımdan kaynaklanıor Alexicim[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Resti çektin yani. Zaten energizer sevgilin gstring falan yazmış bana. Kalbim kırılıyo bak heh.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ne resti mannak mısın =o) hehe + o onu sana $aka olarak yazdı sende vermi$in cevabını=o) Ne bu tripler $imdi cırmıklarım görürsün =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Söyle wendygoo'ya hazırlansın. Kantır atak yapıcağımdır yakın vakitte, bağlantısı gelsin hele. (Böyle de kafiye)[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Tek shu Adsl port bulama olayına daralıom zaten shu Antalyanın! Tımam sölerim =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bambi varki antalyada.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ayrıca Saat Kule sinin dibinde anlam veremediğimiz bir heykel var bazıları heykeli yapılan şahıs için dop diyor .[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 attalos kendisi dop falanda değil kıskananlar çatladı söylenti cıkardılar geri zekalı onlar kanma sen.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Degirmen güzel tabi.Laura güzelmi acaba ben hiç gitmedim oraya.Bi ara ugramak lazım aslında.Güzel diyolar.. Çok seviyorum bu küçük ve şirin ortamlı Miami kılıklı Antalyamı.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bizde arkadaşlar arasında küçük miami diyoruz antalyamıza eheh. laura migrosdan biraz küçük güzel bi yer. pekde bişey yok aslında.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Laura gusel biz sevdik işimize yarıya tukkanların hepsi var bir de beyaz dunya mıne oole bir yer acıldı gecen hafta oraya daha didemedik ama =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berenice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 üç kaplar ın yanında iki kule vardır.bir tanesine çıkılıyor.manzara diyorsanız oraya çıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berenice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 pek tenhadır;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 diab birincisi nerlerdersiniz siz özledik ayıp, yazık , günah değilmi hehe ikincisi white world center çok dandik daha zaten dükkanların yarısı açık değil..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: DiaBLeSSe, 18 Ocak 2005 18:07 tarihinde demiş ki: =oPPP We live in Paradise sizin haberiniz yok =o) Gerçi bilmesenizde olur hücum falan edersiniz rahatımızı bozmayın =o) Haha 2 ayda sahiplendi Antalya'yı =P Valla Fistan her yaz geliyorum Antalya'ya ama otelde oluyorum hep oralı olmadığımdan. Bu otel bölgeleri falan alakasız heralde şehir merkeziyle çünkü ben daha Antalya' da toplu yaşam alanı görmedim euhe =) Bi de diab, sen hangi oteldeydin?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 19 Ocak 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Valla iş - ev arası gidip gelioz Ryan cım Artı asıl sen nerdesin kac kere cagırdık gelcem gelkcem didin abinle bile gelcektin ama nerdeeeeeeeeeeeeeeee =o/[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar