Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya Mekan'lar...

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Lara World wonder c bilmemne varya onun ordaki kafşağın güzel oba tarafında (amma uzattım haa) deli kokareççi var :) arkadaşla yediydik 2 yarım ohş yarasın...

ben sevmem zaten öle migros şeyede yeni mm açılmış laraya giderken

laruane miş ne öle abuk piyasa cix tikky yerleri açılmış nefret ediyom ya oralardan geçen gittim cıktım direk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 17 Ocak 2005 13:27 tarihinde demiş ki:
biz kırcamiye cok yakınız
g-mall vs dibimizde
degirmen fln da yakın

babacım iyi güzel ben narenciyenin otaraflardayım tam bilmiyorum millete kır cami diyip geçiom adil tolunay ın orası kavakmeydanımı ne orada işte yeni taşındık goca goca siteler :) orada lokanta felan bi mok yok bulursan anca gece 2 gibi kofteci kokocu bulursun
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ama olcak =o)
Nasılmı ?
yakında görürsünüz =o)
+ benim gibi bi şef varken olmama olasılığı ne kadar Gvvvviiiiizzzzzz bey!?![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 18 Ocak 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Degirmen güzel tabi.Laura güzelmi acaba ben hiç gitmedim oraya.Bi ara ugramak lazım aslında.Güzel diyolar..

Çok seviyorum bu küçük ve şirin ortamlı Miami kılıklı Antalyamı.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

diab birincisi nerlerdersiniz siz özledik ayıp, yazık , günah değilmi hehe
ikincisi white world center çok dandik daha zaten dükkanların yarısı açık değil..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 18 Ocak 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
=oPPP

We live in Paradise sizin haberiniz yok =o)
Gerçi bilmesenizde olur hücum falan edersiniz rahatımızı bozmayın =o)

Haha 2 ayda sahiplendi Antalya'yı =P

Valla Fistan her yaz geliyorum Antalya'ya ama otelde oluyorum hep oralı olmadığımdan. Bu otel bölgeleri falan alakasız heralde şehir merkeziyle çünkü ben daha Antalya' da toplu yaşam alanı görmedim euhe =)

Bi de diab, sen hangi oteldeydin?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 19 Ocak 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...