Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Böyle bi bölüm olurda böyle bi topic açılmaz mı? =) Şimdi efendim Antalya'da gittiğiniz yerler, güzel yemekleri olan restoranlar büfeler, cafeler vs. nereleri? Ben yazayım.Kaleiçi Gizli Bahçe çok güzel bi yer. gerçi kışın üstünü naylonla örtmüşler ama yinede güzel :) ışıklardaki cix mekanları yazmıyorum zaten hepimiz biliyoruz orları. en iyisi bar olarak asta manana. cafe breakde iyi. kışın beach parka gidilmez demeyin Hyde'a kesin gitmelisiniz.Sap olarak değil kız arkadaşınızla gidin tavsiyem oraya. tabi bide gölge bar ve the bar var. bide vudu :P gündüz yemek yemek için dedeman karşısı antalyaspor büfe! izmir yiceksiniz. evren büfeyi yıkanlara kafam girsin bu arada eski yerindeyken çok güzeldi. kokoreç için kokoreçci hilmi. dönerciler çarşısındaki kokoreçcilere uğramayın gece 3 te orlarda dükkan içinde fare gezerken gördük eheh.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. [Bu mesaj Fistan tarafından 12 Ocak 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Evren in yeni yeri de idare eder aynı yengeni orda da yiyebiliyoruz oleyyyyy[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 meltemde gece bi saatten sonra kokoreç den köfteye adamın teki geliyo arabayla açıyo bütün malmzemeleride iyidir baya ( soğan, domates zart zurt) baya bi güzel. dürüm için hacıbey dürümü (dedemana giderken) tavsiye edebilirim. (adam gibi dürümcü yokki bu nadide şehrimizde pehh) illa da pizzacı istiyoruz diyosanız intermezzo'yu tek geçerim. ( antalyaspor büfeye gelmeden 200metre önce) bar olarak the bar (wendigo'dan sorulur) , gölge , king (şu ara ne alemde bilmiyorum gitmedim bayadır) iyidir hatta o kadar içkinin üzerine limanın ordaki balık ekmekçiden güzelcene balık ekmeğinizi yemeği unutmayınız.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Eski Club 29 yeni Club Arma, kale içinin orda yanlız tuzlu (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 anfi tiyatroyu yazmayı unutmuşum :P[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bencede en güzel mekan ordaki anfi süper oluyor hehe[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 limandaki kayalıklarda iyiydi fakat şimdi bi bölümünden kıbrısa deniz otobüsü kaldırcaz diye gümrüklüm alan yapmışlar.geçmişte içtiğimiz mekana şimdi vizesiz pasaportsuz giremiyoruz lol.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bi de orda limanı tepeden gören bir mekan vardır ki süperdir...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 AMOR (:[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 efendım?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 oranın ismi Amor diyorum eheh[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 iskender = kaleiçi - çin lokantasinin arkasi numero uno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 o çin lokantası duruyormu ya shangay ısımlı olan?[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Eski Lara yolundaki acılan publar cok güzel ve manzara yonunden harika.Şimdi orası güzel bir park oldu hatta o yoldan bahsediyorum.[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 oralara bakıyorum ben bazen ne gelen var ne gıden eternal[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 siz ölmüşsünüz gelin sizi kırcamiye götürem lokanta bile yok kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 biz kırcamiye cok yakınız g-mall vs dibimizde degirmen fln da yakın[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 değirmen rulz! Bide İSKENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEER denilince İSKENDEEEEEEEEEEEEER!!!!! Beydağı D İ O R U M Bar için elbette THE BAR !!! Antalyada çömes olabilirim ama bir kaç mekanımı belirledim =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Büyümüşte ankaralı olmuş. Peh peh =P.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 iskender nasıl dersin onun patenti alındı hehe yasak demen :p[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 iskeder, kebab felan için laradaki sultanyar kebabçısına gidilebilir.fiyatlarıda uygun (ben gittiğimde iskender=6 ytl), serviside inanılmaz hızlı ve kaliteli.hijyen felan tam.dev ekran televizyonda var, gerçi beni ilgilendirmedi ama maç geceleri için iyi bir mekan olabilir...larada yapılan laura çarşısı varya, bolulu hasan ustanın tatlıcısı var karşısında.hemen oranın yanı...[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 white world center karşısı her gece üçler abi kokorec 4eva[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilhead Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Rock bar olarak; - The Bar - Z-Bar[signature][hline]At last, we shall have revenge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: slayerrr, 17 Ocak 2005 18:44 tarihinde demiş ki: white world center karşısı her gece üçler abi kokorec 4eva orası hala duruyomu ya ?[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Cekmessin Gwwiizzz cim yeterki gelin =o) Volfied derim ben Unuttunmu sen İskender derkenki resimlerimi? Patenti bende![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 18 Ocak 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar