Ghypsies Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Dönem ödevim var arkadaşlar çok zor durumdayım olimpiyatlarda çıkmış 5 matematik sorusuna (cevaplarıyla ) ihtiyacım var. Arama motorlarındada aranmıyoki mübarek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 www.gencbilim.com Böyle sorular söz konusu olduğu zaman buranın linkini verip duruyorlar, ben girmedim bilemeyeceğim ama bir gözat istersen..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 TÜBİTAK - 2004 I. Aşama Sınavı Ayrıca nerede çıkmış olduğunu söylemedin ki.. AMC , IMO , TUBİTAK, British, Australian vs.. vs.. vs.. 2004 yetmezse söyle :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghypsies Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Nerde çıktıgı farketmez 5 soru olsun yeter :) Aradıgımı buldum galiba ama şimdide link açılmıyo tubitak'ın... [Bu mesaj Ghypsies tarafından 26 Şubat 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bunlar da IMO dan IMO - 2000 den Bunlar da AMC 10 den (5 soruyu aldım sadece)[signature][hline]Amor omnia vincit.Cogito, ergo sum.Dabit deus his quoque finem.Damnant quod non intelligunt.Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 2 sene oncesı aklıma geldi heh amma çalışmıştım edit:Bu arada Sayılar Teorisinde olimpiyat problemler ve Analiz ve Cebirde Olimpiyat problemleri kitapları var cozumlu yardımı olursa pm den ulaş [signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... [Bu mesaj Mephinx tarafından 26 Şubat 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghypsies Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Allahım... Bu sorular çok işime yarayacak ama yanlıs anlamısım galiba 5 tanede Geometri sorusu lazımmış. İstemiyorum sizden geometri sorusu ok? sakın yazmayın buraya okumam vallahi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar