Micheal_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben britneyi isterim.[signature][hline]iyaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Dırdır etmeyen sevgili isterim.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Des Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: vaniLLe, 25 Şubat 2005 22:06 tarihinde demiş ki: kizlarda her$eylerini ödicek bi enayi ister zaten loolll genelleme yapmiorum tabiiki ama öle hatunlar var =P Ahaha aklıma kekseven müge geldi ünide 3. el bi kızdı ama ne biliim bi çekiciliği vardı.Millet lapin gibi damlardı hatuna sorarlar tabi bişe içermisin felan diye buda -menuyu söylerdi kola cips hede hödö gelince alır kolasını kalkardı masadan,elemanlar dumur tabi.Ahh birden geçmişe döndüm[signature][hline]Yandan RohanLı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben de durmadan bana karışcak bir sevgili isterim[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 pakize suda kendini katagorize etsin önce... uyuz olduğum insanlar top3 1.gülben ergen 2.pakize suda 3.ibrahim tatlıses[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: harvester, 25 Şubat 2005 22:10 tarihinde demiş ki: ben de durmadan bana karışcak bir sevgili isterim Evlilik deniyor ona :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 zaten kari$mazsa ,hic ilgilenmezse ortada a$k ya da sevgi yoktur[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Des Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: darkwingduck, 25 Şubat 2005 22:11 tarihinde demiş ki: pakize suda kendini katagorize etsin önce... uyuz olduğum insanlar top3 1.gülben ergen 2.pakize suda 3.ibrahim tatlıses Onlar menopoz teyzeler diye bi grup.Türkiye içinde çok gizli faaliyet yürütüyorlar.[signature][hline]Yandan RohanLı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ben hatunu beyenmedim.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 iyimiş baya kim topladıysa helal olsun çoğu istek bende war :)[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 pakize suda çözünür mü diyesim geliyor böyle salak salak şeyler yazdığını görünce. (birisi daha demişti sanki bunu)[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: harvester, 25 Şubat 2005 22:02 tarihinde demiş ki: oha.. bi an kız olmadığıma sevindim. baksana eşyalar ile aynı sınıftalar.. tamamiyle bakış açısı bazıları için avrat silah ve at gibi bir eşya bazıları içinse silah ve at avrat kadar kutsal:) benim bir tane hastalığım vaar, siz hayatınız boyunca resimleriyle idare edecek hatunlara bakın:) peeeeh[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben Türk Kahvesi isterim valla $uan ii olurdu.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 erkeklerle kadınların istediği şey aynıdır sadece cinsiyet farkı vardır. elektron proton olayı yani - + . onun dışında istekler aynıdır. ha futbol maçı ha aptal bir dizi.[signature][hline]Yok daha neler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 erkekler kadın ister gerisi bahane bu beyin tarafından değilde daha çok içgüdüsel olarak kabul etmeliyizki onlara karşı zayıfız[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 zaaflıyız da embesil değiliz.. "aa karı karı" diye dolaşmıyoruz ortalıkta.. böyle erkeklere karşı kendini ezik hisseden ama bunu kabullenmektense "ben daha üstünüm ülen" havasına giren bir kadın yani bu..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 tamam ben enbesil gibi dolaşıyoruz demdim zaten zayıfız dedim[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 şöyle desek daha doğru olur çok eğilimliyiz..[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 eft güzel bir anlatım biçimi[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: harvester, 25 Şubat 2005 21:57 tarihinde demiş ki: ben aşk istiyorum aşk.. ben deee[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ben arkadaş-sevgili türevi birşey istiyorum.En yakın erkek arkadaşımla konuştuğum,içebildiğim gibi onunlada yapabilmeliyim.Beni anlamalı,ilişki bir zorunluluk değil zevk olmalı[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Erkekler hem ciddi hemde uç noktalarda bir ilişki ilişkide hem sevgi hem seks hem az dırdır hemde kıskançlık açıkcası dayak ıster:P[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Fazla abartmadınmı ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Üfle güneşi sönsün, kalbim karataşın ayazına dönsün seni azrailim öpsün, tek dönümsün ömrüm!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: ucanadam, 26 Şubat 2005 14:32 tarihinde demiş ki: said: harvester, 25 Şubat 2005 21:57 tarihinde demiş ki: ben aşk istiyorum aşk.. ben deee hem böyle dersiniz hem de "her şeyin tadına bakmak lazım" diye mazeret bulursunuz XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız [Bu mesaj faint tarafından 27 Şubat 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: madjai, 25 Şubat 2005 17:40 tarihinde demiş ki: abi okudum koptum. çok güzel(bende erkeğim :D) 5.GOKTEN YAGMUR DEGIL KADIN YAGSIN ISTER. İstemem vıcık vıcık kan olur hertaraf.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar