Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkekler ne ister

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dırdır etmeyen sevgili isterim.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 25 Şubat 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
kizlarda her$eylerini ödicek bi enayi ister zaten loolll genelleme yapmiorum tabiiki ama öle hatunlar var =P

Ahaha aklıma kekseven müge geldi ünide 3. el bi kızdı ama ne biliim bi çekiciliği vardı.Millet lapin gibi damlardı hatuna sorarlar tabi bişe içermisin felan diye buda -menuyu söylerdi kola cips hede hödö gelince alır kolasını kalkardı masadan,elemanlar dumur tabi.Ahh birden geçmişe döndüm[signature][hline]Yandan RohanLı
Mesaj tarihi:
ben de durmadan bana karışcak bir sevgili isterim[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
said:
darkwingduck, 25 Şubat 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
pakize suda kendini katagorize etsin önce...
uyuz olduğum insanlar top3
1.gülben ergen
2.pakize suda
3.ibrahim tatlıses

Onlar menopoz teyzeler diye bi grup.Türkiye içinde çok gizli faaliyet yürütüyorlar.[signature][hline]Yandan RohanLı
Mesaj tarihi:
pakize suda çözünür mü diyesim geliyor böyle salak salak şeyler yazdığını görünce. (birisi daha demişti sanki bunu)[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Mesaj tarihi:
said:
harvester, 25 Şubat 2005 22:02 tarihinde demiş ki:
oha.. bi an kız olmadığıma sevindim. baksana eşyalar ile aynı sınıftalar..

tamamiyle bakış açısı
bazıları için avrat silah ve at gibi bir eşya
bazıları içinse silah ve at avrat kadar kutsal:)
benim bir tane hastalığım vaar, siz hayatınız boyunca resimleriyle idare edecek hatunlara bakın:)
peeeeh[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

Mesaj tarihi:
erkeklerle kadınların istediği şey aynıdır sadece cinsiyet farkı vardır. elektron proton olayı yani - + . onun dışında istekler aynıdır. ha futbol maçı ha aptal bir dizi.[signature][hline]Yok daha neler !
Mesaj tarihi:
Ben arkadaş-sevgili türevi birşey istiyorum.En yakın erkek arkadaşımla konuştuğum,içebildiğim gibi onunlada yapabilmeliyim.Beni anlamalı,ilişki bir zorunluluk değil zevk olmalı[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
Erkekler hem ciddi hemde uç noktalarda bir ilişki ilişkide hem sevgi hem seks hem az dırdır hemde kıskançlık açıkcası dayak ıster:P[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
Fazla abartmadınmı ?[signature][hline]                            «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Üfle güneşi sönsün, kalbim karataşın ayazına dönsün seni azrailim öpsün, tek dönümsün ömrüm!!!

Mesaj tarihi:
said:
ucanadam, 26 Şubat 2005 14:32 tarihinde demiş ki:
said:
harvester, 25 Şubat 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
ben aşk istiyorum aşk..

ben deee

hem böyle dersiniz hem de "her şeyin tadına bakmak lazım" diye mazeret bulursunuz XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız

[Bu mesaj faint tarafından 27 Şubat 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
madjai, 25 Şubat 2005 17:40 tarihinde demiş ki:
abi okudum koptum. çok güzel(bende erkeğim :D)
5.GOKTEN YAGMUR DEGIL KADIN YAGSIN ISTER.

İstemem vıcık vıcık kan olur hertaraf.[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...