erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 slm arklar pevele gore isim ornegin seer da basına seer koyuo faln ama gm den yukarısına gm koyuyo ben adminde admin owner da owner yazmasını istiyorum bunu nerden ayarlarım[signature][hline]AzimmLe Zıcann BetoNuu DeLeRR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Aynı sorunun cevabını burada vermişler. http://forum.paticik.com/view.php?id=118337[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 milletin aynı konuları açmasını bırak artık bi kişi aynı konuyu 2098402 kere açıyo god![signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ben onu demek istemedim siz yanlış anladınız ama neyse[signature][hline]AzimmLe Zıcann BetoNuu DeLeRR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bir kere açıklayamamışsın. Ve açıkladığın kadarıyla aynı şeyi istiyorsun demek ki beceremedin?[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NastakSK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Script'imi Arıyorsun ? Aramıyorsan Yani Elinde Varsa Sadece Plvel'lari Yazmak İcin Script'in En Altına ekLe [FUNCTION findpriv] IF ==2 TAG.priv Counselor ELSEIF ==3 TAG.priv Seer ELSEIF ==4 TAG.priv Gm ELSEIF ==5 TAG.priv Developer ELSEIF ==6 TAG.priv Admin ELSE TAG.priv Owner Sonra .findpriv yaz[signature][hline]N@StA!_35½ KsK!__KsK'li TeKo! Andoria Staff Nuxdelf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Sphere 56a kullanırsan bahsettiğin özellik kendisinden geliyor. Şayet 55i(zorm) veya revizyon kullanıyorsan tag.prefix kullanabilirsin; [spo1=mesela][events staff] on=@click if == 6 tag.name.prefix Admin endif[/spo] ismine tıkladıgında başında Admin olarak görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: 1llusion, 27 Şubat 2005 15:19 tarihinde demiş ki: Aynı sorunun cevabını burada vermişler. http://forum.paticik.com/view.php?id=118337 arkadaşın sorduğu şey nickin üstünde çıkan tag şeklinde köşeli parantez içinde gri renkteki yazı değil. basbaya nickten bahsediyor. maviysen mavi pk isen kırmızı yazan nickin nasındaki GM'i Admin Owner olarak değiştirmek istiyor. En son bu konularla ilgileneli baya oluo ama ben bunun imkanlı olmadıgını sanıorum. ancak nick yerine incognito şeklinde yine geri renkte Admin Nick çıkartabilirsin ki onun da scp sini yollamışlar.[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Anatolian Sunrise, Gnome Mage & Dwarf Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 tşk ederim halletim ama bu kadar adamın için yazdıgım anlayan bi ziplayan_kestana nickli ark war ona ayrıca tşk ederim[signature][hline]AzimmLe Zıcann BetoNuu DeLeRR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: erencan31, 27 Şubat 2005 14:58 tarihinde demiş ki: slm arklar pevele gore isim ornegin seer da basına seer koyuo faln ama gm den yukarısına gm koyuyo ben adminde admin owner da owner yazmasını istiyorum bunu nerden ayarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: cenkgala, 27 Şubat 2005 18:44 tarihinde demiş ki: said: erencan31, 27 Şubat 2005 14:58 tarihinde demiş ki: slm arklar pevele gore isim ornegin seer da basına seer koyuo faln ama gm den yukarısına gm koyuyo ben adminde admin owner da owner yazmasını istiyorum bunu nerden ayarlarım olm kıtmısın sorun kalmakdı diyoruz daha ne yazıp duruon adamı dellendirmeye.anlamadıysan geç orda ne demek istedigimi anlamışsıdır daha ne soruyon yanlış yazmısım ne olcak plevel yerine pevel yazmısım ne olcak anlayan nasıl anlıo[signature][hline]AzimmLe Zıcann BetoNuu DeLeRR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 :p abi okuz altında buza aramak dedıklerı bu olsa gerek .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: cenkgala, 27 Şubat 2005 18:44 tarihinde demiş ki: said: erencan31, 27 Şubat 2005 14:58 tarihinde demiş ki: slm arklar pevele gore isim ornegin seer da basına seer koyuo faln ama gm den yukarısına gm koyuyo ben adminde admin owner da owner yazmasını istiyorum bunu nerden ayarlarım (bkz: post kasmak)[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Anatolian Sunrise, Gnome Mage & Dwarf Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar