gucco Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Orjinal map nerden indricem static felam değişik bir map yüzünden orjinali maf oldu. acill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 oyle ugrascana uo nu yeniden kur o daha kly bence[signature][hline]AzimmLe Zıcann BetoNuu DeLeRR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gucco Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Uo yeniden yüklemekden çok basit bana normal orjinal map lazım aradım çok ama bulamadım lütfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gucco Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Lütfen yardım edin delirecem map nerden indircem arıyorum sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 http://www.uocm.de/list.htm buraya bi bak istersen ben bakmadım ama daha once gormusdum en altta faln olması lasım[signature][hline]AzimmLe Zıcann BetoNuu DeLeRR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Normal ultima cdsinin içinden map0.mul olması lazım onu al kopyala yapıstır yap uo dizinine.olsun bitsin.[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 oyle olcagını sanmam[signature][hline]AzimmLe Zıcann BetoNuu DeLeRR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 İki gündür birinin sana link vermesi için yırtınıp duruyosun . Şimdiye 213897129381 kere yükleyip silmiştin oyunu ! . kılmısın yoksa tipinmi oyle gosteriyo ?[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gucco Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Şurda yardım istedik insan gibi yanıtlayabilirdin herkeze teşekkür ederim ben buldum map çok sağolun. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 zaten herkes yardım etmiş.. en kısa yolu soylemısler.. ama sen herhalde inatlaştın bırısıyle netten bulacam dıe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar