Eleni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 oyle kocaman dragon nerde bulabilirim ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serpherus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bulunca kesmeyimi planlıyosun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eleni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 gorsem yeterli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sana ungoro kraterinde ganger trexi görmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eleni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 nem du ana kalimdor dayim orcum cunki yer ve mekan belirtseniz su su yerde diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 1k needles -> Shimmering Flats --> Gadget(neutral şehir) --> Güneye git --> Solda krater giriş --> Biraz gezin --> Trexle fotoğraf çektir --> Öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 krater e girerken olmezsen tabi :D[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ezme lem adamı.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Tarren Mill nehirinin yukarılarında var bir tane[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Apache, 26 Şubat 2005 20:21 tarihinde demiş ki: Tarren Mill nehirinin yukarılarında var bir tane Evet onla karşılaşmam kısa ve güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Badlands'in güneydoğusunda var.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Helnar, 26 Şubat 2005 19:23 tarihinde demiş ki: 1k needles -> Shimmering Flats --> Gadget(neutral şehir) --> Güneye git --> Solda krater giriş --> Biraz gezin --> Trexle fotoğraf çektir --> Öl T-rex amca bu oluyor eklemeden edemeyecegim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: -coLdwind-, 26 Şubat 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Badlands'in güneydoğusunda var. lvl 45 elite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 onyxia var bide :p.henüz bana görmek nasip olmadı ama oyun içinde[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 beasted lands te var 1 tane boss 500lvl patrol atiyor. cok kereler elimden zor kurtulmushtur kendisi.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Delidumrul, 27 Şubat 2005 00:15 tarihinde demiş ki: beasted lands te var 1 tane boss 500lvl patrol atiyor. cok kereler elimden zor kurtulmushtur kendisi. benden kacarken goruyorsundur ozaman :P orda bide tainted scar var oraya bi girin bakin cikin. yani orda yedigim dmg i bi molten core da yedim okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 9314 yedim Molten Core da ben hehe. 5000 damage bo$a gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Apache, 26 Şubat 2005 20:21 tarihinde demiş ki: Tarren Mill nehirinin yukarılarında var bir tane [signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 dun broken alliances questini yapmaya calistik 5 kisi :p oda ne 2 tane level 50 elite dragon spawn oldu ve herkes 2 3 vurusta oldu eheh cok komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 niçin ölmek istiyorsun ?[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 burning steppes içindeki draco'dar da searing scale drake var lvl 58 elite ayrıca ashenvale in en kuzey doğusundaki uçta , warsong lumber camp in kuzeyinde lvl 62 elite dragonspawn var ...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ben surekli IF-SW arasi ucarken burning steppes de 60+ goruyorum orayi deneyebilirsin ^^[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bende görüyorum onu durmadan, girffon bazen alcaktan ucuyo orda kıllanıyorum =) bi gun kapıcak neşeyle ironforge'a ucarken o olucak[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar