Blinky Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 benım bı kusum wardı yneı tamelemıstım dungeonun ıcınde oldu.o oldukten sonra baska bırını tameleme ye calıstım cok fazla yaratıgın war dedı dısmıss etmeyıde denedım ama bu seferde hayvanın yok dedı. sızce bu bugmu yoksa yanlıs bı sey mı yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Blinky pet ini revive etmen gerekir önce. Beast mastery skills ten "Revive Pet" büyüsünü yapmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Hayvani reslemen lazim oldukten sonra. Hunter skilleri arasinda Pet Resurrect gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 evet Revive Pet aklima gelmedi bi an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 zuahha daha o questı yapmadım hemen damlayıp yapam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 abı ben hayvandan tamamen kurtulamadım ya DElırıcem resledım dısmıssledım yok ayrılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Çok bağlanmış hayvan sana. :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Dismiss değil, yapman gereken portesine sağ tıklayarak abondon demek. Kalıcı olarak gidiyor ozaman. Dismiss sadece yanından gönderiyor okadar.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar