Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 heh spoiler olmasın dıye dıkkat ettım umarım fazla kaçmamıştır :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ryan'a illa bişi gelicek tık dicek, sen merak etme peradur. zaten öyle birşey olmasa dizi pek ilerlemez, sadece seth-summer'la dizi geçmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 cohen ler yahudi miydi ya? ben hristiyan diye biliyordum.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 chrismukkah neden kutluyorlar zannedıyosun :P[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 kiki we gofret markasına benzer isimli taş kız kardeşi hristiyan.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: theKingpin, 18 Şubat 2005 22:59 tarihinde demiş ki: cohen ler yahudi miydi ya? ben hristiyan diye biliyordum. baştan beri izliyo musun diziyi? izliyosun da izlemiyosun galiba :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ben bıktım bu amerikan dizilerindeki Yahudi propagandasından.Konuya bak yahudi bayramı... sıkıcı bi bölümdü[signature][hline]DoomHammer realm - lvl 17 mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 koskoca bölüm marissanın kaçışına ve sandynin annesine harcanmış gereksiz biçimde. yalnız marissanın attığı tokat feci pisti (hatta ryana "ryan çekil ordan" demesi komikti bile). Hailey de neyi problem yaptı jimmynin evinden çıkarken onu anlamadım fazla abarttı bence. Ama hala Hailey feci güzel:)[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: behran, 19 Şubat 2005 01:18 tarihinde demiş ki: Ben bıktım bu amerikan dizilerindeki Yahudi propagandasından.Konuya bak yahudi bayramı... sıkıcı bi bölümdü eheh gecenlerde southparkta vardı,the passion ile ilgili bölüm,o bölümü izledikten sonra en ufak etki yaratamazlar üstümde :) (bu arada setheleh miymiş ne adı sethin)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: jankis, 18 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki: said: theKingpin, 18 Şubat 2005 22:59 tarihinde demiş ki: cohen ler yahudi miydi ya? ben hristiyan diye biliyordum. baştan beri izliyo musun diziyi? izliyosun da izlemiyosun galiba :P ya ben süper kopuk izliyorum mesela şu andan sonra cnbc-e deki bölümleri izledim 2. sezon u full izledim :D 1. sezon başlarınıda 8.bölüme kadar mevcut elimde onlarıda izliyorum teker teker aradakiler kaldı :D[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Mephinx, 18 Şubat 2005 23:25 tarihinde demiş ki: chrismukkah neden kutluyorlar zannedıyosun :P chrismukkah ıda seth in uydurması bişey zannediodum rofl :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 o olmamış. biz sırayla çekioz en azından. ek=yukardaki mesaja. ewet sethin uydurması.baba yahudi anne hristiyan diye çocuk şebek olmuş arada yazık.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo [Bu mesaj Sly-One tarafından 19 Şubat 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Off Julie saçmaladıkça saçmalıyor. Neyine güvenip Ryan'a "getir kızımı hede hödö" diyorsa :-P Marissa Luke'a tokadı basmadan önce Luke saçma bişey söylese, Marissa da "Ne dedin sen?!" deseydi keşke. :)[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ryan bir bölümde iyi toparladı yanlız durumu. ben marissa'yla 3-4 bölüm sonra birleşirler diyodum artık daha erken olacak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 akşamda gecede ilk 10 dk sini kacirdim isallah bugun 15teki tekrari izlicem.. ryan bugun cok feci "sıcak" tebessümler atti saten marissaya marissada da güzel "sırt/omuz" varmiş onuda gördük :D julienin cikislari zorlama olmush senaryoda yahudi propagandasinda south park onde gidio yav adamlar mell gibsoni "*ictirdilar" bile kendisini tanimiom ama bi kişi üstüne o kadar gidilirmi be başka bişiyi iyi göstercez die... summer cok tatliydi bu bölümdee hasta etti gene[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Sly-One, 18 Şubat 2005 23:33 tarihinde demiş ki: gofret markasına benzer isimli taş kız kardeşi rofl! ya bu haftaki bölümü birisi özetlese cok iyi olur seyredemeyecegim galiba cünkü[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 izleyebildigim kadariylann.. [spo=izlemeyenler okumasin]marissa therasanin yanina kacio ryan onu her yerde ario son olarak sethin bi konusmasindan aaa evet therasanin yanidnaidr diyip oraya gidio.. bu arada cohenlerin evine sundynin annesi gelio yahudilere özgü bi bayram icin gelio herles "öcü" büyük anne beklerken sker bisi modunda geio hatun filan falan sonra tryan marissayi buluo ikna etmeye calisio edieyle sürtüsüo marissa bi sahende hafif soyunuo :p güzel "sırtı omuzlari beli" oldugunu görüoz o sahnede :P nese sonra luke ortama gelio marissa luke u tokatlio sunndyi anensinin kanser oldugunu bu nedenle eskiye nazaran daha iyi davranaidgini ögreniolar sonra gene cadilasio kadin onu tedaviye ikna etmek icin bi 2-3 dk lik dialog oluo haileyle jimmy kiristiriolar. sonrada gizliden yapalim kimseler bilmeden sonra zamani gelince aciklariz diyip kendilerine kilif buluolar.. sonaa ryan marissayi ikna edio marissa evine giricekken annesiyle karsilasioalr annesi tehdit edio marissada caleble babama sölerim luke vurdurdugunu dio sonaaa herkesler mutlu olyo filan falan[/spo]tabi ilk 10 dk da ne oldugunu bilmiom izleyemedim :P[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 saolasın hoşmuş[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 creel bişi dicem. izlemeyenler okumayacaksa,izleyenler de izlediğine göre. özet geçmenin ne faydası var ki.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sly-one :) senin mesajindan bi önceki mesaja vede benim özetledigim emsajdan bi önceki mesaja bakarsan saniri cevabi bulursun simdik queto lamak kasti :P yoksam daha yardimci olur queto atardim :)[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 spoiler oalrak durmasında bir sakınca yok ben büyük ihtimalle bu bölümü hiç bir şekilde seyredemeyecegim için istedim özet, belki tekrarını seyredecek olanlar cıkar(ha su var, seyretmemiş olan buraya gelip yorumları okumaz büyük ihtimalle) ama spoiler olarak durmasında ne sakınca var, çatacak adam aramayalım[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bence güzel bi bölümdü de bu sefer de hailey nin jimmy e yazması çıktı. her bölüm bi başka sürpriz, her bölümde bi başka yiyişgen çift ortaya çıkıyo. bu arada jimmy hailey nin babası yaşında değil mi? :) şimdi marissa nereye gidicek onu merak ediyorum esas.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Hailey nin Jimmy'e yazması bu bölümde çıkmadı doğru düzgün karşılık bulması bu bölümde çıktı. Hailey geçenbölümlerden birinde zaten ablamla çıkarken ablamı feci kıskanıyordum çünkü sana aşıktım demişti. Sonra kurabiye falan yollamıştı daha önce öpüşmüşlerdi falan filan. Ha bu arada biri şey demiş "Hailey hala taş" evet harbi taş:)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! [Bu mesaj Truwan tarafından 19 Şubat 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hailey vs jim durumu kaitlin vs luke a benzetilebilir hehe eger marissa az dhaa luke la kalsaydi ilerde kaitlin luke'a sarkabilridi böleceee luke 3 ayri jenerasyonu yatakta göreblme firsatina sahip olucakti hehe :P tam yalan rüzgari/cesur ve azmiş(!) gibin[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ortalık durulmıcak gibi...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar