BamMargera Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Maedhros_Laorx, 07 Şubat 2005 16:24 tarihinde demiş ki: beyler cnbc-e'de son yayınlanan bölüm kaçıncı bölümdü? Bölüm 21 The Goodbye Girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Creel, 07 Şubat 2005 12:19 tarihinde demiş ki: aslına bakarsan bu emule/edon/kaza/cılarda bi yerden sonra sıkısıp kaliolar nereye kadar down edebilirsinki :) bi yerden sonra seve seve dizinin en son bölümünün tvde cıkmasi icinde bekliceksin.. yani o.c nin abd de ne sıklıkla gösterildigini bilmiyorum ama eger sadece 2 sezon varsa yayinlanmish olan hehe 10-5 bölüm sonra download edecek bi bölümü beklemek zorunda kalicaklar.. onlarda seveeeeeee sevee bekliolar sonuc olarak :) tabi aranizda yönetmeni taniyan vede dzinin sonunun nasil biticegin ondan ögrenebilicek olan biri varsa ayrı tabi :P :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aslında 2. sezon daha bomba da neyse dıger forum var :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Demon_of_Hell, 10 Eylül 2004 22:30 tarihinde demiş ki: ortamcı cemal bu diziyle ilgili en sewdiğim olay bu açıklama hala :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Mephinx, 09 Şubat 2005 12:14 tarihinde demiş ki: aslında 2. sezon daha bomba da neyse dıger forum var :) Heh siz şimdi bizim gibi sabırlı insanlarla dalga geçiyorsunuzdur orda :)[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 takrarları nezmaandı gfeçenm cumakını ızlıyemedım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Geçen cumaki bölümün tekrarı, geçen cuma gecesiydi. Ve geçen cumartesi günü. Yok başka.[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ne oldu ben kaçırdım kısaca anlatırmısınız?[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: fizban, 08 Şubat 2005 17:49 tarihinde demiş ki: 24 ü izledim şimdi. işler gittikçe sarpasarıyor. dizi gittikçe gel beni izle diyor. ve hatta 25 i de izleyeyim evet hee haha fizban'i da dark side'a cektik[signature][hline]"But then when it's silent... and the lights from the bars go down... I need comforting... 'cause somewhere there deep inside... feelings of loss arise... and I hate to lose!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eed eed fallen fizban.. ama onun düsecegi bastan belliydi saten.. :P sabirsiz adam sizi gidi dark sidelar sizi..[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 geldi günü uplayalım bare:) paris hilton görecekmişizi bu bölüm, heycanla bekliyorus:)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paris Hilton kime yazıcak acaba ya?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ha?? bi alt yazi rica etsem bu son mesajin hakkinda fiz? :) yani anlamadim ben bisi diziyi izledikten sonrami anlicam bisiler? teh teh... darkside fizboz[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Karanlık taraftan kacmak ? yok öle bisi karanlik taraf zorla cekmediki seni :P sen onun sana sundugu "avantajlari" kullanarak kendin sectin o yolda yüremeyi yani bi sekilde senin gecmisine dönersekk :P cocuklugundan itibaren yaptigin secimler düsünce vede yasama seklin saten senin karanlık tarafa gecisini kolaylastirici seylerdi tabiki önüne daha önce bu kadar "parlak" bi "avantaj" cikmadigi icin iyi tarafta kalmistin takkiii O.C ortaya cikana kadar!! :P Seni gidi "düşmüş" kişi seni :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Zaugna_Khaldun, 11 Şubat 2005 12:35 tarihinde demiş ki: paris hilton görecekmişizi bu bölüm, heycanla bekliyorus:) hiç mi görmediniz abicim paris hilton'u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 görmesine gördük de bir kez daha görmenin kimseye zararı yok hem de o.c de görmek, daha da güsel bunu laf söylemek için söylediğini düşünerek umursamıyorum[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ayrica arkadaslar THE O.C. dir dizinin adi... bu isim galiba hatunlara gidio =P[signature][hline]Ben Kimseyim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ne demek yani anlamadım?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eheh güzel bölümdü de sonu pek zorlamaydı bre ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 böylece marissa ile ryan 3-4 bölüm sonra birleşebilecekler ancak. durumu toparlaması zor biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Motherfucker Luke ya hehe olaya bak.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 paris hiltondan daha cok aksiyon beklemistim ben, hayallerim yikildi. :p luke da tam moron, insan bagirir mi ya odaya girdigi gibi, belki biri gecicek oralardan falan heh[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 paris hiltonun çıkması ıyıydı.Daha ne actıon olucaktıkı kendı resmını cektı seth'e benı ara dedi.Agzının suyu aktı zaten orda eheh.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: thanatos, 11 Şubat 2005 22:06 tarihinde demiş ki: luke da tam moron, insan bagirir mi ya odaya girdigi gibi, belki biri gecicek oralardan falan heh luke'da hep zeka değişimleri görüyorum ben. oliver olayında zeka patlaması yaratmıştı. şimdilerde ise bi gerileme var. gerçi nerden bilirdiki marissa'nın orada olacağını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 iyide adam direk kadının soyadıyla birlikte söyledi yaa.[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar