Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

said:
Creel, 07 Şubat 2005 12:19 tarihinde demiş ki:
aslına bakarsan bu emule/edon/kaza/cılarda bi yerden sonra sıkısıp kaliolar nereye kadar down edebilirsinki :) bi yerden sonra seve seve dizinin en son bölümünün tvde cıkmasi icinde bekliceksin.. yani o.c nin abd de ne sıklıkla gösterildigini bilmiyorum ama eger sadece 2 sezon varsa yayinlanmish olan hehe 10-5 bölüm sonra download edecek bi bölümü beklemek zorunda kalicaklar..
onlarda seveeeeeee sevee bekliolar sonuc olarak :) tabi aranizda yönetmeni taniyan vede dzinin sonunun nasil biticegin ondan ögrenebilicek olan biri varsa ayrı tabi :P

:tup:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephinx, 09 Şubat 2005 12:14 tarihinde demiş ki:
aslında 2. sezon daha bomba da neyse dıger forum var :)

Heh siz şimdi bizim gibi sabırlı insanlarla dalga geçiyorsunuzdur orda :)[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen cumaki bölümün tekrarı, geçen cuma gecesiydi.
Ve geçen cumartesi günü.

Yok başka.[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 08 Şubat 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
24 ü izledim şimdi. işler gittikçe sarpasarıyor. dizi gittikçe gel beni izle diyor. ve hatta 25 i de izleyeyim evet hee

haha fizban'i da dark side'a cektik[signature][hline]"But then when it's silent... and the lights from the bars go down... I need comforting... 'cause somewhere there deep inside... feelings of loss arise... and I hate to lose!"
Sosyal ağlarda paylaş

ha??
bi alt yazi rica etsem bu son mesajin hakkinda fiz? :) yani anlamadim ben bisi diziyi izledikten sonrami anlicam bisiler? teh teh...
darkside fizboz[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
"Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."
Sosyal ağlarda paylaş

Karanlık taraftan kacmak ? yok öle bisi karanlik taraf zorla cekmediki seni :P sen onun sana sundugu "avantajlari" kullanarak kendin sectin o yolda yüremeyi yani bi sekilde senin gecmisine dönersekk :P cocuklugundan itibaren yaptigin secimler düsünce vede yasama seklin saten senin karanlık tarafa gecisini kolaylastirici seylerdi tabiki önüne daha önce bu kadar "parlak" bi "avantaj" cikmadigi icin iyi tarafta kalmistin takkiii O.C ortaya cikana kadar!! :P Seni gidi "düşmüş" kişi seni :P[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
"Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."
Sosyal ağlarda paylaş

görmesine gördük de
bir kez daha görmenin kimseye zararı yok
hem de o.c de görmek, daha da güsel
bunu laf söylemek için söylediğini düşünerek umursamıyorum[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 11 Şubat 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
luke da tam moron, insan bagirir mi ya odaya girdigi gibi, belki biri gecicek oralardan falan heh

luke'da hep zeka değişimleri görüyorum ben. oliver olayında zeka patlaması yaratmıştı. şimdilerde ise bi gerileme var. gerçi nerden bilirdiki marissa'nın orada olacağını?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...