Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bu dizi beklediğimdende iyi çıktı.Ayrıca summer'a aşık oldum :D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 summer sux ki ne sux vegas olayinda kamera teknikleri falan superdi muzikle uyumu karakterden karaktere atlamasi falan[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bakalim kac bolumde tam olarak kabul edecekler dedim, bu bolumdeymis.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 :D yok ben ilk bölümde kötü olmadığını anlamıştım[yalan].Bu bölümde sardı beni dizi.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 esas oglan tam emrah triplerine yatti bugun: - bizim hic bulasik makinamiz olmadi.[signature][hline]in the disco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 asil en sonunda "ben sonra unpacklerim esyalari" derken mutlu olmus, ama mahcup, nasil tesekkur edecegini bilemeyen emrah bakislari saldi ortaliga... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yaw walla dizide tek ona sinir oluyom.tam küçük emrah:D o bakışlar ne öle? ölüyom gülmekten:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: amendment, 24 Eylül 2004 22:37 tarihinde demiş ki: esas oglan tam emrah triplerine yatti bugun: - bizim hic bulasik makinamiz olmadi. bu laftan sora 15 dakika kadar diziyi takip edemedim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hehe ondan sonra bide dugmeye basabilirmiyim diye sormasini bekledim ama insafli davranmis senarist[signature][hline]in the disco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 emrahin annesi de oya aydogan tribi zaten. zengin hayati gorunce acildi kadin, sonra birakip kacti cocugu :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ama summer için izlenir mi izlenir[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: jankis, 24 Eylül 2004 23:21 tarihinde demiş ki: ama summer için izlenir mi izlenir Yok lan allahin kasar tipli karisi ben Marissa m1 Morissa mi ne onun için izliyorum:D[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Dojorel, 24 Eylül 2004 23:20 tarihinde demiş ki: emrahin annesi de oya aydogan tribi zaten. zengin hayati gorunce acildi kadin, sonra birakip kacti cocugu :) *!İPTAL OLUR*[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 keşke bu herifin bide küçük kız kardeşi olsaydı.tam emrah filmi olurdu.belki yakında çıkar:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 işte bölümün en güzel iki yorumu=) said: Dojorel, 24 Eylül 2004 23:20 tarihinde demiş ki: emrahin annesi de oya aydogan tribi zaten. zengin hayati gorunce acildi kadin, sonra birakip kacti cocugu :) =) said: HellHound, 24 Eylül 2004 22:43 tarihinde demiş ki: asil en sonunda "ben sonra unpacklerim esyalari" derken mutlu olmus, ama mahcup, nasil tesekkur edecegini bilemeyen emrah bakislari saldi ortaliga... lol bu arada marissa roswell'deki kız değil mi?[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ya ben bu hafta fenerin maçına denk geldi kaçırdım tekrarı filan yok mu bunun geceleri[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 roswell deki kiz degil, tekrari var 01.00'de. ama dun geceki film uzun surunce 2 gibi baslayabildi tekrar.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ikinci tekrar cumartesileri 15.00'da[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 roswelldeki kıza ne kadar benziyo ya:)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 abi zati dizide ki "türk filmi" mantıksızlığını ilk bölümden işin içinden öıkarmışlarki sonra rahat rahat gençlik dizisi olsun... tam emrah ya hapistede "bırak o kadını" trpileri zati atladı fln tipin üstüne...[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: smerten, 25 Eylül 2004 16:19 tarihinde demiş ki: tam emrah ya hapistede "bırak o kadını" trpileri zati atladı fln tipin üstüne... emrahtan cok insan gibi davrandi bence. hadi cuneyt arkin diyelim. emraha benzemedigi tek yeri orasiydi heralde.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 25 Eylül 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ya ben baya sardırdım dizi'ye. 4.bölüm için haftayı bekliyemiyecem.kazaa'dan çekiyorum.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Demon_of_Hell, 10 Eylül 2004 22:30 tarihinde demiş ki: ortamcı cemal harbiden ortam yapan bi ton zengini ve aralarındaki varoşların bagrından kopan garibanın yasadıklarını anlatan çok aoş bi dizi not:ÖSS ye hazırlananlar bakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bizim oğlan Luke ile kanka olacağa benziyor. ilerde o hapiste takıştığı adamda çıkar kesin ortamlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: axedice, 17 Eylül 2004 22:59 tarihinde demiş ki: Bazı yerleri klişelerin efendisi olmuş ama "gençlik dizisi" değil. Davsın kırik hiç değil, güzel dizi. Acep şu zengin piçiyle ryan arkadaş olur mu ilerde Gerçeği kabul edelim gençlik dizisi. Fakat ben de sardırmış bulunmaktayım diziye. Belden altı esprilere de gülmeyiz derdik, sonra coupling başladı, gençlik dizileri salaktır derdis şimdi de bu başladı. Cnbc-e yaktın lan bizi! :) İtibarımız iki paralık oldu, tvnin başından kalkamamamız da cabası. :)[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar