Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

said:
jankis, 29 Aralık 2004 14:43 tarihinde demiş ki:
tüh ya bu hafta o.c. yok yılbaşı dolayısıyla
21.00-22.00 seinfeld story
idare edeces artık

çok da bomba yerde kalmıştı ya

Sen onu haliyle baska zaman izliiceksin di mi canim benim bi düsün bakiim o saatlerde nerde olacaksin![signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bmargera, 28 Aralık 2004 17:14 tarihinde demiş ki:
said:
Uthmatar, 27 Aralık 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
ya boshwerin kiz yok dert yok...

kız omadımı hayatın anlamı yok:P

hayatin anlami kizlardan ibaret olsaydi zaten hayatin anlami olmaz olsun derdik kiz yok dert yok en guzeli bak boyle sinir stres yapiyorsun sonra kendine yazik oluyor ne gerek war genis genis takil iste[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Sosyal ağlarda paylaş

başka bi siteden arakladım
bu hafta verdiği tekrarda elemanın teki güzel bi noktayı yakalamış
oliver'ın sahtekar olduğunu kanıtlayan dialog

"Four Seasons'a gittiklerinde Anna ile karşılaşıyorlarya...Anna'da 'Ailem bu partiyi düzenleyeni tanıyor'diye açıklama yapıyor . Marissa 'Oliver mı?'diye sorunca da Anna 'Kim?'diye soruyor
ben ilk izlediğimde gürültüden falan duymamıştır diye düşünmüştüm ama bence Anna gerçekten orada kalan kişiyi tanıyor ve Oliver'ı tabikide tanımıyor çünkü o bir yalancı Hatta bence bu gerçeği Marissa sonra tesadüf eseri Anna'dan öğrenecek...Oliver kendini tamamen başka biri gibi gösteriyor ve birilerinin adını ,evini falan kullanıyor gibime geliyor..."

muhtemelen bu oliver evsiz kimsesiz gibi bişiy yada o kadar zavallı ki böle şeylerle uğraşıyo
yakında çıkar açığa eheh[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

bu hafta cok tatlı bi planımız var; bu dizi zaten depresif modlara sokuo beni, o yuzden alıcam bi ufak rakımı hem dizimi izlicem hem içicem,ehehhee. dizinin sonunda kafa iyi olur heraldee, bi de iyice manyakla$ıp sek rakı shot yaparsam tam olur :)

[Bu mesaj uzumlukek tarafından 05 Ocak 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mission accomplished.
target successfully destroyed. ehe
ama yazik oldu ryan'a, marissasini kaybetti.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage

[Bu mesaj thanatos tarafından 07 Ocak 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 07 Ocak 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
ya arkadaşlar en son Ryanla Oliver konuşurken elektrikler kesildi neoldu en son?

En güzel yeriydi.Cenabetmisin nesin :) Oliver marissayla aramızda bi bağ var, o benim,sen marissaya uymuyosun tarzı bişiler söledi.Sonra döndü arkasını.giderken ryan gaza geldi bunu bi güzel dövdü millet ayırdı bunları,ryan stay away from her dedi tam o sırada marissa geldi ve hani o ördek gibi bakışı varya öle baktı bitti sorada

[Bu mesaj Solomnus tarafından 07 Ocak 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...