Truwan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: jankis, 29 Aralık 2004 14:43 tarihinde demiş ki: tüh ya bu hafta o.c. yok yılbaşı dolayısıyla 21.00-22.00 seinfeld story idare edeces artık çok da bomba yerde kalmıştı ya Sen onu haliyle baska zaman izliiceksin di mi canim benim bi düsün bakiim o saatlerde nerde olacaksin![signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: bmargera, 28 Aralık 2004 17:14 tarihinde demiş ki: said: Uthmatar, 27 Aralık 2004 21:48 tarihinde demiş ki: ya boshwerin kiz yok dert yok... kız omadımı hayatın anlamı yok:P hayatin anlami kizlardan ibaret olsaydi zaten hayatin anlami olmaz olsun derdik kiz yok dert yok en guzeli bak boyle sinir stres yapiyorsun sonra kendine yazik oluyor ne gerek war genis genis takil iste[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 oleyg, izleyemiycem diyordum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yeni bolum yayinlamadilar degilmi ?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 gecen haftaki bolum[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 geçen haftaki değildi ya ama sonuçta yeni değildi şu ryan'ın son dakikada partiye yetişip marissayı öptüğü bölümü verdi -i love you -thank you[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 dice şarkısını o sahnede dinlemek için izlenirdi.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 natalie resepsiondaki kız onu oradan uyduruo muş :P[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ettin icine prozzak, aferim.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 başka bi siteden arakladım bu hafta verdiği tekrarda elemanın teki güzel bi noktayı yakalamış oliver'ın sahtekar olduğunu kanıtlayan dialog "Four Seasons'a gittiklerinde Anna ile karşılaşıyorlarya...Anna'da 'Ailem bu partiyi düzenleyeni tanıyor'diye açıklama yapıyor . Marissa 'Oliver mı?'diye sorunca da Anna 'Kim?'diye soruyor ben ilk izlediğimde gürültüden falan duymamıştır diye düşünmüştüm ama bence Anna gerçekten orada kalan kişiyi tanıyor ve Oliver'ı tabikide tanımıyor çünkü o bir yalancı Hatta bence bu gerçeği Marissa sonra tesadüf eseri Anna'dan öğrenecek...Oliver kendini tamamen başka biri gibi gösteriyor ve birilerinin adını ,evini falan kullanıyor gibime geliyor..." muhtemelen bu oliver evsiz kimsesiz gibi bişiy yada o kadar zavallı ki böle şeylerle uğraşıyo yakında çıkar açığa eheh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ryan söyleyince inanmıyosunuz da prozzak söleyince mi inanıyosunuz :][signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 üf ben de de hastalık haline geldi bela dizi. ya dizinin cuma akşamları yayınlanan bölümü yeni bölüm mü oluyor? hayır aynı bölümü 4. kez izledim de bu yılbaşı olayıyla.[signature][hline]Son K[/u]ez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bu hafta cok tatlı bi planımız var; bu dizi zaten depresif modlara sokuo beni, o yuzden alıcam bi ufak rakımı hem dizimi izlicem hem içicem,ehehhee. dizinin sonunda kafa iyi olur heraldee, bi de iyice manyakla$ıp sek rakı shot yaparsam tam olur :) [Bu mesaj uzumlukek tarafından 05 Ocak 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 vay serefsiz oliver okula da gelmis, cok aksiyonlu bi bolum olucak gibi. ryanda yakalandi james bondluk turlarinda. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 danny espri yaparken bayildim zaten. tam moron lol[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 mission accomplished. target successfully destroyed. ehe ama yazik oldu ryan'a, marissasini kaybetti.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 07 Ocak 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 yanlıs anlamalar aptal aptal durumlar dizilerde en sevmedigim seydir..cidden cok sinir oldum..bole seyleri takan da biriyim.. elim ayagim titredi walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 atıcaklar şimdi ryan ı kesin[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 cok saglam caktı suratına ama oliver yerdeyken bi gulumsedi cunku bu sefer marissayı kaybetti Ryan =) [Bu mesaj -NaMeLeSs- tarafından 07 Ocak 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 way be ne bölümdü!!! bu kaçıncı bölümdü? bir sonraki episode 1-19 mu? ona göre indirelim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ya arkadaşlar en son Ryanla Oliver konuşurken elektrikler kesildi neoldu en son?[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 kirdi agzini oliver'in, marissa geldi 15 numarali bakisini atti, bitti sonra.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ben bile duramadim, iyi bir sopa gerekiyordu oliver'a.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bir sonraki bölüm 1-18...bende burdan öğrendim dizinin varlığını yeni yeni izliyorum [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 07 Ocak 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: LevieMaxilack, 07 Ocak 2005 22:00 tarihinde demiş ki: ya arkadaşlar en son Ryanla Oliver konuşurken elektrikler kesildi neoldu en son? En güzel yeriydi.Cenabetmisin nesin :) Oliver marissayla aramızda bi bağ var, o benim,sen marissaya uymuyosun tarzı bişiler söledi.Sonra döndü arkasını.giderken ryan gaza geldi bunu bi güzel dövdü millet ayırdı bunları,ryan stay away from her dedi tam o sırada marissa geldi ve hani o ördek gibi bakışı varya öle baktı bitti sorada [Bu mesaj Solomnus tarafından 07 Ocak 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar