arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 dövsün şu oliverı artık ben yeter dedim ya hehe. marissa yı da dövsün, evinin hanımı olsun artık o kız ehuehu. :P[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Sizde bir Emrah paranoyası falan var heralde. Dizide küçücük bir olay olsun hemen AHA EMRAH GELDİ diyorsunuz artık. Bence gayet güzel ve normal bir bölümdü. Ryan'ın alttan alması çok doğaldı.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 paranoya?emrah paranoyası?o ne demek? pardon da ne bu gaz? biz kötü bi$ey demedik ki gayet güzeldi bölüm oliver kral adam valla adamın yaptıgı tek $ey hatunu götürmeye çalı$mak hangimis yapmadı zamanında =)
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 dizi bazinda geyik yapmiyorumda ben hayatimda erkek arkadasi olan kizi goturmeye calismadim calisanida adamdan saymadim. Az arkadas kovmadim bu yuzden.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Creel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kiza adama duruma iliskiye bakar dierekten kivirtkan konusiyim bu konuda.. yalniz acidim ryana yani susmak disinda yapacagi her eylem onun aleyhine oluo iki bölüm önce marrissa o adam uyusturucu kullanmio die övünüodu bi bölüm önce kullandigini ögrendi hala tepki yok oliver manyak olmasi disinda :) harbiden kral adam direk cözümledi marissa sirpintisini yavassh yavasshh kanina girio.. yalan rüzgari olmadi die sevindiydim bi bölüm önce entrikanin boyutu ufakta olsa hafiften dönmeye basladi teh teh.. senaristlerden birinin/oglunun ismi olivermidir nedir yani bu kadar torpil geciolar adama :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?"
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ryan delikanlıysa o oliver mıdır nedir, tez görür o conconun hesabını :P ehue acaba OC yeni bi kurtlar vadisi mi, ryan = çakır :P[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Azmodai, 24 Aralık 2004 22:32 tarihinde demiş ki: aslinda kizlarin bazi konulardaki safligini guzel yansitmis dizi heh. valla oliver marissa nın kolasına ilaç koyarsa hiç şaşırmam.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Creel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 valla ilaca milaca gerek yok sey dese "natalie bana hich vermezzzddiiiii öptürmüooduu bileeee bilsenn ne kadar ihtiyacimm var..." filan gibisindenn marisssa bastan gönüllü zaten vermeye sirf acidigindan.. yani..[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?"
malcolmx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Şu bölümün bir özetini yazabilirmisiniz? İzleyemedim.
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 http://www.fox.com/oc/home.htm yukarda episode guida a gir season 1i seç 16. bölüm burdan tüm bölümleri takip edebilirsin
jankis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 güzel bölümdü ya oliver süper ahah uyuz etti kendine hele şu ryan'la marissa'nın resmini arka tarafa koyarkenki mimikleri falan hastaydı ama ömrü fazla sürmez derim :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ehe bölümün başında ryanı kafaya alıyolar hani ryan diyo burda elinde golf sopali bi adam var! -ama onu kullanmayi bilmiyosun koptum :D marissa olivera kaçacak bence ryanda gelcek kırıcak kafasında zopayı sonra hazır boştaki summerla takılcak olay hepten güzelleşecek bence :)
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 azmo sirf senin "daha bisi gormediniz"lerin yuzunden ben de dl edip seyredicem yahu, haftada bi dizi izleme keyfimiz vardi heyecan yaptiriyosun insana. *!16. bolumu cekmeye gider*[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Azmodai, 24 Aralık 2004 22:32 tarihinde demiş ki: aslinda kizlarin bazi konulardaki safligini guzel yansitmis dizi heh. böle bu işler abi kıza barzi yazar herif elinden gelmiyen kalmaz kuyunu kazmak için sonra biş idiince sen suçlu olursun kafam girsin olvier gibi tiplere ve bütün kızlara[signature][hline]Bornozlu Canavar
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 tam pislik lan bu oliver, bence natalie diye biride yok ortalikta hatta ailesi bile yoktur bunun, hatta bence orda çalışan biri bu[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 natalie olmadigi zaten bastan belli, yani.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yok bence ailesi var yani öle four seasonsta parti veremzdi ondan sonra öyle golf club a elini sallaya sallaya giremessin üyer olman fln lazım da şerfsiz olduğu ortada
trikeratops Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 gerçekten oliver tam sopalık. kıl herif![signature][hline]
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 asacaksin dimi taksim meydaninda bi tarafindan sallandirmak lazim bunun gibileri :)[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Eamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 abi adresi ver ben sopayi hazirladim[signature][hline]KEK
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 four season otele git oliverde verirler :D ehe hayatın gerçekleri bunlarr o.c. den ders çıkarın :D
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ya boshwerin kiz yok dert yok...[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
bmargera Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Uthmatar, 27 Aralık 2004 21:48 tarihinde demiş ki: ya boshwerin kiz yok dert yok... kız omadımı hayatın anlamı yok:P
jankis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 tüh ya bu hafta o.c. yok yılbaşı dolayısıyla 21.00-22.00 seinfeld story idare edeces artık çok da bomba yerde kalmıştı ya
Creel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hadi yaa ciddimisin tühh tühhhh az evvel bi bankadaydimda memurlardan biri oliverin ikizi gibiydi hehe bi an herife böle nefretle baktigimi farkettim yav :P cik cik ne kadar kaptirmisim.. :)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 29 Aralık 2004 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar