Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dövsün şu oliverı artık ben yeter dedim ya hehe.
marissa yı da dövsün, evinin hanımı olsun artık o kız ehuehu. :P[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Mesaj tarihi:
Sizde bir Emrah paranoyası falan var heralde. Dizide küçücük bir olay olsun hemen AHA EMRAH GELDİ diyorsunuz artık.

Bence gayet güzel ve normal bir bölümdü. Ryan'ın alttan alması çok doğaldı.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
paranoya?emrah paranoyası?o ne demek?
pardon da ne bu gaz?
biz kötü bi$ey demedik ki
gayet güzeldi bölüm
oliver kral adam valla
adamın yaptıgı tek $ey hatunu götürmeye çalı$mak
hangimis yapmadı zamanında =)
Mesaj tarihi:
dizi bazinda geyik yapmiyorumda

ben hayatimda erkek arkadasi olan kizi goturmeye calismadim calisanida adamdan saymadim. Az arkadas kovmadim bu yuzden.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
kiza adama duruma iliskiye bakar dierekten kivirtkan konusiyim bu konuda..
yalniz acidim ryana yani susmak disinda yapacagi her eylem onun aleyhine oluo iki bölüm önce marrissa o adam uyusturucu kullanmio die övünüodu bi bölüm önce kullandigini ögrendi hala tepki yok
oliver manyak olmasi disinda :) harbiden kral adam direk cözümledi marissa sirpintisini yavassh yavasshh kanina girio..
yalan rüzgari olmadi die sevindiydim bi bölüm önce entrikanin boyutu ufakta olsa hafiften dönmeye basladi teh teh..

senaristlerden birinin/oglunun ismi olivermidir nedir yani bu kadar torpil geciolar adama :P[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
ryan delikanlıysa o oliver mıdır nedir, tez görür o conconun hesabını

:P
ehue acaba OC yeni bi kurtlar vadisi mi, ryan = çakır :P
[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 24 Aralık 2004 22:32 tarihinde demiş ki:
aslinda kizlarin bazi konulardaki safligini guzel yansitmis dizi heh.
valla oliver marissa nın kolasına ilaç koyarsa hiç şaşırmam.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
valla ilaca milaca gerek yok sey dese
"natalie bana hich vermezzzddiiiii öptürmüooduu bileeee
bilsenn ne kadar ihtiyacimm var..."
filan gibisindenn
marisssa bastan gönüllü zaten vermeye sirf acidigindan.. yani..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
güzel bölümdü ya
oliver süper ahah uyuz etti kendine
hele şu ryan'la marissa'nın resmini arka tarafa koyarkenki mimikleri falan hastaydı

ama ömrü fazla sürmez derim :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
ehe bölümün başında ryanı kafaya alıyolar hani ryan diyo burda elinde golf sopali bi adam var!
-ama onu kullanmayi bilmiyosun

koptum :D

marissa olivera kaçacak bence ryanda gelcek kırıcak kafasında zopayı sonra hazır boştaki summerla takılcak olay hepten güzelleşecek bence :)
Mesaj tarihi:
azmo sirf senin "daha bisi gormediniz"lerin yuzunden ben de dl edip seyredicem yahu, haftada bi dizi izleme keyfimiz vardi heyecan yaptiriyosun insana.
*!16. bolumu cekmeye gider*[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 24 Aralık 2004 22:32 tarihinde demiş ki:
aslinda kizlarin bazi konulardaki safligini guzel yansitmis dizi heh.

böle bu işler abi
kıza barzi yazar herif
elinden gelmiyen kalmaz kuyunu kazmak için
sonra biş idiince sen suçlu olursun
kafam girsin olvier gibi tiplere ve bütün kızlara[signature][hline]Bornozlu Canavar
Mesaj tarihi:
hadi yaa ciddimisin tühh tühhhh
az evvel bi bankadaydimda memurlardan biri oliverin ikizi gibiydi hehe bi an herife böle nefretle baktigimi farkettim yav :P
cik cik ne kadar kaptirmisim.. :)[signature][hline]

[Bu mesaj Creel tarafından 29 Aralık 2004 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...