Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben aresden 8-9 oc bölümü indirdim ve halada indirmekteyim söyledikleri çoğu şeyi anlıyorum ancak arada kaçırdığım anlamadığım kelimeler oluyor acaba bunun için alt yazı bulabileceğim bir yer var mı? türkçe olursa iyi olur olmazsa ingilizcede olur :) teşekkürler[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaYd3r, 07 Kasım 2004 19:44 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben aresden 8-9 oc bölümü indirdim ve halada indirmekteyim söyledikleri çoğu şeyi anlıyorum ancak arada kaçırdığım anlamadığım kelimeler oluyor acaba bunun için alt yazı bulabileceğim bir yer var mı? türkçe olursa iyi olur olmazsa ingilizcede olur :) teşekkürler

valla varsa cok makbule gecer[signature][hline]ErnestRulazz..
Sosyal ağlarda paylaş

aslanım seth:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????
Sosyal ağlarda paylaş

Bence var ya bu Rachel, bu rachel caleb nikılsın ın adamı (kadını). Hatta şu bataklık davası gündeme gelince calebin aklına böyle bi fikir geldi, daş ve fingirdek bi hatun ve bolca parayla şu benim damadın aklını çeliyim de kızımla ayrılsın denyo diye düşündü. Hain ve pis adam.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

"ııyyy" diyerek beni benden alıo.

bu bölüm süperdi, diyaloglar bitirdi beni
özellikle magic hakkında olan ahah süper ya.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...