Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben aresden 8-9 oc bölümü indirdim ve halada indirmekteyim söyledikleri çoğu şeyi anlıyorum ancak arada kaçırdığım anlamadığım kelimeler oluyor acaba bunun için alt yazı bulabileceğim bir yer var mı? türkçe olursa iyi olur olmazsa ingilizcede olur :) teşekkürler[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
Mesaj tarihi:
benim 2 bölümü yazdığım oldu fakat bölümler bitip tekrarları da verildikten sonra yazdım. yani millet kaçırmış tekrarını da izleyememiş bari ben yazayım dedim, hata yaptıysam affola..
Mesaj tarihi:
said:
XaYd3r, 07 Kasım 2004 19:44 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben aresden 8-9 oc bölümü indirdim ve halada indirmekteyim söyledikleri çoğu şeyi anlıyorum ancak arada kaçırdığım anlamadığım kelimeler oluyor acaba bunun için alt yazı bulabileceğim bir yer var mı? türkçe olursa iyi olur olmazsa ingilizcede olur :) teşekkürler

valla varsa cok makbule gecer[signature][hline]ErnestRulazz..
Mesaj tarihi:
hmm iyi o zaman. dojorel koca koca bölüm özetleri demiş te özet yapan bi ben varım, bi an kuralları çiğnedim sandım. içim rahatladı sağol cemad..
Mesaj tarihi:
gabe sana dedigim bisiy yokki. spoiler tag'i altinda bilmem kac bolum sonrasinin ozetleri var. onlar olmamali diyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
aslanım seth:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????
Mesaj tarihi:
said:
Truwan, 12 Kasım 2004 10:36 tarihinde demiş ki:
Kanber o nasıl Rachel ya?
Bariz Summer o

ahahaha:D öldüm resmen yerde kıvrandım...[signature][hline]o
|_o
//
Mesaj tarihi:
Ay valla pardon ben bi an su avukat amcaya yavsiyanla karistirdi Kanber zannettim de ondan öööle ee kem küm....[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Mesaj tarihi:
biktirdi seth in umarsizligi beni. ama guzeldi bolum. sandy rachel'dan ne kadar uzak durabilecek merak ediyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
12 olması lasım ya bebnde şimdi farkettim baktım sefişiyodu iki tip aha "the o.c" derken bitti
edik: ya bu oc kötü anlaşılcak bigün :P[signature][hline]Boo

[Bu mesaj wildpervert tarafından 12 Kasım 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bence var ya bu Rachel, bu rachel caleb nikılsın ın adamı (kadını). Hatta şu bataklık davası gündeme gelince calebin aklına böyle bi fikir geldi, daş ve fingirdek bi hatun ve bolca parayla şu benim damadın aklını çeliyim de kızımla ayrılsın denyo diye düşündü. Hain ve pis adam.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
"ııyyy" diyerek beni benden alıo.

bu bölüm süperdi, diyaloglar bitirdi beni
özellikle magic hakkında olan ahah süper ya.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene
  • Yeni Oluştur...