luzax- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yaw nedir onlar insanmi[signature][hline]---est sularus oth mitas--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Güzel dizi izlenmeye değer hakikaten.[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 sewişiolar mı nedir :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Sly-One, 31 Ekim 2004 03:45 tarihinde demiş ki: sewişiolar mı nedir :p hehe tam bir türksün dimi?? örneği :)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 eheheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Muhtesem bir dizi bence Kaçirirsam aksamina onu da kaçirirsam illaki cumartesi tekrarini izliyorum.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 gecen gun aradım cnbc e yi marissa yı sordum yok dediler.ne yapıp edip ulasıcam o kıza.sevmek ayıpmıdır gencler sorarım size.yuzugu takalım diziyide bıraktırıcam ona.evinin kadını olucak.ben hem okur hem calısırım.[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 of yeter ama ya. bi emrah bi bu summer marissa geyikleri baydi artik.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Azmodai, 31 Ekim 2004 03:22 tarihinde demiş ki: seth super eleman katılıyorum yeni yeni fark ettim yani babasıyla seth dizinin favori elemanları yani bütn hatunlar çoplak geçse gene değişmem[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 öhh artık o kadar da deil dizinin kızları çıplak gezseler deişirsin :P[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 31 Ekim 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 in azmodai we trust - diyerekten izlemeye devam ediyorum. Zaten beğenmiştim diziyi, birde seth gibi bir karakter gerçekten keyif katıyor diziye, baba oğul iyiler. Bu seth summer 'ı paylayacak yakında ama ne zaman merakla bekliyorum. Bir bölüm vardı bunlar okuldayken babası: -"Summers çok ateşli bir kız neler oldu aranızda ? " -"Baba, anneme anlatırım, ryan a anlatırım hatta şu ağaca anlatırım ama sana anlatmam." böyle birbirleriyle takılan baba oğul tiplemelerini tv de fazla seyretmedik. Birde kaptan yulaf olayı komikti , ekleme: Summer a bak summer bu benim yatağım, ilerde belki derken summer ın ilgilenmiyoruumm demesi de hoştu eheh [signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 01 Kasım 2004 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 phantom planet-california herkesin indirdiğinden eminim ama belki indirmeyen vardır diye yazdım buraya.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Azmodai, 01 Kasım 2004 18:56 tarihinde demiş ki: sevemedim o sarkiyi bi turlu :) ewt bende sevmemiştim diziyi izleye izleye alıştım:-p[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 En son 8. bölümü izledik. Bu Cuma 9. bölüm yayınlanacak. İnternetten 9 ve 10'u indirdim izledim. KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE 10. bölüm favoriniz olacak. 10. bölüm için biraz spoiler veriyim baree ;) [spo1=10.BÖLÜM SPOILERI!]Julie eve geri döner, ailesini toplamak istediğini söyler. Marissa kabul eder. Bu sırada Julie ve Caleb çocuklar için bir hastahane kurmuşlardır ve bir yat partisi vereceklerdir. Ryan ve Julie barışır. Fakat Ryan bir gece Julie'yi Caleb ile öpüşürken görür. Bunu ilk başta Marissaya söylemez, fakat yat partisinin açılış konuşmasında Marissa gerçeği öğrenir ve sahneye çıkıp herşeyi anlatır. Bu sırada; Anna ile Seth yakınlık kurmuşlardır. Anna, Seth'e sürekli kızlar için öğütler vermektedir. Yat partisi için eş arayan Summer, Seth ile gitmek ister. Fakat Seth, Anna ile gitmeyi tercih eder. Ardından Summer okuldan başka bir çocuk ile yat partisine gider, fakat gözü sürekli Sethdedir. Seth içki almak için yat'ın arkasına gittiğinde Summer onu görür ve onu bir yere çekerek öpmeye başlar. Aralarında şu geçer: Seth: Burada neler oluyor Summer? Summer: Senden hoşlanıyorum Seth Cohen. Bunu birine söylersen seni öldürürüm... ...ve ardından Seth içkilerle Anna'nın yanına döner.[/spo][signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 az kalsın tıklıyodum:D ama herkes diodu yok 4.bölüm manyak 6.bölümde dizi manyaklaşıyo flan diye öle bişi olmadı ama yinede bekliyelim bakalım.[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 lan tıkladım:D neyse belliydi summer'ın öyle bişi yapcağı diyorum başkalırıda tıklasın:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 dizinin hastası oldum 7ye kadarki bölümleri izlememiştim 1ve2. bölümleri dün indirdim bugünde 3. bölümü indiriyorum yakında tv kartı alıp cnbc-e de yayınlandıkça kaydetmeyi düşünüyorum o derece hastası oldum yani :D var mı türkiyede bu dizinin sezonluk dvd pack i fln?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yorumsuz [signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 02 Kasım 2004 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 tıkladım ama o andaki refleksimle geri tıklamayı başardım! sadece hastane-caleb-julie falan gördüm direk kapadım. aman tıklamayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yine yeni yeniden emrah... :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 demin las vegas'ta striptizci itfayeciler vardı onların arasında kimi gördüm Luke:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 O koyduğun resim'in dizi ile alakası yok. Yani dizi dışı bişi :) 10. bölüm spoiler'dan devam... [spo1=10. Bölüm Spoiler Devamı.]10. bölüm başı Ryan ve Marissa havuz evindedir. Öpüşürler falam filam. Dialog şöyledir. Marissa: Ne kadar vaktin var? Ryan: Neredeyse 11'e kadar. Ryan: Babana ne zaman dönüceksin Marissa: Yakında. Ryan: Ne kadar yakın? Marissa: Şimdi :) Ryan: Aramasan olmazmı? Ona gecikeceğini söylesen? Marissa: Zaten geç kaldım. Bu bir okul gecesi. Dönmeliyim. Fakat istersen gece çıkabiliriz. Ryan: Ah evet, bu bizim ilk çıkmamız olucak... ...arından olaylar gelişir işte.[/spo][signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ya su kadarani okudum neyseki diye neredeyse yarisini soyluyorlar yazilanlarin. yeter ya, bakmaya cekiniyorum topic e.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bi de şöle bişey var ilginizi çekerse clipler fln; http://tv.yahoo.com/feature/theoc2.html[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ya ne yapayım, yazmıyım yazmıyım diorum ama dayanamıyorum ;) Bölüm 11'i izledim. Biraz önce. GERÇEKTEN görebileceğiniz en heyecanlı bölüm. O kadar çok olay oluyorki ;) Spoilerini isteyenler özele bir mesaj.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar