Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

truwan, orada seth ve summers "o kanepede yatmam iğrenç kokuyo" muhabbetine sardıklarından aynı yatakta yattılar. ryan'la marissa'da umduklarına değil bulduklarına yattılar. yani tipleri birbirilerine yamamak için böyle bir senaryo yazılmış. yoksa normalde 2 oda tutulur, erkekler ayrı, kızlar ayrı odada yatardı olur biterdi ve arada hiç birşey gelişmezdi..
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ben farklıyım galiba, izlerken hiçbir sahne gözüme batmıyor (abartı olmadıkça). Yani "aha burda emrah olmuş" "aha burası garip" falan demiyorum, acaip keyifli izliyorum.

Yalnız bu Luke kızla dans ederken 1 saniyelik Luke'un suratını gösterdi, orda patladım resmen, acaip güldüm ifadeye.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

dans ettiği kız tam bomba
yeri deil ama sölicem şu an cnbce'de king of queens oynuyo bu bölüm dehşet kaçırmayın derim.
[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 23 Ekim 2004 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda bulmaları biraz saçma geldi ama olacak o kadar.
Onun dışında çok güzel bölümdü bence.

Bu arada şu şarkının adı?
[spo=Şu Şarkı]Bölüm sonunda Ryan'ın Marissa'yı bulup kucağına aldığı zaman çalan şarkının adı nedir ya?[/spo]

Tekrarını izleyeceklere işkence etmeyelim. :)[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel.

[Bu mesaj Eraq tarafından 23 Ekim 2004 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

süper bi dizi daha fox'dan.
yayın saati ve günü biraz kötü cuma günü o saatte evde olmak zor oluyo çünkü.
dünkü bölümde seth'in Yatağa oturup elini gel buraya otur şeklinde yatağa sürmesi beni gebertti gülmekten baya komikti. Ayrıca summer'la karı koca tribinde kahvaltı etmeleri de bi ayrı güzeldi. devamını sabırsızlıkla bekliyoruz.

bu arada california inanılmaz bi şarkı duydukça atlayıp gidesim geliyo şöle 5-6 günlük bi roadtrip hesabı bodrum yerine oc yani.. dizi aslında akıl sağlığına zararlı denebilir. TR'de internete girme lüksüne sahip insanları bile çileden çıkaracak bi yaşam sürüyolar. işte en büyük sorunları "Luke'a mı versem yoksa Ryan'a mı".. kızlar fena, evler fena, para fena.. aman aman.

Azmodai bi yere yazarsan bölüm linklerini sevinirim yada özelden at işte..
SPOILER (spoiler hedesi bende çalışmıyo)
Anna Stern 2. sezonda geri gelicekmiş. işler biraz karışcak yani,
http://www.fox.com/oc/home.htm

[Bu mesaj GeeM tarafından 23 Ekim 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 23 Ekim 2004 20:51 tarihinde demiş ki:

bu arada california inanılmaz bi şarkı duydukça atlayıp gidesim geliyo şöle 5-6 günlük bi roadtrip hesabı bodrum yerine oc yani..

ayni etkiyi yaratiyor bendede :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk bölümü bidaha izledimde bu herif tam emrah yaa:D:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

marrissa ryan luke filan aslında fazla renkli değil, bence eğlenceli olan seth ve summer karakterleri,
hele seth aslında böyle kaybeden değilde o yaşam tarzını benimsemediği için dışlanan bayağıda çekingen bir kişilik,

açılmaya başlayınca ne bomba bir tip olduğunu görüyoruz.

Ehehe koltuk okşama sahnesi 1, kahvaltı da kıza kızarmış ekmek uzatması 2 güzel sahneydi.

Kardeşimle izliyoruz.

Dedim, bu diziyi seth summar patlatacak diye.

Bir de o parti hede hödösüne oha diyenler hiç yazlık bir yerde diskoya , bar vs gitmemiş galiba.
İstanbul'da nerelerde öyle ortam var bilemem ama Güney kaynıyor ah ah ...[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

valla beyler haftaya sınav haftam, şu anda da kısıtlı bir zamanım olduğundan yazamayacam. kısıtlıdan kastım 2-3 dakika :). ama şu kadarını yazayım; marissa ile luke'un olayı bitmiştir. hatta bu yüzden marissa intihara teşebbüs etmiştir. seth ise summers ile iyi ilişkilere girmeyi becermiştir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...