Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

pek beğenmedim bu bölümü.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

çok salak bitti.sanki marissa öldüde.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

insan telaslanir nabzina falan bakar olmus mu ne olmus diye, adam hissiz aliyo kizi gezdiriyo ehe
hastaneye yetistirelim falan diye telaslanirsin bilmem ne, teyy[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

yok alkol koması değil. summers üvey annesi için hap almıştı (ağrı kesici) sonra marissa luke'la holly'yi yakalayıp luke'un foyasını ortaya çıkardıktan sonra gitti hapları aldı tekilayla beraber. ayrıca intihar etmesinin bir diğer nedeni de anne-babasının boşanması..
Sosyal ağlarda paylaş

yazmayı unuttum bu arada tam hatunu kollarına almışken 'yeminimi bozdum üleeaaayn!' demediği eksikti.

'yeminimi bozdum! bittin lan sen luke!'

bu luke çok dayak yiyeceğe benziyor. ryan feci benzetecek bu adamı. şunu da söylemeyi unutmayayım seth ile summers'ın muhabbet süper. bugünkü bölümü izleyemeyenler yarına tekrarı 15:00'da..

edit: december_flower merak etme marissa ölmez. zaten ölürse dizi biter vs vs..

[Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 22 Ekim 2004 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

super bolumdu. siz marissaya dalmissiniz ama bu bolumun asil adami seth ti. cocuga bir guven geldi, acildi, costu :)

ekleme: ayrica summer clean & clear reklamlarinda oynuyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 22 Ekim 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu bölümde bisii bana saçma geldi açikçasi.
Summer Seth'e benden uzak dur diyo yatakta.
Marissa'da sinir olmus Ryan'a ayrica biraz mantikli düsünürsek
Marissa ile Summer'in ayni yatakta yatmasi
Seth ile Ryan'in da dier yatakta beraber yatmasi gerekli.
Neden bunlar bi kiz bi erkek seklinde yatiyolar anlamadim ki?
Ha görsel açidan bi sakincasi yoktu tabii o ayri :utaniem:[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...