Laorx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 emrah saçları yapmış ,direk gördüm:D:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 evet bu bölüm sarışın bi bomba nasıl adamın aklını alır öğrendik itiraf ediyorum benimde aldı.....[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya marissa benim gözümden düştü. daha önce enrique iglesias'in addicted klibinde oynamış.dün gece number one'da yayınladılar klibi.diyorum ben bu kızı bi yerden tanıyorum.sonunda buldum marissa olduğunu.[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Neydi o sarışın öyle. Off...[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ryanda patladı oh oh. ben ilk defa izledim beğendim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: W3r3wolf, 15 Ekim 2004 22:14 tarihinde demiş ki: Neydi o sarışın öyle. Off... seth'in ananesi:-p[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 off salak bu ryan. tam kıvama gelmişken marissa.. gitti 24 yaşındaki hatunla olur mu be. gerçi hatun feci yavşadı buna ve taş ötesiydi, ama marissa yakaladı. marissa da luke a gitti tabi ve.. gerisini anlatamicam ya çok sinir bir bölümdü. luke la gitti şey etti işte! ryan'a da çok geç kaldın dedi. ryan tabi kaldı bir şey gibi hatunun kapısının önünde. anlatamicam bu bölümü.. bu arada şunu da söyliyim, seth ile summers'ın arası kızışıyo. ryan'ı geçtim artık ben zaten, aptallığına doymasın. seth bir numara.. marissa ile ryan'ın arası zor olur bundan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 abi öyle bi kadına karşı koyacak erkek erkek değildir. bu bizim genlerimizde yazıyo abi.bunun iradeyle falan ilgisi yok.[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bari icraat yapsaydı pilava giderken eldeki bulgurdan oldu ,yada onun gibi bişey[signature][hline]çoktan bozuldu temiz kalpler alemdeeeeeee,incitildi kırıldıııı aldatıldıı aşkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Gabe_Logan, 15 Ekim 2004 22:20 tarihinde demiş ki: off salak bu ryan. tam kıvama gelmişken marissa.. gitti 24 yaşındaki hatunla olur mu be. gerçi hatun feci yavşadı buna ve taş ötesiydi, ama marissa yakaladı. marissa da luke a gitti tabi ve.. gerisini anlatamicam ya çok sinir bir bölümdü. luke la gitti şey etti işte! ryan'a da çok geç kaldın dedi. ryan tabi kaldı bir şey gibi hatunun kapısının önünde. anlatamicam bu bölümü.. bu arada şunu da söyliyim, seth ile summers'ın arası kızışıyo. ryan'ı geçtim artık ben zaten, aptallığına doymasın. seth bir numara.. marissa ile ryan'ın arası zor olur bundan sonra.. yaw çok güzel anlatıyon bana yalan rüzgarı 15.sezon 8.bölümde ne olduğunu anlatırmısın?:-p[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 SET KOHEN adamım ayrıca seth cohen The Ring'de ufak bır role sahıptır yanı gelecegı olan bır oyuncu ayrıca dızıdekı en baba karakter bence 8)[signature][hline]legend never die only change , vilt. Kızgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 galıba summer seth ten hoslandı ama yıne değişmez o[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 onu babaneme sormam lazım :D ya bu bölüme harbi gıcık oldum anlatasım gelmiyor açıkçası. yine de kısa bir özet geçeyim.. kirsten'in babasının doğumgünü var, yani seth'in b.babası. neyse bunlar bir parti hazırlıyor ve orada seth'in b.babasının 24'lük taş gibi kız arkadaşı ile tanışıyolar. daha sonra bu hatun ryan'a yakıyor abayı.. neyse ryan işteyken marissa geliyor ve "ne yapam? sana mı yoksa luke'a mı varsam?" der gibi birşeyler zırvalıyor ve ryan "ben buna karar veremem" diyor.. arada pek bir atraksiyon yok zaten. sadece seth'in b.babasının 24'lük kız arkadaşı ryan'la öpüşüyor bir yerde o kadar. bu arada sandy kirsten'e işi bırakması yolunda tavsiyede bulunuyor. o.c. den gideriz başka yere taşınırız falan diyor. zaten o.c. ye kirsten'in annesinin hastalığı üzerine gelmişler.. daha sonra sandy kirsten'in babasına, kirsten'in artık onun yanında çalışmak istemediğini söylüyor ve bu yüzden kirsten ile babasının arası açılıyor, babası kirsten'in istifasını istiyor vs. vs. bu arada summers partiye kendini seth'e davet ediyor. summers, seth'i sallamam, orda zenginlerle tanışırım mantığı ile partiye gelmeyi kabul ediyor.. ve o lanetli parti! sadece ryan açısından tabi :). partide kirsten ile babasının arası düzeliyor. 24'lük hatun (ismi gabby mi neydi, bak nickimle alay etmeyin :D) hala ryan'a yazıyor. partiye marissa sutopçuyla geldiğinden bizim emrah (burdaki tavırları aynen emrahtı!) marissa'ya gözükmemek için odasına kaçıyor ve odaya gabby geliyor! tabii bizimki kendini tutamıyor karşısındaki granite karşı :). bunlar tam olaya bodoslama girmişler, marissa odaya girmez mi! ordan sonrası malum zaten. marissa tabii aldatılmış hissetiğinden "allah mısın lan sen? tek senmi aldatabilirsin?" mantığıyla luke'a "hadi luke gidek senin eve" diyor ve.. aargh anlatamicam! anlayın gerisini evde neler oluyor.. ryan emrah pozlarında geceye devam ediyor. bu arada seth summers'ın sırf zenginlerle tanışmak uğruna partiye gelmeyi teklif ettiğini çoktan anlıyor ve summers'a bundan rahatsız olduğunu belirtiyor. orada bir atraksiyon sonucu seth, summers'ın 6. sınıfta yazdığı bir şiirin ilk 3 mısrasını okuyor ve o anda summers'ta bir elektrik oluşuyor. "allahım bu çocuk bana abayı milattan önce yakmış" diye düşünüp orada seth'i dudağından öpüyor! (1 numarasın seth!) daha sonra parti dağılıyor, luke marissa'yı eve bırakıyor ve ryan marissa anahtarlarını ararkene marissa'nın yanına geliyor. tam olayı açıklicakken "çok geç kaldın" diyor ve bizimki tam bir emrah modundan marissa'nın arkasından bakakalıyor! ahanda böyle bir bölümdü. özet dedik yine destansı oldu :).. bu arada gabby denen "özel konuk" un gerçekteki ismi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Seni mi seçeyim onu mu seçeyim tadında davsın muhabbetleri ilk defa baydı bu bölümde. Ayrıca azmo sende her bölüme ayrı bi güzel diyosun otobüsten inip yetişmek için yırtıyorum kendimi. Para mı aldın yapımcılardan nedir :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya o 24 luk hatun gelse valla bırak marissayı ki bunlar daha yazış aşamasında 2-3 yıllık çıktığın kızı aldatırsın yani o biçim bi hatun... zaten o durumda bişi yapmam diyecek adam yoktur piyasada... şimdi bikaç kişi yok abi ben yapmam der de bakmayın o kız o pozisyonlara girsin önünüzde bir anda emrah gibi bakmaya başlarsınız :P[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ama emrah öyle birşey yapmazdı! "bacım sayılırsın, kankamın babanesi olacaksın" der bırakırdı orda :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya ryan arada acilarin cocugu gibi bakislar atiyo, onlara kil oluyorum. mmmm der gibi bakiyo dudaklarini falan bukuyo. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Azmoya MSN de dedim buraya da yaziim eger o Rayın yerinde bir Türk Evladı :P olsaydı : Sarışın Hatun , Summer, Marissa, Marissanın Annesi ne bileyim daha ne kadar hatun varsa hepsiyle beraber olurdu :D[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 of son bölümdeki kızlar hasta etti beni..... bunlari gorup okulaa gidince karamsarlığa düşüyorum :D[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya iyide bu sethin baloda kaldırdığı hatun noldu hiç bahsetmiyolar[signature][hline]çoktan bozuldu temiz kalpler alemdeeeeeee,incitildi kırıldıııı aldatıldıı aşkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: -Mandrake-, 16 Ekim 2004 20:34 tarihinde demiş ki: ya iyide bu sethin baloda kaldırdığı hatun noldu hiç bahsetmiyolar o kız sadece o bölum içinde sanırım cunku seth senı bı daha goremıcem mı falan dıye soruyodu kıza.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Şu tahitiye yelken açan kız. Tam demiştim seth e göre birini buldular sonunda diye, ama bu bölümde romantik ayaklara yatarak summer la şiir olayına girdiler. Yok abicim, o kız seth i bozar. Delikanlı adam bi kere :) said: behran, 16 Ekim 2004 19:04 tarihinde demiş ki: of son bölümdeki kızlar hasta etti beni..... bunlari gorup okulaa gidince karamsarlığa düşüyorum :D Merak etme seneye umuttepeye taşınınca bizim de gözümüz gönlümüz açılacak. Gerçi sen mezun oluyordun dimi :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: axedice, 16 Ekim 2004 20:48 tarihinde demiş ki: Şu tahitiye yelken açan kız. Tam demiştim seth e göre birini buldular sonunda diyeburdan anladığım kadarıyla seth dierleri kadar çapkın deil öle mi? loser mı? önceki bölümlerin hiçbirini izlemedim de o yüzden soruyorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ehm seth kendini koruyamayan,kafası fazla çalı$mayan bi arkada$ımız =) ki biz bunnara genellikle loser dioruz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 marissa sucks [signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 16 Ekim 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar