nameless Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Menuetos sadece tek diskete sığan bir işletim sistemi internete girebilme gibi özellikleri de var, günlük kullanım için pek uygun değil ama merak için bakılabilir[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 İlginç hakkaten, bir bakayım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 NTFS desteği olması müthiş. Windows çöktüğnde çok işe yarayacak.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ben knoppix'i tercih ederim şahsen, eğer zor durumda kalmış ve elimin altında kurulum gerekmeden kullanabileceğim bir OS gerekiyorsa, ama bu projenin farklı bir boyutu vardı, o da ASM ile kodlanmış olması. Bu konuyu wanderer1985'in daha evel açtığını hatırlıyordum, o konuda Criminal'ın biri ile tartıştığını da. Ama o kişinin Qui olduğunu hatırlıyamadım. (Kusura bakma Qui :)) Hafızam zayıflıyor sanıyorum. Buyrun daha evel açılan o konunun linki. http://forum.paticik.com/view.php?id=72927[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Br LFS çekip, kendiniz tek disketlik ( ya da istediğiniz medyalık ) Linux yapabilirsiniz. Zaten 6-7 senedir Peanut Linux falan var etrafta. Tek disketlik herşeyi yapan ( apache, squid bile var ) Linux dağıtımlar mevcut :) Onun yanında QNX falan da tek disketlik işletim sistemleri. :D Bir de asm ile kodlanmış bişey vardı gerçekten, süper grafik arabirimi falan vardı :) Unuttum adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar