Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 arkadaşlar çok pis melankoli yaptım kendime,nedeni fasa fiso, sizden ricam melankoliye kapıldığınızda ne yaparsınızda kurtulursunuz? kardeşinize bi yardım edin sevaba girin...[hline]yüce allahım noolurdu sanki etrafıma bi iki taneböyleveşu şekil insan serpiştireydin? ayrıca: Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki: her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 muzik dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 içerim sora bi daha içerim[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 müzik oyun chat olmadı ehm.. yaparım bişiler kafa daıtıcak.. :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 içki içiyoruz burda arkadaşın elinde şarap var benimkinde bira var unutmaya çalışıyoruz bazı şeyleri ama daha da çok koyuyor[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 müzik dinleyince daha bi beter oluyorum ben nedense :)[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 olmadı bi daha içip iiice bunalırsın :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ah ulan ah kafama ediyimi mp3 arşivinde bi tane gaz şarkı yok hepsi "öl geber" içme olayı ebeveynler saolsun asla! bakalım bi formül bulucaz...[hline]yüce allahım noolurdu sanki etrafıma bi iki taneböyleveşu şekil insan serpiştireydin? ayrıca: Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki: her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Dışarı çıkarım, arkadaşlarımla buluşurum, alışveriş yaparım hatta :-P Hiç birini yapamıyorsam yemek yaparım. Bazen yaptığım yemeği yemediğim bile olmuştur, maksat oyalanmak, kendine gelmek, bir şeye odaklanmak.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 kitap oku bosalt kafani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Yürürüm ben ama baya yürürüm yorulana kadar. Sahile falan yakınsan al walkman/discman yürü biraz. Baya kafa dağıtır.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bu arada çok saolun önerilere praw,benim içinde çek bi fırt şişeden... müzik ki ne müzik,gençliimi yedi la bu müzik olayı :)) aha annemde geldi tam oldu sırtımdaki siyah nokta/sivilceleri sıkıyo,ben burda kendimi duvarlara vurma moduna gelmişim o sırtımı oyuyo :D[hline]yüce allahım noolurdu sanki etrafıma bi iki taneböyleveşu şekil insan serpiştireydin? ayrıca: Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki: her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Yatağa yat ışığı da kapa. İçini boşalt(ağla kusma) kendi kendine konuş. Sonra uykuya dalmaya çalış. Uyandığında hemen bir arkadaşını ara uzun uzun konuş. NOT:öncekileri yapmadan arkadaşını ara seçeneğine atlasan da olur ama ilkinin etkisi daha iyi.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Tavana bak düşün düzelirsin. ( sakın yapma :) ) Zamanla çıkıosun melankoliden ama zor yani bana da oluyo..[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 öneriler için saolun şimdi pek içimden gelmedii hatta takatim olmadıı halde gitarı elime aldım,don't cryı çalmaa çalışıyım bi,hiç olmadı bişiyi başrmanın verdii gazla biraz olsun sıyrılırım felsefesini benimsedim.[hline]yüce allahım noolurdu sanki etrafıma bi iki taneböyleveşu şekil insan serpiştireydin? ayrıca: Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki: her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 sktret herseyi uyu, kalkınca pırıl pırıl olursun[hline]Dresquin, 14 June 2003 15:10 tarihinde demiş ki: Hastasıyım tecrübe çukurlarının!Yürüyesiniz! -Wissy, 14 June 2003 16:11 tarihinde itiraf etmiş ki kendisi : *! igrenctir.. * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 yada bi arkadasına kalmaya git, sora karılı kızlı programlar yapıon, bisiin kalmaz[hline]Dresquin, 14 June 2003 15:10 tarihinde demiş ki: Hastasıyım tecrübe çukurlarının!Yürüyesiniz! -Wissy, 14 June 2003 16:11 tarihinde itiraf etmiş ki kendisi : *! igrenctir.. * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 yok bide bugun 2gibi kaktım öglenleyin,uykununzerresi yok... sinir sistemi altust zati cumadan beri. hayır karnede 3.44 ortalama yapmışım ışıl ışıl olmam lazım ama hafif psikozlu manikdepresifmiyim neyn? (bi haftadır kendersever in wonderland tadındaydım,bi anda böyne oldum)[hline]yüce allahım noolurdu sanki etrafıma bi iki taneböyleveşu şekil insan serpiştireydin? ayrıca: Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki: her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Netten tavla okey vb. oyna.. Git di$ari cik.. En olmadi otur agla yani ne olacakki?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 mesela git fişlere birlikte lojmanlarda radyo yayını yapın, pırıl pırıl olursun[hline]Dresquin, 14 June 2003 15:10 tarihinde demiş ki: Hastasıyım tecrübe çukurlarının!Yürüyesiniz! -Wissy, 14 June 2003 16:11 tarihinde itiraf etmiş ki kendisi : *! igrenctir.. * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Aman ya.. I see a red door and I want it painted black No colors anymore I want them to turn black I see the girls walk by dressed in their summer clothes I have to turn my head until my darkness goes Oneririm :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 aha valla kulak memesi kıvamına geldim..şerefsizim geldim,aha işte istem dışı pink floyd-what do you want from me çalmaya başladı,hüngür hüngür tam kıvamdayım... az sonrada yogurt kıvamına gelir sızarım (inşallah)[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 buarada wissy abi,şarkı kimin/adı ne? güzel sözleri[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bak simdi, ışıı kapa tv yi ve bilgisayarda pepe efemi açık bırak yataa uzan, direk sızıcan[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 rolling stones- paint it black o şarkı.. feci tavsiyedir benden de..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar