Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kill limit değişikliği.


Alo-matik

Öne çıkan mesajlar

Bence 50 bayar 30 a alıştığımdan mıdır bilmiyorum ama 20 olduğu zaman çok az geliyor 40 olduğunda ise fazla sanırım alışkanlık ama yinede değiştirilmemeli çünkü pusanlar oluyor 50 olursa o insanları o haritada o kadar süre çekmek zorunda kalırız böylesi daha iyi. Hem birde rekabet açısından da bence 50 fazla olur çünkü iyi olan zaten kopar gider oyunun kalan kısmı harita bitsede yeni haritada geçsem adamı tarzında bayık bir hal alır, 30 da fazla kopma olmuyor en azından.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet benimsedik tabiki. Gecenin ucunde attigi msjlarin bir kacini hatirlayinca hele :P ama soldatta gordugum ilk iyi oyuncu oydu. O yuzden insan gibi oynamiyo dedim oyunun icinde. Nebulada alirdi ruger i eline milleti darmadagin ederdi. saklanip ates etmek zorunda kalirdik.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
skyly, 24 Şubat 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
evet benimsedik tabiki. Gecenin ucunde attigi msjlarin bir kacini hatirlayinca hele :P ama soldatta gordugum ilk iyi oyuncu oydu. O yuzden insan gibi oynamiyo dedim oyunun icinde. Nebulada alirdi ruger i eline milleti darmadagin ederdi. saklanip ates etmek zorunda kalirdik.


terbiyesizler birde itiraf ediyor
saklanıp pusu kurduklarını
alçaklar[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...