Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 çoğu serverde 30 ama az önce 50 lik bi serverde oynadım çaya zevkliydi. pati serverinin de 50 olmasını öneriyorum.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Çok fazla kişi olunca zevkli olurda paticikte fazla kişi genellikle olmuyo yani 10 u aştığımızı çok nadir gördüm zaten zırt pırt gidio server bence 30 daha mantıklı[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 50 güzel olur bence rekabet daha çok artar çünkü 30 çok çabuk bitiyor.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 tüm haritalar olduğu için map cycle da, tekrar aynı haritaya gelmek için çok zaman oluyo bi haritaya tam alışıyon o harita bitiyo bu durumdada.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Haritaya alışmak? ilginç.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Evet haritaya alışmak gerekiyor :) Alomatik'e katılıyorum. Bencede 50 fln olabilir ben şahsen iyi oynayamıyorum zevk alamadan oyunu bitiriveriyorlar :([signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 kondisyon ister 50[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Arkansis, 21 Şubat 2005 20:25 tarihinde demiş ki: kondisyon ister 50 senin için degil uydurma bi kere[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bence 50 bayar 30 a alıştığımdan mıdır bilmiyorum ama 20 olduğu zaman çok az geliyor 40 olduğunda ise fazla sanırım alışkanlık ama yinede değiştirilmemeli çünkü pusanlar oluyor 50 olursa o insanları o haritada o kadar süre çekmek zorunda kalırız böylesi daha iyi. Hem birde rekabet açısından da bence 50 fazla olur çünkü iyi olan zaten kopar gider oyunun kalan kısmı harita bitsede yeni haritada geçsem adamı tarzında bayık bir hal alır, 30 da fazla kopma olmuyor en azından.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: skyly, 21 Şubat 2005 23:27 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 21 Şubat 2005 20:25 tarihinde demiş ki: kondisyon ister 50 senin için degil uydurma bi kere ne yani ben insan değilmiyim ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 soldatta pek insani davranmiyorsun vallahi[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 alla allaaaa[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 pff saka yapiyorum sanki anlamadin.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 boşver skyly alış sende artık. biz onu böyle benimsedik...[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Bi Kru yu benimseyemedik[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 evet benimsedik tabiki. Gecenin ucunde attigi msjlarin bir kacini hatirlayinca hele :P ama soldatta gordugum ilk iyi oyuncu oydu. O yuzden insan gibi oynamiyo dedim oyunun icinde. Nebulada alirdi ruger i eline milleti darmadagin ederdi. saklanip ates etmek zorunda kalirdik.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 batırdınız güzelim konuyu...[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 vallahi özür dileriz. Gercekten..[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Biz batırdık Alomatik temizleyecek. Aynı zamanda Moleküllerinde Bulunan eşsiz Parfüm partikülleriyle konunuza mis gibi ferahlık katacak. Batırmak güzeldir... Alomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 600. mesajın gücü bi başka oluyo zaten... deepnote: formülüme laf yok.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: skyly, 24 Şubat 2005 22:46 tarihinde demiş ki: evet benimsedik tabiki. Gecenin ucunde attigi msjlarin bir kacini hatirlayinca hele :P ama soldatta gordugum ilk iyi oyuncu oydu. O yuzden insan gibi oynamiyo dedim oyunun icinde. Nebulada alirdi ruger i eline milleti darmadagin ederdi. saklanip ates etmek zorunda kalirdik. terbiyesizler birde itiraf ediyor saklanıp pusu kurduklarını alçaklar[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Arkadaşlar Buras Ciddi Bir Müessese, geyik yapmayalım[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 evet arkadaşım sen kapının ordaki bekleme yapma ! devam edin[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ahaha iste arkansis.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 sensin o[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar