Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 fenerliler bi soguk su içsin relax olun 2. yarı 4 tane atacaz. zaragoza ters geliyo bize ya çok çirkin bi futbol oynuyo ayrıca. serkan-selçuk-ümit 3'lüsü oldukça bu takım bişey yapamaz. ikinci yarı mehmet yozgatlı ile pvh yi koysa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Zor..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 fistan serkan'ın nesi var anlamadım adam elinden geleni yapıyor her yere yetişiyor daha ne yapsın? + valencia elendi sayılır uefa'dan.[signature][hline]nothing [Bu mesaj uncla tarafından 24 Şubat 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 uncLa penaLty shootoutmuş o :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 o golde rüştü'nün ne suçu var ki? adam öyle bir yere attı ki top direğe çarpıp girdi. ilk yarı bitti, fener kötü oynadı ama inşallah 2. devre düzelir de kazanır. ülke puanı açısından çok önemli çünkü. bir de 3 kulvarda devam edip takımın yorulması bize yarayabilir ama ülke puanı öncelik tabii ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ya o steau'nun sahasında bişi var rakip takımlar oynayamıyor...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 üLke puanLarını bir tek tutti frutti de severdim , kaLsın istemiyorum[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: uncla, 24 Şubat 2005 22:35 tarihinde demiş ki: fistan serkan'ın nesi var anlamadım adam elinden geleni yapıyor her yere yetişiyor daha ne yapsın? + valencia elendi sayılır uefa'dan. armut atar gibi pas atıyo, çok sert dalıyo gereksiz yere. iki orta yaptı topu kaldıramıyo adam. sağ kanada acil mehmet yozgatlı ve onun ortalarını gol yapacak pvh lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Diablo, 24 Şubat 2005 22:10 tarihinde demiş ki: fener ölmüş aglıyanı yok bu ne ya zaragoza cok gusel oynuyo walla.fener bitmiş fb avrupada nzm vardı ki tükendi?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 dyna +1 pvh'yi kimin yerine alacak alırsa onu merak ediyorum :)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: fortinbras, 24 Şubat 2005 22:37 tarihinde demiş ki: ya o steau'nun sahasında bişi var rakip takımlar oynayamıyor... yürürken sakatlanabiliceğin bi zemin var. yeter mi?[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker -- Bayat , 23 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Tek elle yazmak zor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 türkiye liginde lider bulunan bir takımın ispanyada 13. sırada yer alan zaragozaya karşı bir varlık gösterememesi türkiye liginin içler acısı bir durumudur...[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Rivaldo deil Rooooooooooooooneyy çakmıştı :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 pvh yi nobrenin yerine alcak. serkanın yerinede mehmet yozgatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ben de onu diyorum işte adamlar alışmış orada oynamaya ama rakip oynayamıyor bence Uefa orada o saha düzeltilmeden maç oynatmamalı rakip takımların hakkı yeniyor bence tamam futbolcu adam her sahada oynar da ne bilim gene de haksızlık gibi geldi bana...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 gerçekten ya nasıl bi uçurumdur bu bide gelen yabancılar konuşur hep türkiye liginin avrupa liglerinden kalite olarak bi farkı diye peh.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 zaragoza güzel oynuyo diyenlere neremle güleyim onu düşünüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 rooney gördüğüm ilk ve tek frikik golü fb maçındaki.[signature][hline]nothing [Bu mesaj uncla tarafından 24 Şubat 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: uncla, 24 Şubat 2005 22:44 tarihinde demiş ki: gerçekten ya nasıl bi uçurumdur bu bide gelen yabancılar konuşur hep türkiye liginin avrupa liglerinden kalite olarak bi farkı diye peh. onLara verdikLeri paraLarı bana da verseLer bende her gittiğim Lige kraL derim[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Fistan, 24 Şubat 2005 22:44 tarihinde demiş ki: zaragoza güzel oynuyo diyenlere neremle güleyim onu düşünüyorum ben seyir zevki açısından güzel değil ama akıllı oynuyorlar doğru sonuca giden her yol mübahtır ;)[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 peki bakınca kim daha iyi oynuo?fener kotu oynuo zaragoza iyi oynuo gibi gozukuo.sonuöta biz öyle goruyoruz fenerin bişi yaptıgı yok[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: fizban, 24 Şubat 2005 22:43 tarihinde demiş ki: rooney sayılmaz. o maçta zaten 50 tane yemiştik. hem onda süper vurmuştu winningdeki gibi kaleye adam koymadan o topu çıkartamazdı ehe Winning dedin de orda pis çakarım frikikten.Beckham ownz :) Ha istersen adam koy onun da çaresi var :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 rooney'ninde gördüğüm ilk ve tek frikik golü fb maçında attığı.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Doğru frikik kabiliyeti pek yok.Winning de de öle :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 2 takımda çok kötü oynuyor bence. zaragoza savio'nun sayesinde frikik kazanıp attı o kadar. hiç pozisyon olmadı nerdeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar