uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: silverhelm3, 26 Şubat 2005 01:32 tarihinde demiş ki: neyse ya bosverin yine dandik bi tartısmaya dogru ilerliyoruz.bence fazla uzatmayalım. [signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 lol[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bencede lol.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 napiim onlar gelio ustume ustume :D[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 uzatmayalım dediğin an noktayı koy yani benim yaptığım gibi.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 .[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 türkiye ligi kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ne diyorsun silverhelcim ben mi geldim senin üstüne he tartışalım ne konuda tartışmak istersin[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Sen de birşey yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 adamlar bize g.tlerinle gülüyo ...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 şaka gibisiniz varya...nasıl gs yi savunuyosunuz ya...durum ortada sizden katbekat üstünüz...tek sorunumuz takımdaki adamların avrupada kendilerine güvenememesi...kasılması rahat oynamaması...ama zamanla onuda atarız üstümüzden.. bu yenilgi iyi oldu.....kim neymiş ne değilmiş iyice ortaya çıktı takımda....daum dan şimdiki en büyük beklentim tuncayı takımdan kesmesi... transferde nasıl olsa takım coşucak seneye daha iyi bi avrupa turuna çıkarız...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 eet seneye carlosu alcakmışınız zaten kim tutar sizi be.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 hea tuncayı kesmesini bekliyorsun. türkiye liginin düşme potasındaki takımları yenerek takımının iyi olduğunu düşünüyorsun. fenerbahçenin kayda değer bir başarı elde edemediğini hala görmüyorsun. r. carlos muş bilmemne. r. carlos değil tevez zidane gelse hiçbirşey olmaz şu başınızdaki adamların kafasıyla. bizden katbekat üstün olduğunuzu savunuyorsun ama sizi bu sezon oynanan maçta yendiğimizi unutuyorsun. galatasaray'ın inanılmaz formda olduğunu görmüyorsun. mando sen futboldan anlamıyorsun. kusra bakma. senin yorumuna kim saygı gösterir ki sen kör fanatikliğe devam edersen.[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Sen de birşey yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Real Madrıd formasını cıkarıp hepsı febe forması gıyse genede basarılı olamaz febe onlar ıcın turk hakemler lazım.[signature][hline]every step that i take is another mistake to you. i've become so numb i can't feel you there.i want to be more like me and be less like you but i know you where just like me and it's so dissapointing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 walla doru soluosunuz bnce de su andaki performanslara gore gs daa ii we sampionluu hiç bi zmn bıraqmaz pesinden koscaqtır we sonunda alcaqtır[signature][hline]Saygılarımla.... Xeir................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bu ne ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 türkiye'de en iyi kadro fenerde ama en iyi takım galatasaray. fenerin türkiye'de gelene gidene golleri çerez gibi atması avrupada titremesi bundandır.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya onu bunu bırakın bugün bi bjk'liye. bjk türkiye'nin 3. başarılı ve 3. büyük takımı dedim güldü bana dedim say başarılarını klubün, neye göre fb ve gs'nin önünde yer alıyor bjk. gülmeye devam etti cevap veremedi. ben de yarıldım bunun üstüne.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: LvL_Sabo, 26 Şubat 2005 18:53 tarihinde demiş ki: ya onu bunu bırakın bugün bi bjk'liye. bjk türkiye'nin 3. başarılı ve 3. büyük takımı dedim güldü bana dedim say başarılarını klubün, neye göre fb ve gs'nin önünde yer alıyor bjk. gülmeye devam etti cevap veremedi. ben de yarıldım bunun üstüne. ben olsam ben de aynı şeyi yapardım:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar