Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Top 10 En Sacma Black Metal resimleri

Draven

Öne çıkan mesajlar

Bunların düzgünü de yoktur bence. Saçma sapan işler. Metal müziği çok severim ama tipleri görünce bu kadar mal olabilceklerini düşünmedim.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

müziklerde sorun yok ama bu makyajlarla prim mi yaptıklarını sanıyorlar? yada kendi hedef kitleleri var sanırım.

ilk önce makyajlı hallerini gören insanlarda ön yargı oluşuyor, onun ıcın bence kötü diyebilirim. pek bm grubu dınlemedım ama cof iyidir bence. zaten makyaj en cok dani ye yakışıyor dikkat ettiyseniz :)[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
333, 26 Şubat 2005 17:11 tarihinde demiş ki:
müziklerde sorun yok ama bu makyajlarla prim mi yaptıklarını sanıyorlar? yada kendi hedef kitleleri var sanırım.

ilk önce makyajlı hallerini gören insanlarda ön yargı oluşuyor, onun ıcın bence kötü diyebilirim. pek bm grubu dınlemedım ama cof iyidir bence. zaten makyaj en cok dani ye yakışıyor dikkat ettiyseniz :)

biraz bişiler bilsen kırıntı kadarcık manyaj demessın zaten. konuyu bılmeyeler ciddi yorum yapmasın. eğlence amaçlı açıldığı soylenıyor zaten.[signature][hline]Shaem
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...