Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Top 10 En Sacma Black Metal resimleri

Draven

Öne çıkan mesajlar

ehue ztn ben black metal resimlerini pek beğenmem dimmu borgirin spiritual black dimensions mı ne o albümün kapağını sırtıma düşünmem dışında :) bi de grup isimlerini yazdıkları harfler çok hoş yani covenant in yazılışına hastayım öle yazsam keşke :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

old man's child
dimmudaki kel abim
bi de satyricon fena deilmiş ya :P[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

süper ya yarıldım ahauhau

said:
"Go black metal Frodo, go!"
"He's a fucking black metal farmer! Jesus Christ this picture is gay. What's up with the hooded avenger in the back? And who is that goliath motherfucker? Holy shit that guy is huge! Don't fuck with Gorgoroth man!"
"What exactly is going on here? Is this the new WWF tag-team?"

bunlar baya güldürdü.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Sosyal ağlarda paylaş

hehueh he is a fucking black metal farmer ! çok iiymiş :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

konusu ayip gunah said:

bana göre en sağlam kulak yormayan black metal grubu Immortal'dır

ayrıca black meta çöp filan deildir ... her müzik türüne saygı duymak gerekir .. dar görüşlülük çöp tür ![signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]

[Bu mesaj HellHound tarafından 25 Ağustos 2004 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence hepsi çok güzel resimler
arşivime attım hemen bir iki tanesini
bide saygı duyarım ama çok komik gelmedi bana
kopucak derecede de hiç değil bence
bu arada müzik tarzıyla dinin hiç bir alakası yok
ama genelde şu dinden adamlar şu müziği sever diye bir kalıplaşma var[signature][hline]I have no options left again.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...