Draven Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Burda Aksam aksam karnima agrilar girdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ehue ztn ben black metal resimlerini pek beğenmem dimmu borgirin spiritual black dimensions mı ne o albümün kapağını sırtıma düşünmem dışında :) bi de grup isimlerini yazdıkları harfler çok hoş yani covenant in yazılışına hastayım öle yazsam keşke :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Puahahahhahahaha:D:D:D yorum yok:D [signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 24 Ağustos 2004 02:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 old man's child dimmudaki kel abim bi de satyricon fena deilmiş ya :P[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 10 numaralı resimdeki mesaj kopardı :D "He looks like a fuckin' black metal Comanche!"[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 süper ya yarıldım ahauhau said: "Go black metal Frodo, go!" "He's a fucking black metal farmer! Jesus Christ this picture is gay. What's up with the hooded avenger in the back? And who is that goliath motherfucker? Holy shit that guy is huge! Don't fuck with Gorgoroth man!" "What exactly is going on here? Is this the new WWF tag-team?" bunlar baya güldürdü.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hehueh he is a fucking black metal farmer ! çok iiymiş :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helm Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Black Metal = Çöp[signature][hline]In Your Eyes You Are Alive But In My Eyes You Are A Lie... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
himmelberget Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 sozum ona, en azindan taytlari yok. sitenin de icerigi belli, dogaldir bu yaklasim, birsey kazandirmaz ki bu sitenin de vizyonu bellidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Immortal sağlamdır ama. Immortal - Damned In Black. Dinleyelim.[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50) Baba : Bu konuyu meclise götürebiliriz. (23:53) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 konusu ayip gunah said: bana göre en sağlam kulak yormayan black metal grubu Immortal'dır ayrıca black meta çöp filan deildir ... her müzik türüne saygı duymak gerekir .. dar görüşlülük çöp tür ![signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] [Bu mesaj HellHound tarafından 25 Ağustos 2004 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 infected rulez![signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 eheh en komiği natural jedinin koyduğu =)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bunlar Ataist Demi Yani Allah Tanimiyolar demi?[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ataist deil ateist ayrıca black metalin olayı allah tanımamak falan değil şeytana tapmak gibi bişey saçma sapan bişey.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben ataisti allaha inanmayan diye biliyorum senin dediginde satanizim ben ole biliyorum[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 zaten o da ataist değil ateist demiş. sonrada black metal ateizimle alakasız demiş =)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 su ben metal dinliyorum sataniz olmam lazım alaa da inanmam diyen tiplere çok gülüyorum ya :) bu arada natural jedi ın koyduğu resim süper hhahaha :D[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 +1 aşmış resim tam duvarlık[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bence hepsi çok güzel resimler arşivime attım hemen bir iki tanesini bide saygı duyarım ama çok komik gelmedi bana kopucak derecede de hiç değil bence bu arada müzik tarzıyla dinin hiç bir alakası yok ama genelde şu dinden adamlar şu müziği sever diye bir kalıplaşma var[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hı ama yazılar komik:)[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 koimk baya :)[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Immortal güzel gruptur dalga geçmeyiniz. Gerçi görünce bende yarıldım ordaki şişman amcaya ama neyse artık :) Ha bu arada ısrarla Damned In Black albumlerini dinleyiniz oldukça güzel her şarkısı albumdeki[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 tıplere bak :D[signature][hline]Yok Olcak Topıcmıydın Beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… himmelberget Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Natural_Jedi, 24 Ağustos 2004 16:09 tarihinde demiş ki: ataist deil ateist ayrıca black metalin olayı allah tanımamak falan değil şeytana tapmak gibi bişey saçma sapan bişey. evladim, sen cok kitap oku, az konus oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 infected rulez![signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 eheh en komiği natural jedinin koyduğu =)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bunlar Ataist Demi Yani Allah Tanimiyolar demi?[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ataist deil ateist ayrıca black metalin olayı allah tanımamak falan değil şeytana tapmak gibi bişey saçma sapan bişey.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben ataisti allaha inanmayan diye biliyorum senin dediginde satanizim ben ole biliyorum[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 zaten o da ataist değil ateist demiş. sonrada black metal ateizimle alakasız demiş =)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 su ben metal dinliyorum sataniz olmam lazım alaa da inanmam diyen tiplere çok gülüyorum ya :) bu arada natural jedi ın koyduğu resim süper hhahaha :D[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 +1 aşmış resim tam duvarlık[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bence hepsi çok güzel resimler arşivime attım hemen bir iki tanesini bide saygı duyarım ama çok komik gelmedi bana kopucak derecede de hiç değil bence bu arada müzik tarzıyla dinin hiç bir alakası yok ama genelde şu dinden adamlar şu müziği sever diye bir kalıplaşma var[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hı ama yazılar komik:)[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 koimk baya :)[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Immortal güzel gruptur dalga geçmeyiniz. Gerçi görünce bende yarıldım ordaki şişman amcaya ama neyse artık :) Ha bu arada ısrarla Damned In Black albumlerini dinleyiniz oldukça güzel her şarkısı albumdeki[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 tıplere bak :D[signature][hline]Yok Olcak Topıcmıydın Beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
himmelberget Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Natural_Jedi, 24 Ağustos 2004 16:09 tarihinde demiş ki: ataist deil ateist ayrıca black metalin olayı allah tanımamak falan değil şeytana tapmak gibi bişey saçma sapan bişey. evladim, sen cok kitap oku, az konus oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar