Gazanfer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 dvd writer almayı düşünüyorum. ama dvd ile hiç alakam olmadığı için baya kafam karıştı. yardımcı olursanız sevinirim. - şimdi bi sürü standart var anladığım kadarıyla. dvd-r dvd+r dvd-ram falan filan... nedir bunlar? alacağım writer'ın hepsini desteklemesi gerekir mi? - region derdi var bi de sanırım. hiç kastırmadan efendi gibi firmware update ile herşeyi okusun yazsın istiyorum. ne önerirsiniz? - gördüğüm kadarıyla şu an piyasadakilerin hızları 2x 4x civarında. zamanında ilk cd writerlar çıktığında da bunlar deli bi fiyatla satılırken 1-2 ay sonra 10-20 hızlıları yarı fiyatına satılmaya başlanmıştı. yine öyle olmasından korkuyorum. almak için kötü bi zaman mı? - 4.7gb'lik dvd ler benim bildiğim. ama nette bakarken 8gblik writerlar gördüm. ben bunlardan alsam ve 8gblik dvd yazsam bunu sıradan bi dvd playerla izleyebilecek miyim? başka nelere dikkat etmeliyim? marka model tavsiyelerine ihtiyacım var mümkünse. teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar