madjai Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 slm beyler ya mopta npcleri öldürüken bi kaza sonucu öldüm... daha sonra adamim imperial on leave konumuna geçti şimdi imp. görevleri yaptim fakat bu durum geçmedi nasil kurtulabilirim. ya bide overt ta mi covertta mi saldiriya açık oluyoduk?[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 overta saldiriya aciksin nami dier declare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ya peki bu tef düzeltilmedi mi? ben hala npc ye saldirinca tef aliyom...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Eskiden iki tane vardı Overt, Covert Artık 3 tane var, special force, combatant, on leave Special force: playerlara, karşı faction npc lere dalabilirsiniz, playerlar, karşı faction npc ler size direk dalabilir. Combatant: playerlara dalamassınız, onlar da size dalamazlar(tef alsanız bile), karşı faction npclerine dalabilirsiniz, onlar da size herhan dalabilirler( tef olmaksızın). On leave: playerlar, karşı faction npcleri size dalamaz, sizde hiç bir şekilde onlara dalamassınız. Ama karşı faction npcsi sizi source edip combatant a çevirebilir ve atack verebilir, jediların avoid scan gibi özellikleri vardır bu sourceleri atlatmak için, yükske rank yüksek şans Umarım bilgilendirmişimdir :D[signature][hline]Callawey Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 o tef bug sanırım npc ler sende tef olsun olmasın direk agro oluyorlar sana combatant san npc ler direk saldırır , sen onlara saldırınca yukarıda tef çıkıyor yine , anlamadım neden öyle çıkıyor yukarı tef. Ama seni gördükleri yerde agro oluyorlar , theed de denedim .[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Arkansis, 25 Şubat 2005 21:30 tarihinde demiş ki: o tef bug sanırım npc ler sende tef olsun olmasın direk agro oluyorlar sana combatant san npc ler direk saldırır , sen onlara saldırınca yukarıda tef çıkıyor yine , anlamadım neden öyle çıkıyor yukarı tef. Ama seni gördükleri yerde agro oluyorlar , theed de denedim . Yukarda çıkan tefin bir manası yok, onu düşünerek kafanızı karıştırmayın[signature][hline]Callawey Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 tamam tamam buldum tefi pvp de gördüm dün akşam adamlara saldırınca tef alıyorsun covertler saldıramıyor yine ama tef süresince binalara giremiyoruz onu gösteriyo sanırım player city binalarına giremiyorsunuz combatant dada tef alırsanız giremiyorsunuz playercity binalarına[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ben kendi evime bile giremedim 40 saat. sinir oldum:D . bence de sirf onun icin var o tef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar