Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Opeth albümlerindeki vs. kullandıgı logodaki Opeth yazısının fontunu Heren de görmüştüm sanki ama vermemişti sanki :) Neyse ben bulamadım eğer bulabilen varsa yardımcı olursa sevinirim[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 oo harbiden süper olur biri bulursa bak bende gaz oldum şimdi *!the script for my requiem kapar, bleak açar*[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 elinizde bi resmi varmidir bunun,nası bisidir bakem[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 [signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 fontla yapılmış birşey değil bence ama bu tarz ünlü şeylerin fontunu uğraşıp yapanlar var, tabii yine de baş harf için umut yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 pethi sallada o üstünde harbiden cok iyi calisilmish.. aslida o kadar zamanim olsa (tembelde olmasam) oturup kasmak istiyorum şöle bişiler..[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yapılması kasıs bisi. arıyım belki bulurum[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elfnheim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 yapması çok kolay wlla bunu.benim işim zaten..hatta daha güzelinide yaparım...ne o birilerinin ihtiyacımı war yoksa?[signature][hline]now it's my time it's my time to dream dream of the sky..... ..I stand alone feeling your sting down inside me I'm not dying for it ..I stand alone everything that I believe is fading... [Bu mesaj elfnheim tarafından 26 Şubat 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 İstediğiniz yazı türü çeşidi hersey burda var[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hayır yok, bakmıştım ben orada. ;)[signature][hline]Gnome Warrior? WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar