Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güllerin anlamları..

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

bu arada topici batırdıgımızı düşünen varsa eglenirken ögretiyoruz. bu paragraflardan cıkaracagınız şey: siyah gül ölümü simgeler, kırmızı gül ise aşkı. kırmızı gül bir erkege verilirse yanlıs anlasılabilir. pembe de vermeyin tabi. siz en iyisi bir erkege gül vermeyin eger erkekseniz.

*!kahraman xanthenin cikardigi fotografa bakar ama oda nesi! photoshop ile dişi formuna sokulmuş kişi aslında Rocco dur.*[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanthe, 25 Şubat 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
siyah gül=Cenazelerde kullanılır ölümü simgeler sanırıms adece Japonyada yada çinde wardı...
doğu kültüründe beyaz ölümün sembolüdür. siyah gül de cenazelerde kullanılmaz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır.
Sosyal ağlarda paylaş

Çiceklere anlam yüklemek emer[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise

Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 25 Şubat 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
sonracığıma abdullah gül var

[spo1=Who is he ??][/spo]

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 25 Şubat 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]

roflmao[signature][hline]You'll never be alone again
You'll never die again
You'll never be born again
You'll forever be, stuck here in eternity
| Spend Some Quality Time - In Flames Turkiye Fan Page |
Sosyal ağlarda paylaş

beyaz =saflik güzelilik
Kırtmızı= cosku sevgi ateslilik (özellikle iliskiye girceksen tavsiye ederm yada bi kavga arkadasinda ::)
Sar: Hersye bitti gülüm gibi bisey ama seni hala seviyorum demek[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Ben en çok sigarayı severim onun tadı bir başka oluyor[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...