Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half Life 2: Deathmatch sonunda...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunda silahların bir süre sonra spawn olmama bug'ı var. O yüzden map'in kısa sürede değişmesi gerekiyor. VALVe yakında güncellenmiş bir dedicated server çıkaracak, sorunu giderecek.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
adsl de oyun oynamak işkence yaaaa bilsem kablo net alırdım :hmm:[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
oofff off =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

Mesaj tarihi:
64 cable 512 adsl den iyi diye biliyorum (oyun bakımından)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

Mesaj tarihi:
İnanılmaz zevkli sadece gravity gun kullanıldığı zaman tadına doyulmuyor oyunun. Bi fpsden multide bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
mükemmel gerçekten.herkesi bekleriz (nick:Azalze :D)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

Mesaj tarihi:
Benim aynen nickte görüldüğü gibi. Bi dakika ama petrucci biz karsılastık galiba sen az once ikinci olmuştun galiba eşşek hehe =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
heheheh geçtin beni ama 83271 saat sonra girdim =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

Mesaj tarihi:
Oyunun dengelenmesi lazım. Magnum acaip güçlü. Shotgun çok güçsüz. Gravity Gun bence başlangıçta verilmemeli.
Ayrıca Tau Cannon ve Levye oyuna dahil edilmeli. Spawn'da ise aynı ilk HLDM'de olduğu gibi sadece tabanca ve levye ile başlanmalı. Ayrıca yürüme hızı arttırılmalı.

Bunlar benim görüşüm :).

AG mod'u beklemek en iyisi.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
  • Yeni Oluştur...